PRIETENE FARA TITLU (32)
Raspunsuri - Pagina 6
monica70 spune:
Si ca faza,ma vaitam pe aici ca nu am lipici,doar Moment ala si sare Diana ca are ea lipiciul ei in dulap.De ala uitasem.E numai bun pentru hartie.
Somn usor Daniela,numai sa si poti adormi asa repede.
MONI 16s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Gata www.dropshots.com/dia5#date/2009-03-01/22:41:45" target="_blank"> CIUPERCUTZA
MONI 16s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
pisoi3 spune:
Buna fetele,
MONI, frumoasa ciupercuta si tare dulce e Dia. Sa nu fie de deochi!
DANIELA, pai daca zicea sotul tau ca a fost mai scump decat un inel cu diamant, sigur ti-a cumparat si consola Wii. Sa le stapanesti sanatoasa si motivata!
Restul fetelor, pe unde sunteti?
Noi suntem bine, am pus ieri un filmulet facut a doua zi dupa ziua lui tati. Mai incerc sa incarc dar nu stiu de ce se intrerupe. In rest, nimic nou, asta mic e vorbaret, alintat si pupacios. Chiar asa, ai vostri va pupa si va zic ca va iubesc? Ca al nostru ne pupa tot timpul.
Avem pui de trei ani si mai vrem inca un
www.helpsonia.com
Bee spune:
Buna fetele.
Irinutza, tare faza cu coada!
Moni, chiar voiam sa-ti zic si tie si Danielei si Mirei, ca ma tot uit la parul fetelor cat e de frumos. Voi le tundeti varfurile? Nu pare deloc tocit parul lor. SI firul e gros? Ana mea are un parutz des si subtire si in spate e tocit indiferent ce fac. Dupa Paste, cred ca bag masina de tuns in parul celor mici, iar apoi Anei o sa i-l las sa creasca.
Anda, Ana ne spune mereu ca ne iubeste si ne imbratiseaza. Si se bucura de orice primeste, oricat de mic e lucrusorul. Si o bombonica daca ii iau e ffff incantata si multumeste prea mult chiar. E tare dragutza. SI cu Razvi e afectuoasa si grijulie, desi are momente in care il impinge sau ii ia jucariile.
fetele. Fug langa micul meu terorist, care iar mi-a facut o noapte alba (asta dupa ce de la 12 la 2, asta noapte am parlamentat cu Ana sa se culce).
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
Denisam spune:
La multi ani de 1 Martie! Nu stiu ce e aia primavara ca noi avem -14C si mai bate si vantul-noroc ca la cabana desi a fost frig,era soare si fara vant si se putea sta cam 1h afara dc nu erai mofturos ca Emma-una peste alta a avut fun cu fetele-Teo si Maria- Alex ar fi stat afara la greu dar cam fara manusi-treb sa ii iau unele ungi pina la cot ca ieri incepuse sa chitaie de frig-si s-au sculat de la 6,20 am-m-au capiat cu dormitul cand mergem acolo si stau amindoi in aceasi camera-insa pe masina au adormit in 5 min si aseara la 9 dormeau tun si nu au zis nici pas pina pe la 7.15 de dimi, E si la 8 trageam de ea.
Pup pe toata lumea, revin mai incolo ca s-a aglomerat brusc
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
monica70 spune:
Saluti gagici!
BRANDUSA legat de parul Dianei: cand era mica si era mai scurt parul si al ei era tocit la ceafa.Acum il are ros doar in spate chiar in partea unde e mai lung,ca nu i-am mai taiat varfurile de nu mai stiu cand Acum cateva luni doar bretonul i l-a scurtat ( ciopartit ) vecina aia a lui mami. Ne-am programat la coafor pe maine dupa amiaza,numai bine ii taie si ei varfurile si il mai domesticeste si pe al meu ca iar a crescut.Cat depre fir gros ... nu,nu cred ca e gros al Dianei. Mie mi se pare ca e subtire si fin,in plus nici tare des nu e, atat ca fiind ondulat are volum din plin.Ce imi place la el e ca e stralucitor,are grasime naturala in el,aici seamana pe taica-su,ca al meu e mai spre uscat parul.De spalat o spal doar odata pe saptamana pe cap,cel putin de-asta toamna incoace ...
DENISA voi aveti iarna si pentru noi Daca tot nu am avut parte de zapada,acum vreau sa vina odata primavara,ca m-am saturat de frig pe sec Oricum azi a fost fain afara si se pare ca asa o fi toata saptamana.
ANDA l-am auzit pe Mark cantand la multi ani.Tare m-am mai distrat
In rest,Diana e la mami inca,eu ma apuc imediat iar de acte - pana am chef Si la birou am avut de lucru cat cuprinde azi.
monica70 spune:
"Englezoaica" mea mi-a zis azi in sfarsit ce-a invatat azi : mother,father,sister,brother ,sit down si stand up Nu a stiut sa mi le zica pe toate in engleza asa ca pe unele mi le-a zis in romana zicand ca nu mai stie cum le zice in engleza . Ca de exemplu la ridicat si asezat mi-a aratat ca la gimnastica Daca mi-ar zice zilnic asa,as putea sa le mai repet eu cu ea ...
