Ziua copilului la camin

Ziua copilului la camin | Autor: dulcetica

Link direct la acest mesaj

Buna,
Vreau sa-i duc tort la camin de ziua lui.Cam cit de mare ar trebui sa fie la 20 de copii?Stiu ca se comanda la kilogram si n-am idee cit sa cer?Care tort a fost mai apreciat de frisca sau de ciocolata ?Ce-ati mai dus inafara de tort?Adica ce altceva ca tratatie,alune,prajiturele,etc.Probabil trebuie sa intreb daca duc farfurii,pahare si tacimuri de unica folosinta,desi teoretic ei au la bucatarie de toate.
multumesc anticipat pentru informatii din experienta voastra.Petrecerea va fi la grupa mijlocie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ce varsta au copiii? La camin, adica sub 3 ani e destul de complicat pt ca s-ar putea sa nu-ti dea voie sa duci. Sanepidul interzice in gradinitele si cresele de stat sa aduci tort sau alte produce, chiar daca au de la cofetarie hartiile de garantie/calitate.
Tacit, cu acordul educatoarei, poti incerca.

De obicei se considera cam 150/g persoana, dar copiii nu mananca atat. Eu am dus tort de 2.5-3 kg, sa mai ramana si la educatoare/ingrijitoare. In plus poti duce suc/sampanie copii. Inainte de a comanda tortul am intrebat educatoarea daca exista vre-un copil cu interdictie la ciocolata (eu vroiam sa duc un tort ce avea si ciocolata). Daca e vorba de copii de cresa, sub trei ani, nu cred ca e cazul de ciocolata, asa ca ia un tort diplomat cu fructe.

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Petrecerea va fi la grupa mijlocie.Fce 5 ani.Uite la samapanie nu m-am gindit.E afisat ca nu-i voie decit cu certificat de garantie,etc.
Cred ca la cofetarie stiu ei ce sa dea ,ca n-oi fi prima cu tort.

Mergi la inceput