Calculul taxei de poluare pe masina sau propietar?

Calculul taxei de poluare pe masina sau propietar? | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Am cumparat de curind o masina , am depus actele la finante pt taxa de poluare si ieri imi spune cineva care se ocupa cu adus masini ca voi platit taxa dublu pt ca numai daca propietarul care a adus masina o inmatricula plateam la taxa veche din iulie....Am crezut ca inebunesc...Mie nu mi se pare normal...stie cineva sigur cum se calculeaza?! Caci nimeni nu ma poate lamuri.Nu inteleg atunci de ce tipa de la finante a cautat casuta sa fie bifata cum ca a intrat in tara inainte de 15 decembrie 2008/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Am scos decizia de la finante...se ia pe masina nu pe propietar...asa cum era si normal.

Mergi la inceput

Am avut mare noroc...m-am dus cu o corectura de adresa inapoi la finante si in fata mea tocmai se certa o doamna ca astia ai luasera dosarul acum o saptamina ca sa ai spuna ulterior ca trebuie sa platesca dublu...caci nu e ea cea care a adus masina si daca e in scop comercial se plateste dublu....asa ca am plecat urgent de acolo caci practic si eu eram in aceeasi situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

In legatura cu restituireA taxei de poluare conform OUG 7/2009 si Ordinului nr. 133/2009 al Ministerului Finantelor Publice, cine imi poate spune pana cand trebuie depus dosarul?
Eu am citit aceste acte normative si nu se mentioneaza nicaieri un termen limita.

Mergi la inceput

Parca era un termen de 20 zile de la intrarea in vigoare...deci cred ca a expirat.

Mergi la inceput