PRIETENE FARA TITLU (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am inceput sa ne jucam cu cartile de joc de la National Geografic,ca Pacaliciul inca nu l-am gasit.Ne-am jucat in premiera "rosu duce" adica "inima rosie" ia celelalte carti.Prima tura a fost super ok pentru ca a castigat Diana.La a doua tura am castigat eu si cand i-am zis,sa vedeti incruntatura pe ea si a inceput sa se contrazica ca nu-i adevarat,ca tot ea a castigat, ca ea a avut mai multe inimi rosii etc. A doua oara am lasat-o pe ea sa imparta cartile.
DANIELA cum mai e Ioana?
Acum deja a luat-o mami d-aci.Fug sa pap ca mi-a adus sarmale si-s calde

MONI 17s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

INGRID nu te vazui,distractie placuta la chef
Cred ca totusi din breton si-a taiat Diana ca arata mai artistic "filat" decat i l-a ciopartit coafeza

MONI 17s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Subiect nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134403

Mergi la inceput