Iasule, a venit Primavara!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

'Neata si La multi ani pentru toate fetele! Eu pe masura ce imbatranesc ma cam dilesc: de dimineata ma "bantuie" o melodie din copilarie. Aia cu "E ziua ta mamicoooo, in dar ti-am adus la, la, la..." ca nu-mi mai amintesc

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si eu la fel!

pe mine ma bantuie alta: "astazi e ziua taaa, zi frumoasa ca tineeee!"

LA MULTI ANI tuturor!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Numa' pe mine ma bantuie "Daca ai ghici..." Si "Esarfa in dar".

la multi ani, fetelor. O zi, un an si o viata de vis va doresc.

Si un buchet mare de pentru Carmen si pentru Miki, pentru zilele ce au trecut, zile in care eu, ca o zapacita, nu am fost pe faza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

'Neata si La multi ani pentru toate fetele! Eu pe masura ce imbatranesc ma cam dilesc: de dimineata ma "bantuie" o melodie din copilarie. Aia cu "E ziua ta mamicoooo, in dar ti-am adus la, la, la..." ca nu-mi mai amintesc

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

E ziua ta, mamicoooo,
In dar ti-am adus inima
Si crede-ma, mamicooooo,
un dar mai frumos nu se putea!

MI-a cantat-o Ruxi de dimineata, iar Magda a mesterit o felicitare
http://picasaweb.google.com/dannacyprus/Martie2009?authkey=Gv1sRgCMniqMvz7sOQUg#5310776733241685538

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI DRAGI IESENCE!
Ziua asta sa fie un prilej de bucurie pentru noi toate, sa simtim mai putin apasarea grijilor si sa ne umplem gandurile si sufletul de caldura primaverii!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

LA MULTI ANI FETELOR!!!! SA FITI IUBITE SI PRETUITE SI NU UITATI SUNTETI CELE MAI GROZAVE MAMICI PT PUIUTII VOSTRI!!!

Eu am facut azi sfintisori, iar Otto a munbcit la o farfurie plina de clatite cu fineti, el a facut compozitia cu mixerul, peste jumatate din ele le-a prajit, apoi le-a umplut pe toate.

Nu va mai povestaesc convorbirile dintre noi...ca acu n-am timp, dar revin, promit.

Pupici si sa petreceti frumos,

Gabriela si baietii

AAA...si am uitat sa va zic de surprizele oferite de baieti si confectionate la scoala respectiv gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

La multi ani dragelor,mamelor,iubitelor..la multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor!

Imi pare tare rau,n-am mai intrat de mult si n-am apucat sa urez viata lunga,fericire si sanatate sarbatoritilor..

Sa-mi iau revansa acum?

LA multi ani Rares Constantin!

La multi ani Carmen,cu multa sanatate,fericire si viata lunga alaturi de minunata ta familie!

La multi ani Eloise!

La multi ani Cristina !Cu multa sanatate,fericire,dragoste si numai bine!

Noi am fost bolnavioare..si eu si gaza.Eu cu ametelile mele,Catalina cu o viroza urata cu temperatura si tuse si de toate..
M-am cam saturat..Cumpar niscaiva sanatate..cine are de dat?

Sa va arat la ce am lucrat doua zile?
Pofticiosii sa nu intre ....

Is franta de picioare,acum am ajuns acasa,plecati de dimineata,stau cu picioarele-n sus si astept "surpriza" de la sot.Ne gateste ceva bunut,am luat si prajituri la desert caci tare voiam sa mananc o prajitura nefacuta de mine..:)
Asa sarbatoresc anul acesta,n-am vrut restaurant,insa am vrut o masa gatita ca la restaurant si mi-am pus sotul la treaba.
Voi? Pe unde va sarbatoriti?

V-am pupacit si va doresc o primavara superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

O floare pentru toate mamicile...

Constanta multa sanatate lui Calin.

La multi ani, Cristina!

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
O pentru cine doreste......

Dovada ca am fost prin balti....

Dovada ca sunt harnic bucatar....

Acestea au fost activitatile noastre in week-end.

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Buna dimineata si La multi ani, sa fiti iubite!
Adi, daca gasesti pe undeva de cumparat sanatate, ma inscriu si eu. Ca pe langa raceala de care ne "bucuram", avem si o pacatoasa de conjunctivita, pe care o tratam acum. Multi ma incurajeaza, las ca de la 7 ani parca le ia cineva cu mana. Dar pana atunci ce fac, albesc?
Tu cum stai cu ametelile? Saptamana trecuta, barbatu-meu a venit acasa ametit tare de tot, de nu stiam ce sa ii mai dau. L-am pus sa stea si cu picioarele in sus, pana la urma mi-a recomandat un dr betaserc, i-am dat si calciu, magneziu si ceva de fiere si i-a trecut. Eu zic ca la el e de la fiere,ca si ea da ameteli si dureri de cap. Oricum ai grija si sanatate multa si Catalinei. Cat despre sarbatoreala ce sa zic? Nu ne arde de nimic, ieri am facut in 3 mucenici, fiecare cu portia lui de responsabilitate. As putea zice chiar in 4, daca pun la socoteala si masina de paine care a framantat aluatul .

Gabi, felicitari lui Otto pentru cat e de harnicut. Si tie ca l-ai invatat. Eu am noroc, ca si sotul meu face si tot de mic a invatat si bine e. Asa ca il tin pe Calin pe langa mine de cate ori pot, ca e bine sa stie. Mi se pare atat de aiurea cum am auzit de la niste cunoscuti, ca barbatul nu are ce cauta in bucatarie, in sensul ca se umileste, n-ar mai fi barbat. O prostie.
Pupici si o saptamana buna.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput