Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

stiu ca pe toate va chinuie constipatia...nu vreau sa vorbesc intr-un ceas rau, dar eu nu am probleme, desi eram de felul meu inainte :)

MangaGirl :-) 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Monica, te rog sa ne spui mai multe desprea analiza asta pt streptococ ca eu personal nu stiam ca trebuie facuta. De unde se i-a analiza? Cum anume afecteaza copilul?

9+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Streptococul beta hemolitic poate fi izolat si din gat, nu numai din secretie vaginala ori urina, insa nu pune probleme in cazul nasterii. Plus ca multi (multe) il poarta fara sa stie si fara sa le provoace vreo neplacere. Problemele apar cand se aflta in vagin si nasterea se produce natural, pentru ca se poate infecta BB. Si urmarile pot fi multe si urate. Se pare ca in ultimul timp se recomanda sa nu se mai rupa memebranele pentru declansarea travaliului, ca ar favoriza ascensiunea streptococului cat si a altor agenti patogeni. In orice caz, este necesar sa se faca o analiza a secretiei in apropierea nasterii.
Pup burtici!

12+
Grasii mei iubiti

Imi pare rau dar trebuie sa te contrazic. Nu-mi mai aduc aminte exact amanuntele, insa am retinut sigur ca exista mai multe tipuri de streptococ. cel din gat intr-adevar nu are treaba cu sarcina, insa celalalt(mancal-ar pustiul) ca nu mai stiu de care e poate provoca decesul copilului. daca nu e tratat cu antibiotic la nastere. Promit ca gasesc articolul si il postez ca sa ne lamurim cu STREPTOCOCUS ANIMALUS asta

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 4+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Uite ca am si gasit unul pe aceasta tema, sper sa ma lase sa-l postez
http://www.reclama/Streptococul_B_si_Sarcina-articol-117.html

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

Mergi la inceput

Eram sigura ca nu ma lasa sa postez mai scriu inca o data dar cu spatii intre litere
http://www.p a r i n t i.com/Streptococul_B_si_Sarcina-articol-117.html. dar cel mai simplu e sa dati un search pe google dupa cuv. streptococ sarcina

Mergi la inceput

Vad ca bate vantul pe aici. Pe unde sunteti burtici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna seara fetele,

Am vazut ca este o viitoare mamica printre voi, uve_got_mail care intreba de dr. Hamid cu consultatie la Medicover si nastere la Filantropia. Eu am nascut in februarie 2008 cu el si acum sint insarcinata din nou si merg la control si voi naste tot cu el. Este un doctor MINUNAT. Te asculta, iti explica, are rabdare, te incurajeaza si se poarta foarte frumos. Am auzit de mult medici care vorbesc urit pacientelor si m-am temut mult sa nu gasesc unul din aceia ...dar o colega de serviciu mi l-a recomandat si a fost un pas important pe care l-am facut alegandu-l ca medic.
Iti urez sarcina usoara si O SA FIE BINE uve_got_mail cu dr. Hamid

Va urez seara buna

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

N-am zis ca este singurul streptococ care poate fi izolat din gat. Mai sunt o multime. Grupul viridans se gaseste in mod normal, in flora normala orala. Poate fi si streptococul de grup B izolat din gat si atunci nu este periculos, este periculos daca este in vagin. Probabil ca nu m-am exprimat eu bine. Ideea era ca daca iti faci un set de analize si iti iese streptococ de grup B in gat nu te alarmezi, insa daca iese din secretie vaginala si esti aproape de nastere, da. Acum e mai clar?

12+
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eu stiam ca cel din gat e stafilococul auriu... din ce mi s-a explicat mie la Babes, dupa nastere, acesti streptococi sunt niste germeni care traiesc pe noi si peste tot. Ei se activeaza in cazul unui sistem imunitar mai scazut sau daca ai o rana deschisa si intri in contact cu ceva sau cineva infectat.Eu personal am luat intreaga cultura de crocobauri tot din spital dupa nastere pentru ca inainte sigur nu-i aveam. A mai fost o buba, in sensul ca eu nu ma asteptam sa nasc pe 24 august (termenul fiind pe 13 septembrie) si ma programasem la epilat pe 1 spet, deci m-a prins nastrea cam naspa. Drept pentru care va dati seama ca in dimineata aia n-am stat sa ma barbieresc ca imi era imposibil drept pentru care m-au "aranjat" in spital. EU sincer cred ca de acolo am luat minunatiile plus o eczema de care nu reusesc sa scap desi mi-a tot dat doctora diverse tratamente. Asa ca aveti grija si nu faceti ca mine. Eu sincer nu suport sa ma fac cu lama, motiv pt care prefer sa astept mai mult sa creasca sa ma fac cu aparatul (sa vedeti ce chin prin ultimile luni, traiasca prietena mea oglinda )

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

fetele care au trecut de 11 saptamani, este adevarat ca cele mai nasoale sunt 9-12? azi mi-a fost rau de dimineata. si imi vine sa ii spun lui bb ca nu ma mai joc. de obicei seara ma lasa in pace. nu sunt in stare sa fac nimik. m-a scos iubitul la o plimbare in aer curat, dar nimik. rau si rau orice as manca. nici biscuitii nu intra deloc :((( ce sa ma mai fac??????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Eu stiam ca cel din gat e stafilococul auriu... din ce mi s-a explicat mie la Babes, dupa nastere, acesti streptococi sunt niste germeni care traiesc pe noi si peste tot. Ei se activeaza in cazul unui sistem imunitar mai scazut sau daca ai o rana deschisa si intri in contact cu ceva sau cineva infectat.Eu personal am luat intreaga cultura de crocobauri tot din spital dupa nastere pentru ca inainte sigur nu-i aveam. A mai fost o buba, in sensul ca eu nu ma asteptam sa nasc pe 24 august (termenul fiind pe 13 septembrie) si ma programasem la epilat pe 1 spet, deci m-a prins nastrea cam naspa. Drept pentru care va dati seama ca in dimineata aia n-am stat sa ma barbieresc ca imi era imposibil drept pentru care m-au "aranjat" in spital. EU sincer cred ca de acolo am luat minunatiile plus o eczema de care nu reusesc sa scap desi mi-a tot dat doctora diverse tratamente. Asa ca aveti grija si nu faceti ca mine. Eu sincer nu suport sa ma fac cu lama, motiv pt care prefer sa astept mai mult sa creasca sa ma fac cu aparatul (sa vedeti ce chin prin ultimile luni, traiasca prietena mea oglinda )

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

monica, stafilococul e diferit de streptococ. asta din urma e mai periculos. si cel din gat poate avea urmari foarte grave asupra organismului. eu am avut streptococ in clasa 3-a si norocul meu a fost ca mi l-au descoperit la timp. mai avea putin si se localiza la inima ca reumatism si as fi fost nenorocita pe viata. timp de un an la fiecare 28 de zile faceam o injectie extrem de dureroasa numita extensilin. pe vremea aia, inainte de 1989 ni-l aducea cineva din afara ca nu exista in Romania. mi-au facut moldamin dar am facut reactie alergica si nu am mai putut merge vreo doua zile. ala trebuia facut saptamanal. asa ca oriunde ar fi, streptococul netratat e f periculos si se poate localiza in articulatii, inima si alte organe. de stafilococ scapi mai usor.

Mergi la inceput