Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 4
Nix spune:
Draga Motana esti o dulce. 
Eu sunt foarte bine, ca si pana acum, nu prea am de ce sa ma plang. Mici chestii care ma sicaneaza, dar nimic grav: ca mi se blocheaza spatele daca stau culcata pe spate, si mai am caderi de tensiune din cand in cand (ultima data eram la volan, noroc ca era si sotzu in dreapta; dar de atunci umblu cu chestii sarate dupa mine in geanta ca sa prestez la crescut tensiunea) in rest chiar sunt super ok.
Singurul stres este greutatea.. am marcat pana acum 5.5kg, mai am "voie" inca vreo 6.5kg (asta la recomandarea endocrinologului, eu sunt sub tratament pentru hipotiroida), chit ca eu imi propusesem sa nu depasesc 15. Acum ramane de vazut, ca nu o sa fac din asta un capat de tara.
Il simt pe bebe din ce in ce mai bine, prima data a fost pe 15 feb. si acum vad ca seara de obicei este dispus mai mult sa dea din picioare.
Abia astept eco luni, sa termin odata cu suspansul asta si sincera sa fiu, sa incep sa cumpar si eu una alta pentru el/ea. Pana acum nu i-am luat decat o jucarica, in prima zi cand am aflat ca sunt insarcinata.
Daca vrei tu, sau alte mamici sau viitoare mamici, mai multe info despre bonding si attachment, spune-mi ca asta mi-e jobul si stiu un site fain cu articole science despre attachment si alte cateva americane care sunt faine.
Aveti grija de voi si ce bine ca a venit primavara! 
21+
ely_cta spune:
Nix,vad ca nici tu nu prea ai somn...eu care pana acum la 22.30 eram in pat,de vreo zile am o energie!!!Aseara tot la 2 noaptea m-am culcat,acum am avut ceva de lucrat pe calculator si de vreo ora va citesc...
Alinutza78 si eu vreau sa ma duc la aqua gym,dar mi-e putin frica sa nu iau ceva de la piscina.Cu toate ca locul unde vreau sa merg e destul de select,dar cine stie?!Tu ti-ai intrebat medicul?
AdrianaFedorca,am citit ca ai avut la Cezar saltea din cocos.Am inteles ca asta e ultima aparitie...ce e mai ok:salteaua din cocos sau alge?
Micaalsa,m-ai pus iar pe ganduri cu pompa de san.Si cred ca ai dreptate!Ce pompa ti-ai luat :manuala sau electrica?Am inteles ca cei de la Avent au o pompa electrica super tare,dar cica e vreo 700 ron.Enorm!
Jojo_Miha,multa sanatate!Ai grija de tine!Eu doar ce am fost la ginecolog si l-am intrebat de preturi si mi-a spus ca inca nu se stie nimic,n-au nici macar o idee!O sa-l mai intreb sapt asta,ma duc sa-mi faca eco pt triplu test.Cu toate ca eu nu vroiam sa-l fac,dar...tu l-ai facut?
Mony,catralu,bine ati venit,sa aveti sarcini usoare si BB-i sanatosi!
Clara,sper ca ai ajuns bine!
15 sapt cu
David Andrei
ely_cta spune:
Am uitat...LA MULTI ANI,sa aveti o primavara frumoasa si senina!
15 sapt cu
David Andrei
meleea spune:
Matcha-Oana,stai linistita ca esti bine eu am luat deja 12kg
,si nu eram nici slabuta ca tine de 50kg, cred ca o sa fiu ca Titanicul
dar macar bebe sa fie bine ca mai bine Titanic si cu bebe mic decat slaba si fara
. Acum ma incurajez singura.
Crisarh eu tot cu prune uscate am rezolvat pb sunt fff bune efect garantat!
Meleea
19 
Motana spune:
Nixule, ma bucur ca esti bine, stiam ca erai sub tratament endocrin, bine ca e totul sub control.
Bebe tau e asa pudic, nu se lasa vazut... sau se lasa asteptat(a). Sanatos sa fie si da, sa iti zica si tie ce hainute sa iei. hehe! Eu tot atat voiam sa stiu sexul ca sa iau haine, dar de cand stiu parca nu am mai luat cam nimic, acum vreau sa ma limitez, sa nu cumpar prea multe chestii inutile.
Eu sunt super fan bonding si attachment si primesc cu drag orice informatie, articole, recomandari de carti despre. Deci is clienta ta ![]()
Mony si catralu, bine ati venit! 
Eu cred ca ma duc la o plimbareala rapida, ca e vreme super ok, ieri muream de cald, dar tot am facut vreo 40 minute walking. As vrea si eu la piscina, fie aquagym fie inot... e singurul sport care imi place de fapt. ![]()
mQQm bine ca mi-am amintit: am fost in cautare de minge de aia mare si am gasit de 2 tipuri: de 55cm si 65 cm diametru, de Pilates si nush mai ce. Vreo sugestie? Aia mai mare e mai ok? Mai e una care include si niste corzi de alea elastice atasate de minge, sa tragi de ele. Aici e in jur de 20-25 US $. Deja colectez videos de cum sa o folosesc, abia astept!
19+ 
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
ClaraJ spune:
Buna mamicutelor,,
In primul rind as vrea sa va urez o primavara cit mai placuta cu mult soare si bucurii.
ELI_CTA- Dupa o lunga asteptare in aeroport si citeva turbulente, am ajuns cu bine in Atlanta. Deja am inceput sa vizitez orasul, ma plimba sotul peste tot. E foarte frumos si chiar ma bucur ca am venit, simteam nevoia unei mici schimbari, plus ca i-au dat lui barbate-miu un apartament cu 3 camere si vreo 3 saptamiini o sa uit de facut curat si alte chestii domestice; o mica vacanta. :)
Bun venit noilor mamici, sarcini usoare si bebici sanatosi.
Am incercat sa ma loghez pe siteul de poze, de fapt chiar as vrea sa incarc niste pozici cu burtica la 16 sapt, insa imi da intotdeauna eroare. Stie cineva ce se intimpla sau nu mai stiu eu cum sa procedez?
In rest, noi bine, bebica creste, burtica creste, tati e super fericit.
Va pupam,
Clara
Mami lui Bryce Mihai 16+
Moniland spune:
A VENIT PRIMAVARA!!!! E PLIN DE MARTISOAREEEE!!!! 
Am primit aseara un martisor si am atentionat lumea ca de la anul sa mai pregateasca inca doua
. Uaaauuu ce il asteapta si pe tati 
18+

