PRIETENE FARA TITLU (32)
Raspunsuri - Pagina 15
monica70 spune:
Noi abia acum ne pregatim de culcare,ca a fost frate-meu pe-aici sa vizioneze pozele/filmele de la serbare si s-a mai jucat cu Diana un pic.
Am mai tot intrebat-o pe Diana una-alta de gradi si am aflat ca dupa parerea ei,partenerul ei din al doilea dans,unul Dragos e FLUMUSHIC
Si de cand a venit acasa am vazut ca s-a apucat de treaba si si-a finaizat opera de ieri cu lipitul hartiei glasate,a umplut pagina si cu ultimele culori maro si negru :
O observatie interesanta !!! A inceput sa aseze pe hartie in ordine culorile asa: albastru,turcoaz,verde,galben,orange,rosu si in final le-a lasat maro si negru.Nu stiu daca e valabil testul Lutcher si la copii .Dar se pare ca imi seamana ca si la mine ordinea preferintelor era cam verde,albastru,galben,rosu si la final maro si negru! Si asta inseamna ca esti echilibrat ,daca in primele patru ca preferinta se afla rosu,galben,albastru si verde,indiferent de ordinea lor.Normal maro si negru trebuie sa fie "respinse" , adica ultimele preferate.Nu avea culorile gri si mov,dar sunt mai neimportante ca semnificatie psihologica.
Vad ca a dat gata bibele mare cu lapte,am plecat sa o culc.
MONI 17s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Ah Daniela pai cu Diana ma bazez ca are cine sa il legene (trebuie sa cumpar bouncer ca al ei s-a rupt - l-am folosit pana dupa un an ) pe urma mai duce un pampers la gunoi,mai ii tine bibele de lapte daca o fi cazul si mai tarziu ... cine ii da papa cu lingurita? Ca si asa abia asteapta
Mai nasol o fi cu somnul noaptea in primele luni,dar probabil o va mai culca mami pe Diana la ei daca se impute treaba.
MONI 17s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
A adormit repede Diana dca am pus-o mai tarziu la culcare si noroc ca pentru citit a adus cartea mica cu literele si animale,unde e doar cate o ghicitoare la fiecare litera,i-am citit doar cateva si a fost multumita cu atat.
A fost figura tare acum seara.Cand ne-am uitat la filmuletul unde zicea si ea in engleza dupa teacher Lili,frate-meu si cu mine am criticat-o putin ca de ce nu a zis singura propozitiile ci doar cuvant cu cuvant dupa profesoara.La care Diana foarte serioasa si cumva jignita ne zice : " IO COLOLEZ FLUMOS! " Adica ce mai tura-vura cu engleza voastra,am io alte talente
monica70 spune:
DANIELA chiar ma gandeam,de ce n-o mai lasi tu pe Ioana sa "respire" macar o ora pe zi? Nu poate sa il ia pe Rares mamaie jos la ei,sau vreo matusa? In timpul asta te-ai putea juca cu Ioana cu chestii care in prezenta lui nu ai putea.
Denisam spune:
Daniela- tu pe Moni o vaiti mai- cu sot mereu prezent si cae stie deja de la Diana tot si cu 2 bunici disponibili peste drum- se descurca ea ca Diana va avea 3,6 ani nu 1,6 ani cum au avut mindrele noastre-remember
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
monica70 spune:
DENISA chiar asa,o sa supravietuiesc cumva sper Pe voi cine v-a pus sa va grabiti asa cu bebe 2? De fapt la Daniela asa s-a nimerit,dar la tine asa ai planificat tu ! Era de asteptat sa fie greu asa unul dupa altul ...
DEEA tare sunt curioasa de programul vostru de somn din noaptea asta! Si maine parca e si serbarea ziceai!
INGRID tu ce mai invartisi azi ?
monica70 spune:
Mi-am baut lapticul si merg si eu la nani.Sper ca maine sa ma simt mai bine la birou,nu ca azi ... numai ca si maine s-a anuntat tot ploaie N-am avut spor deloc la lucru si trebuie sa termin salariile de calculat.Bine macar ca e vineri ...
