Stepper

Mi-as lua un stepper ,in ideea ca e greu de ajuns la sala si poate asa fac acasa.Twist stepper e mai eficient sau considerati ca n-are importanta?As dori unul bun si ieftin.Ce imi recomandati?Daca aveti experiente neplacute spuneti-mi de care sa ma feresc,adica ieftin ,ieftin, dar n-as vrea ca intr-o luna sa se defecteze si sa-l arunc.Ma gindesc sa fie cadoul de 8 martie.
Raspunsuri

Amnesty spune:
dulcetica, de bun el e bun, dar personal m-am plictisit repede. Daca chiar iti e de aruncat bani pe ceva, iti recomand eliptica. Nu e nasoala pt incheieturi ca alergatul sau chiar urcatul scarilor, iti si ofera cardio + tonifiere. Efectele chiar se vad dar trebuie sa o faci in mod regulat gen 2-3 pe saptamana vreo 30 min (in ritmul tau), nu te forta. Miscarea combina alergatul cu urcatul scarilor + iti exersezi si partea de sus a corpului.
In fine..asta e recomandarea mea. Am fost impresionata si de Leg magic, dar ca la orice aparat..trebuie sa te tii de el..

dulcetica spune:
Eu am bicicleta normala,dar as fi optat pt un stepper fara cadru de tinut miinile, ca sa ocupe loc putin.

Littlelight spune:
Nu cumva sa-ti iei de la QUELLE. E o maaaare teapa.
Eu am facut prostia sa-mi comand unul la ei. Mi l-au trimis cu un defect de fabricatie pe care l-ar fi vazut si un copil (o pedala o incaleca pe celalalta, iar aparatul nu functiona deloc). Am vazut defectul asta imediat ce l-am scos din cutie. Am sunat, i-am anuntat ca produsul e defect si ca as vrea sa mi-l inlocuiasca. Mi-au spus ca nu se poate, ca trebuie sa fac alta comada, (bineinteles sa-l mai platesc inca o data, cu tot cu taxe postale) si sa astept apoi sa primesc banii pe primul. Sa astept cica 30 de zile. Dar nu de la momentul in care am trimis coletul. Nuuu..ci de la cel al prelucrarii returului (care prelucrare dureaza si asta cateva saptamani. Si nu exagerez. Sunt chiar cuvintele operatoarei de la firma).
Le-am spus clar cand am trimis coletul (in paranteza fie vorba timp de o saptamana n-au fost in stare sa-mi spuna daca l-au ridicat de la posta) si ca astept banii in alea 30 de zile, daca nu ii reclam. Cum mama naibii sa ajunga banii de la mine la ei in 3 zile, iar in sens invers in 2 luni?
PS Am vazut ca eu nu sunt singura pacalita de astia. D-na de la posta mi-a zis ca e retururile la ei sunt ceva obisnuit (si e o posta micuta, de cartier, iar Buzau nu e cat New York-ul)
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

rory76 spune:
Dulcetica, daca vrei ceva ieftin da' ieftin de tot, iei o cutie tare de carton, o umpli cu niscaiva carti care au coperta tare si care nu iti trebuie neaparat-niste carti de colorat, manuale vechi, io stiu, si faci stepper cu cutia! Eu asta fac, e criza...
"sky is the limit!"

dulcetica spune:
Rory,merci!
Pot sa urc si sa cobor efectiv scarile ,ca eu stau la bloc,dar cind trec pe la mine pe la usa, trebuie sa intru sa apas butonul la interfon ,ca e setat sa stea aprinsa lumina pina teoretic ajungi la parter.Imi va fi un pic mai greu pe intuneric ,la inceput, dar daca-mi iau niste ochelari cu infrarosu o sa ma descurc.
Eu am wii fi cu minunea aia de stepper si dvd de sport,insa nu-mi place.Cind aud pe altii ca-i bun, cred ca nu discutam despre acelasi lucru.

rory76 spune:
Dulcetica, eu am vazut o tipa pe un DVD care facea un gen de aerobic cu o ladita asa, si topaia pe aia, cand o ocolea, cand sarea, se dadea jos, bine, femeia avea o energie ceva de speriat!!! Si de acolo ma gandi: ba, ia sa fac io o cutiuta din asta si topai si io pe ea...si a mers.Stii cum e, totul e sa vrei cu adevarat! Succes!
"sky is the limit!"

dulcetica spune:
Se cheama step aerobic si daca dai o cautare, gasesti filmulete cu exercitii .Ideea e ca are ritm si in acelasi timp nu pare plictisitor.Categoric e cardio.Numai ca pe mine ma cam ameteste .Am facut cu instructor si pt ca nu puteam sa tin ritmul cu ele, m-am lasat repede.

roxx26 spune:
serios, nu te-ai inteles bine cu wii fit? pe mine ma tenteaza foarte tare sa-mi cumpar, dar mi se pare putin cam scunpicel...de ce zici ca nu e bun?

roxx26 spune:
Iar bicicleta eliptica am si eu...si e destul de buna pe post de umeras:) sa nu ma intelegeti gresit, nu zic ca nu e buna, sunt sigura ca e, dar mi-e mie prea lene...si ce innebunita am fost sa o cumpar! dar o vad mereu si imi promit ca o sa incep din nou sa o folosesc!

dulcetica spune:
Roxx e un joc pentru copii.Faci o simulare de alergat pe loc ,dupa o papusa de desen animat, care alearga pe niste alei in parc.Step aerobic cu o papusa de exemplu,iar treapta de step are 10cm.Hai sa fim seriosi,daca vrei sa faci sport ,iti ei un cd de aerobic,pilates sau tae bo,unde face un instructor cu vreo citeva persoane.Sigur e mai antrenant.Daca ai copii, ia-le lor wii fi si o sa vezi ca probabilitatea sa te atraga e foarte redusa.