adrianafedorca spune:
neata
sa aveti o primavara minunata 

_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
21+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
alinutza78 spune:
Buna dimineata gravidutze
Va doresc o primavara frumoasa, calduroasa si plina de vesti bune pentru burticile noastre

ely_cta prima data cand am vorbit si cu medicul de familie si cu medicul ginecolog, amandoi mi-au recomandat ca forma de miscare aquagym. Acum, unde ma duc eu, e o sala plina de fite din centrul Bucurestiului...si ma gandesc ca riscurile de imbolnavire cu boli ciudate o fi mai mic...da' cine stie??
...ei, ideea este ca ma duc in cadru organizat, adica prin intermediul unei firme care efectiv asta face: organizeaza si desfasoara activitati de miscare pentru gravidutze si mamici cu copii. Dupa ora de miscare acvatica pentru gravidutze, este ora de miscare pentru bebelusi...si vreau sa zic ca vin o gramada. So...cred ca si ei ar avea un risc, mai ales ca inca nu au sistmul imunitar pe deplin format. Un alt argument pentru piscina este ca eu fac proiecte de infrastructura de vreo 5 ani, si am facut si pentru complex de agrement, si pentru hotel...si stiu ca s-au schimbat crucial normele de igiena sanitara, si automat proiectarea piscinileor...in sensul ca nu mai e ca pe vremuri...te balaceai in aceeasi apa cateva zile dupa care ii dadeau fresh...acum freshuirea se face non stop, astfel incat intr-un interval de cateva ore apa din piscina este inlocuita in totalitate. Eii...cu chestiile astea ma duc linistita...riscuri exista oriunde...pana acum nu am patit nimic, ma simt f bine...ce zic eu f bine??
ma simt super dupa o sedinta de aquagym...si nu-ti mai spun ce maleabila si elastica sunt in apa...mai am putin si-mi duc piciorul dupa gat...cica este si o explicatie pentru asta...din cauza hormonilor de sarcina suntem mai elastice...cica am putea face si spagatul..da' nu va sfatuiesc asta acasa![]()

Alinutza
16+
alinutza78 spune:
Nix multa bafta la echo de luni...si sa afli si culoarea caruciorului
si eu sunt interesata de bonding si attachment...deci ai si a doua clienta![]()

Alinutza
16+