Dupa ce a venit acasa s-a apucat sa isi "impature" hainele proaspat uscate. M-a apucat si pe mine atunci sa ii arat cum se impatura corect o bluza,mai ales la maneci.La care s-a rascocorat la mine fata ca cica ... "E O PLOSTIE CE AI FACUT TU"
marchplayer spune:
Seara buna
Nimic nou la noi, am fost putin cu ei pe afara azi si pe la banca, aveam treaba si n-am avut cu cine sa-i las.
va spuneam ca Ioana nu mai doarme la pranz, de fapt cred ca este vorba doar de zile mai agitate si zile ca asta de azi cand la 14 dormea dusa si la 4 cand a venit rares nu vroia sa se mai scoale. rares daca se scoala el trebuie sa scoale pe toata lumea. sa vedem asta seara la cat adoarme Ioana, doua zile cat n-a dormit la pranz a adormit ca secerata pana in 10.
Monica super misto ciupercuta. parca putin mai maricica daca-ti iesea.
Anda si eu am doi pupaciosi si dragastosi. Vin singurei si ma pupa, bine dupa aceea ii pup si eu si ii gadil. Rares este tare dragalas cu mainile lui mici cum ma ia dupa gat, Ioana care vorbeste imi si spune ca ma iubeste si multe alte declaratii, eu sunt prietena ei cea mai buna cat o mai tine asta??
Super dragalas Mark, imi pace cum canta tare mult. Ce bine ar fi daca ai reusi sa pui filmele sa se vada normal.
Bee, eu i-am taiat de curand Ioanei foarte mult din par deci nu are cum sa aiba varfurile tocite dar sa stii ca nici inainte nu erau tocite, are firul de par destul de gros si destul de des, dealtfel ea inca de la inceput l-a avut asa. rares il are subtire dar des si cum zici tu se mai incalceste la spate dar am observat ca se intampla asta cand nu-l dau cu balsam la baie. Daca-l dau cu putin balsam sta carliontat frumos toata saptamana pana la urmatoarea spalare pe cap.
Denisa la voi tot ger. Pe-o parte mai bine ca sigur au murit toti microbii. Mie imi este tare dor de zapada, anul asta i-am cam dus dorul, mai ales copii.
Ingrid tu chiar nu ne mai spui nimic despre Diana? Ce mai faceti????
Deea tu cum stai cu vanzarile la martisoare?? Ai stabilit vreun record? Am vazut pe la tv ca nu prea s-au vandut martisoarele anul asta dar ale tale sunt deosebite si sigur s-au vandut bine.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
DANIELA nu am vrut eu sa fac mai mare ciupercuta chiar daca asa ar fi aratat mai fain a ciuperca.Si asta pentru ca sa nu difere prea tare de modelul de la gradinita care era ceva mai mic decat asta si mai tzuguiat si cam intr-o dunga pe de-asupra .Am batut-o la puncte pe Georgi, ca e mai fain ala facut de mine - doamna Lenuta a fost incantata .Georgi a anuntat ca daca nu stim sa le confectionam, sa ducem hartie ca le face ea ... Daca nu aflam intamplator din "repetitiile" Dianei ca e vorba de ciupercute poate o faceam si eu mai tzuguiata ... Mi se parea si mie normal sa fie si mai plate decat atat si cu diametru mai mare.Acum bune or fi si asa,important e repertoriul .Sigur e lunga iar serbarea la cate mi-a tot recitat/cantat Diana pe-acasa.Azi mi-a declarat foarte hotarata: " SA VEZI CE FLUMOS SPUNE DENIS POEZIA CU ZANA! " Denis e un baietel.Am tot rugat-o sa mi-o zica si mie,dar cica nu o stie ... ma gandesc ca tot o fi retinut ea ceva,dar n-are chef,ca azi nu mi-a declamat nimic prin zona.E cam obosita ca au avut si sport si engleza,mai repetitiile pentru serbare ... Si in plus a stat mami cu ea si pe-afara si cand au iesit de la gradinita si acum seara.S-a si plans ca o dor picioarele,a trebuit sa ii facem masaj,ba am dat-o si cu arnigel ca a inceput sa si planga.O doare in talpi si pe la glezne,la ambele picioare.Cred ca si de la cizme ... de maine ii dau adidasii sau ghetele neimblanite.Gata cu iarna.
Fug sa termin salata orientala ,s-or fi racit cartofii ...
monica70 spune:
Diana mea e la TV desene,acum se uita la Mickey Mouse,avem o multime filmulete scurte cu el pe DVD,dar dupa unul din ele inebunita de-a binelea. L-am cautat si pe net,asta e: http://www.trilulilu.ro/Clericool/16b347c8d67fbc Mai ales faza cu vacutza de la final e chiar haioasa rau,asta ii place si ei de fapt
Chiar ma gandeam ca tot vorbeam de costume de serbare.Tare imi place politica gradinitei ca nu ne pune la cheltuiala cu confectionat de cine stie ce costume complicate.Aia ne mai lipsea sa apelam la croitori sau la inchiriat costume Si de data asta la fete au cerut doar bluza + ciorap cu chilot albe ,iar la baieti pantaloni negrii-camasa alba,deci chestii ce le are fiecare pe-acasa.De confectionat ni s-au cerut doar chestiile astea ieftine din beteala,hartie,carton etc. Pentru unii si asta e suficient de complicat.Pai mami sau Ghita nu-s in stare nici macar un avion din hartie sa faca Doar taica-meu se descurca la din astea - modelat,croit,cusut,desenat,pictat etc. Eu pe el il mostenesc .
DANIELA Ingrid o fi intrat in astenie de primavara in avans Parca sambata imi zicea ca nu are chef de scris? Cam asa ceva.