Noapte buna fetele!
Denisam spune:
Moni- cred ca te-a lasat neuronu din cauza gravideniei cum zic astia- eu eram cutiroida si nu am programat nimic,din contra eram convinsa ca nu il pot pastra-era primul ciclu,dupa Emma si asa nu am stiut dc e sau nu ciclu si ne-am si feritsi ca si la tine ovulatia nu s-a pupat cu feritul,Daniela stiu ca vroia repede bb2 si Robert era fericit,eu si cu ai mei abia dupa 4luni ne-ambucurat cand au iesit toate testele ok si am rasuflat ca scap de chiuretaj..O zi buna si noapte buna!
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
monica70 spune:
Buna dimineata!
DENISA mie mi-a zis Daniela ca a venit surprise Rares,nu era deloc planificat.La tine stiu ca erai cu probleme cu tiroida atunci,dar parca tot ii dadeai inainte ca doi ani e ok sa fie diferenta intre copii,ca parca asa erai tu cu fratelo,sau confund iar? Si in plus incepusesi sa iei branca ursului asta imi amintesc sigur,dar probabil voiai sa iti reglezi ciclul ... daca zici ca nu bebe voiai.
Ma apuc de treaba acum ... macar nu ploua.Inca
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Ieri pe la 18 pana la 21 am avut musafiri (stiu, e un cliseu sau un banc? dar n-am ce face), o prietena psiholog cu sotul si copiii, 2 la numar. Amandoi sunt la scoala, in clasa I-a si respectiv a II-a, Diana nu s-a jucat deloc cu ei, prima ora a stat in bratele mele. Apoi a mai mers cu ei in camera, dar imediat se intorcea la mine, prietena nu fumeaza asa ca am stat cu ea si cu fiica-mea.
Of course ca am discutat de problema cu somnul, mi-a spus ca trebuie sa fim fermi , da, da..apoi m-a intrebat referitor la progresele Dianei ce mai face la scoala, i-am spus ca va invata sa scrie, ea cica in ritmul asta va scrie pe la 4 ani...direct nu ma intereseaza. Du fond, copilul face doar ce doreste, nu o leg la maini si la picioare ca sa nu poate tine un creion in mana....I-am spus pe scurt ca fiecare isi educa si isi invata copilul ce vrea, atata timp cat ea e fericita si multumita, nu-mi pasa de gura lumii...si a cam tacut la faza asta. Noroc ca suntem prietene, ca o manca limba sa-mi dea un raspuns, dar s-a abtinut. Psihologii astia... Am uitat sa-i zic de Emma, oare aia de la Montessori sunt toti niste tampiti? In fine...
Daniela, azi-noapte m-a strigat pt ca sa faca pisu, apoi m-a deranjat doar pe la 5, cand am linistit-o si a adormit inapoi. Sa vedem cum va fi maine-poimaine...o sa-ti dau raportul zilnic daca tot il urmaresti, ca sa stii cum sa procedezi. Dar iti trebuie nervi de otel, te anunt de pe acum. Nu vreau sa ma mai intorc din drum...
Moni, ti-am vazut ciupercuta, adorabila, iar la faza cu plicul mi-au dat lacrimile, minunat! Bravo ei! Si lipiciurile alea mi-au placut, le-a asortat frumos.
Denisa, intradevar e mult mai greu sa ai copii de varste apropiate, mult de munca...oboseala..si singurica, fara ajutor, te-ai descurcat de minune!
Deea, cum a fost azi-noapte, a reusit fetitza sa doarma? Ce tare e Daria, si-a facut un admirator! Pai la cum arata, toti baietii o sa-i cada la picioare in scurt timp...e frumoasa foc!
Al meu copil a plecat la servici cu tata-su, eu bantui pe forum..
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2