Iasule, a venit Primavara!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Bine v-am regasit. O primavara minunata si mult soare si zambete in inimi si in viata!
Un martisor de la noi cu drag.

Si Cristina, chiar iti multumesc ca ai schimbat titlul subiectului mie nu imi placea de fel... Candva, Cristina Palmirahil denumise 'Cu dragoste din Iasi' si sincer mi se parea mult mai inspirat decat cel cu cetatea, dar degustibus... Imi place asta cu primavara... ma inspira...

In rest? E adevarat?!!! Maine incepe o noua saptamana! Vai!!!
Va pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetelor .

Intru pe la voi cu o felicitare de primavara, va doresc multa dragoste si lumina in suflete.

Totodata vreau sa va rog sa ma ajutati cu un vot .

Mercik anticipat .

Rog moderatorii sa nu inetpreteze mesajul dat ca spam .

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Herra, multumim muuult de nou capitol. Foarte frumos intitulat.
Si de acum, daca bat campii pe aici am sa va zic si eu "au inebunit salcamii/Si voi vreti sa fiu cuminte"

Connie, mi-ai amintit si de profa de engleza. Ups! Am uitat complet. Si nu am nimic pregatit. Si nici nu stiu cand au engleza, sper ca nu maine. In rest...noi avem flori si cate un martisor, asa, mai special. Chiar am gasit in mall ceva f dragur, la 10 lei. (deci sa nu va ganditi la ceva super special...na, si noi, dupe buget, "remuneratia" si ea, la fel...).Si martisoare pentru colegii lui dragi, pentru cei cu care se joaca mai mult.

Va doresc si voua o primavara frumoasa.

Si vin cu o propuere: va tine de o cuconiada pe 7 martie? E sambata viitoare. Sa incep de sambata, sa bem pe 8 ca de, e ziua noastra. Si sa terminam cele 40 de pahare pe 9, cu Mucenicii

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

ups, nici eu nu o cunosc macar pe dna de engleza...
parca are miercuri si vineri, il intreb eu pe el pana atunci.

ma bucur ca va place noul capitol, dupa aceea putem reveni la titlul "cu dragoste..."

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Si o fierbinte, pentru doritori.

Noi la cresa am dus martisoare doar la doamne..... E prea mica...pentru a spunea ea si la ce copii vrea sa duca si eu... nu m-am gandit, sincer. Sunt atat de ametita....

hera, sa nu uit, de cand am scris zilele trecute, mi-a placut cum ai inceput subiectul asta. Salcamii, e unul din cantecele mele preferate.

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neatza

Revin cu propunerea. (de data asta o scriu corect)

va tine de o cuconiada pe 7 martie? E sambata viitoare. Sa incepem de sambata, sa bem pe 8 ca de, e ziua noastra. Si sa terminam cele 40 de pahare pe 9, cu Mucenicii

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

A venit primavara? Unde este mey,ca la mine n-a ajuns decat in suflet!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Danna, daca poti sa ajungi tu pe aici, e perfect, sa stabilim un loc de intalnire mie imi este greu, deocamdata. Te astept cu un telefon, eu pregatesc pachetul cu hainute.

Pentru mamicile care vor avea copii in clasa I:
Ma uitam sambata la rezultatele concursului judetean de matematica "Florica Campan". De clasa I vorbesc, ca nu am avut timp sa ma uit si pe listele de la a II-a si a III-a, desi ar fi fost interesant. Dupa numarul si rezultatele obtinute, se pare ca cele mai bune scoli din Iasi sunt St. Barsanescu si B.P.Hasdeu. Par a fi urmate de T. Maiorescu si V. Alecsandri. M-a surprins oarecum vizibilitatea redusa a scolilor cu renume precum National sau Negruzzi, dar probabil ca ele sunt intr-adevar renumite pentru ciclul liceal, nu pentru cel primar. Am remarcat, de asemenea, lipsa scolilor particulare. Parca am vazut un singur copil, de la Euroed, dar nu sunt foarte sigura. Oare nu ii intereseaza?
De asemenea, erau trecuti si invatatorii si am observat cateva nume care se repeta, deci au avut multi copiii si cu rezultate bune.
Si un fapt linistitor: printre premiati erau si copii din Harlau, din Tomesti, deci se face scoala oriunde, daca copilul este bun.

O primavara frumoasa va doresc,
Ioana.

GabrielaG, cred ca am gasit un trening rosu, sa vad daca-i mai vine. Iti multumesc foarte mult si tinem legatura.

P.S. Mie mi-a placut scoala 22, cred ca l-as lasa acolo in clasele V - VIII daca as locui in apropiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Sa aveti cu toate o primavara calda si frumoasa. Si sa fiti iubite muuuult de tot.

Gabriela, poate ai cumva si un costum de vulpe? ma intereseaza mai mult coada, ca in rest pot sa-i dau si o rochie portocalie tivita cu blanita, daca nu ai tu altceva. Nu-i graba, imi trebuie prin mai.

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

frumoasa mamei
sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyca1978 spune:

Buna, fetele. Ajutati-ma si pe mine cu o informatie, va rog: mi s-a stricat stepperul si caut un centru de reparatii aparate fitness. Stie cineva? Fac electrostimulare si tipa zicea ca ar fi bine sa fac si stepper.

Mergi la inceput