Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(44)
Raspunsuri - Pagina 8
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LauraOana maria_bunica cum a fost cheful? 28+bebicul nostru ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula |
Ne-am simtit bine...dar spre sfarsit parca plictisitor...
27+
Darius NicholasBuburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
LauraOana spune:
...si micutul? a dansat si el la mama in burtica? 
28+
bebicul nostru 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
maria_bunica spune:
Bebe Darius a facut ce a stiut el mai bine...adica..spectacol...
,se misca burta in toate directiile...si toti cu ochii pe ea,ce mai..a fost in centrul atentiei!!![]()
27+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
LauraOana spune:
| citat din mesajul lui maria_bunica Bebe Darius a facut ce a stiut el mai bine...adica..spectacol... |
dragutu de el..a stiut el cum sa faca sa fie bagat in seama

28+bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
maria_bunica spune:
Da ,Laura..e un smecher si jumatate deja...![]()
Ma duc la dus si la nani,ca ma doare gura deja de la atata cascat!!
Noapte buna si o seara linistita!!Va
pe toate
27+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
ertina spune:
neatza dragi albinutze 
am revenit dupa o maaare absenta, dar zic eu cat de cat motivata...m-am cununat
....trebuia s-o facem odata avand in vedere ca suntem de 12 ani impreuna si uite k bebe ne-a hotarat sa facem pasul
.
Mi-a luat ieri toata ziua sa recuperez toate capitolele pe care le-am pierdut...ufff, in sfarsit sunt la zi.
Ma bucur ca toate sunteti bine si urez si eu cu intarziere LA multi ani tuturor albinutzelor care si-au sarbatorit ziua de nastere 
In rest noi suntem bine, am ramas tot cu 70% fetitza pt k dr a zis k eco se fac la 12 si 22 sapt, restul doar dak e ceva grav. O sa-mi fac timp sa merg in alta parte pt eco cand o sa am timp, ca acum trebuie sa umblu dupa acte : schimbat buletin, pasaport, carnet de conducere.....aiurea rau !
In sperantza ca nu m-ati uitat va trimit
si va urez o duminica placuta ! 
26 +
Nada Eugenia
dani3lla spune:
| citat din mesajul lui maria_bunica Dani3lla...wowow....ce dragalas este.. Si are un nasuc tare hazliu.. 27+ Darius NicholasBuburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
Nu mai e pui,are deja un an jumate dar e pechinez cu chiuaua (bine cu figuri de pitbull[:D})si nu a crescut decat cu vreun cm mai mult decat in poze

DANA
25+ cu
mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
dani3lla spune:
| citat din mesajul lui yioanna_s dani3ella: ce simpatic catelus!i-ai pus rosu in gat sa nu se deoache? Yioanna 24+ Stefania Alexandrahttp://bd.lilypie.com/EMiQp2.png http://picasaweb.google.com/yioanna |
In prima faza da dar pe urma m-am gandit ca,la cat de tacanita e, daca se mai si deoache o ia razna de tot

DANA
25+ cu
AMR
dani3lla spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maria_bunica
Multumesc!! Ce ai gatit bun? Eu am tras un "pui mic de somn"... Nu-i nimic ca ai incurcat numele lui bebe...Darius...Denis..tot cu "D" incepe ![]() 27+ Darius NicholasBuburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
Tie sa-ti trimita un miel de Paste si lui fi'miu sa-i plateasca "drepturi de autor".yioanna nu stiai ca denis e "marca inregistrata"?

DANA
25+ cu
AMR