Iasule, a venit Primavara!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Multumim de cafea...se pare ca am nevoie de tot mai mulota in fiecare zi. Iar sunt pe fuga...ca tre sa ajung la pian cu Otto.
OIeri Matei a avut cranaval la gradinita si a fost sssssuperrrrrrr...sa fi vazut ce de printi, spuermani, bat-mani , pirati si alte personaje pe acolo...Sper sa reusesc intr-o zi sa pun si poze.

Pupici si o zi frumoasa.
Nu mai citesc in urma, unde, ce cuconiada?
eu aveam de gand sa plec din Iasi, dar se pare ca s-a revocat...asa...ca...zic ca da.Am si vecina amatoare, si ea mamica...deci sa-mi spuneti unde si cand?

Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am vazut poze dulcele de iulia-stefania
aia in care doarme obosita e mor-ta-la!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Buna ziua Iasule,
Mi-e tare dor de Copou mai ales acum ca a venit primavara si incep sa infloreasca copacii.
Fetele am si eu o intrebare pentru voi , daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns. Stiti cumva vreo piscina in Iasi, un aqua gym, undeva unde se poate face gimnastica pentru slabit respectiv intretinere...
Sar'mana mult anticipat si o primavara frumoasa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o fierbinte....

La multi ani, Carmen! Sa fii fericita alaturi de cei dragi.

Si sa va spun ce a facut Stefy ieri dupa amiaza cand am adus-o de afara. Pediatra a recomandat 50-70 ml suc de mar zilnic in perioada asta... Si hai sa facem suc. Pun storcatorul si ea ma cheama sa-l pun pe masuta ei. Am lasat-o sa vad ce face. I-am dat merele taiate si am lasat-o. A scos capacul cu care se apasa fructele, a bagat niste felii de mar, a apasat butonul si tot asa, pana a terminat feliile de mar. Ma uitam la ea si nu-mi venea sa cred cum a copiat fiecare miscare pe care o fac eu de obicei. Si nu mai spun cat mi-a crescut inima si cat de draga imi e ... ca stiti deja.

Eu astept rezultatul la urocultura, ca dupa ce am fost ieri la control si i-am povestit cam tot ce am tras in ultima luna, e posibil sa am o infectie urinara, sau cel putin o raceala mai urata...

buli, multumi pentru aprecieri.

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

silar - e o piscina de genul asta undeva pe str. Lascar Catargi (fostul Karl Marx), nu stiu detalii, poate are reclama pe net.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Piscina Union, pe Lascar Catargi. Au si gimnastica si tot ce vrei. Noi mergem acolo o data pe saptamana, la lectia de inot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neatza

herra, nu mai faci o incercare cu "a venit primavara"? Vreo alta poezie, ceva, poate se indupleca si ajunge si la noi, ca ma dispera frigul asta. Azi trebuie sa merg eu dupa Stefan la gradi si sa venim cu autobuzul. Stiu ca se asteapta mult in statie si mi-e jale. O sa scot blana de la naftalina.

A! V-am zis ca am reusit si am terminat cu inscrierile. Si la scoala, si la cresa. Bine, la cresa numa' am vorbit, ca prin aprilie-mai e inscrierea oficiala. dar am avut norocul sa gasesc chiar la grupa la care va fi Victor sora unui bun prieten. Parca nu mai am asa mari emotii. Desi...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Asta e site-ul unde sunt detalii despre Union http://www.piscinaunion.ro/index.html

Oana, felicitari. Unde l-ai inscris pe Victor, la ce cresa?

Mergi la inceput

Am intrat sa va salut si sa va ofer o fierbinte, ca afara e asa de urat....
Sa aveti o zi linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Pe asa o vreme ma asteptam sa va gasesc aici la cafea sau la un ceai. Dar voi...cred ca numarati bani.

Lacramioara, l-am inscris la Cresa nr. 1. din Tutora. Ca acolo suntem noi arondati. Acolo am fost sa vad si...acolo ramanem. Urmeaza sa duc dosarul in aprilie.

Mergi la inceput