cultura de google, dialog wikipedia
Raspunsuri - Pagina 13
Sabina spune:
Chestia e ca muzica(poate si toate artele, nu stiu) contine cam Tot...:)
In muzica adevarata, tot ceea ce urmeaza primelor fraze e o explicatie de-a fir a par a ceea ce-a vrut sa zica compozitoru:), ideea initiala contine urmtoarele 30 de minute.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
AB spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
pe langa beretele roz, creca infiintez si partidul sensibilosilor. nu radeam de tine, pe tine te ador. analizez un fenomen, in stilul meu mai bolovanos asa, dar iarta si tu. ideea, nu omu'. |
Mei io am si ales bereta lasa-i linku la ZZ. Nu accept scuze... vreu bereta Just 9.99
Inputul nu-i liniar intr-un limbaj dpdv masina. Ia de exemplu o gramatica simpla si abstracta aceea a expresiilor matematice
Tu scrii a*b+c*(d+e) aparent e liniara forma dar executarea nu se face liniar adica in ordine ci logic adica intai executi d+e si apoi inmultesti cu c. Pentru a putea face asta automat creezi un arbore
in care pui in noduri operatiile si in frunze datele
gen
..... +
...*......*
a ..b c....+
............ d e
Arborele este apoi parcurs. Arborele nu-i neaparat unic si nici modalitatea de parsare. Si putem avea ambiguitati.
Evident nimeni nu tine un arbore desenat ci-l tine intr-o notatie postfix sau infix. Rareori prefix. Infix inseamna :scrii subarborele stang, apoi radacina (in la mijloc) si apoi subarborele drept. Postfix: subarbore stang, subarbore drept si apoi (post) radacina.
Similar definesti pre.
Orice expresie regulata, orice clasa de obiecte se poate reduce la parsere similare in conceptie. Orice compilator al unui limbaj are un asemenea parser si din pacate cu cat creste complexitatea cu atat se nasc un miliard de probleme. Dar asta depaseste intrebarea ta despre liniaritate.
Asa ca structural noi gandim logic recursiv si creeind arbori... adica patrundem pana-n profunzime si revenim la punctul de plecare. Din acest punct de vedere hyperlink-ul e o extensie naturala nici pe departe un mod de gandire diferit. Te obliga insa la infix.
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AB Evident nimeni nu tine un arbore desenat ci-l tine intr-o notatie postfix sau infix. Rareori prefix. Infix inseamna :scrii subarborele stang, apoi radacina (in la mijloc) si apoi subarborele drept. Postfix: subarbore stang, subarbore drept si apoi (post) radacina. |
ahaaaa
conchita spune:
citat din mesajul lui AB Asa ca structural noi gandim logic recursiv si creeind arbori... adica patrundem pana-n profunzime si revenim la punctul de plecare. Din acest punct de vedere hyperlink-ul e o extensie naturala nici pe departe un mod de gandire diferit. Te obliga insa la infix. |
om crea noi arbori, dar ne ducem pe fiecare crenguta odata, nu pe toate dintr-odata. sunt tot mai convinsa ca hyperlinkul asta e similar cuanticii unde o particula, recte gandul, poate exista concomitent in doua universuri.
AB spune:
citat din mesajul lui conchita om crea noi arbori, dar ne ducem pe fiecare crenguta odata, nu pe toate dintr-odata. sunt tot mai convinsa ca hyperlinkul asta e similar cuanticii unde o particula, recte gandul, poate exista concomitent in doua universuri. |
da ce link-urile le parcurgi i n paralel? Bre nici compu cu un procesor nu-i paralel... te duce cu presu si ti se pare tie
AB spune:
Andrada nu rade mey ca ma nerfasem ca nu se vedeau tabularile, asa ca batui puncte si devenii super importanta reprezentarea ... si Conchi nu stie, nu? Sau stie?
Daca-ti pui problema liniaritatii, ti-o poti pune si pe a reprezentarii, nuuu? Incerc sa fiu si eu buna profa si tu razi
Ia explica tu ca io limbaje formale facui numai rudimente!
Ce vrei sa fac arbori B, rosu negru......? Hash-table-ul o fi mai simplu de explicat modulo, ca ala e mai "paralel"? Hm?
Ia munceste, nu mai pierde timpul
Ha ha al meu spune ca puteam face liniute pe orizontala si era mai frumos Prea tarziu...pofta buna.
Llaura spune:
Pe vremea mea parseru asta nu era asa destept, doar compara un sir de caractere cu un alt, predefinit, sir de caractere. In diverse scopuri, unele foate triviale (vezi comanda unix grep).
Nici vorba de arborele stang si subarborele drept, ca alea masina habar n-are ca exista, masina ia a+b si-l imparte la c, asta daca i se spune in pasul urmator. Daca nu i se spune, face ce i se spune, iar daca nu i se spune nimica nu face nimica. Masina nu imparte niciodata la c numai pt ca i se pare ca ar fi o idee buna.
Whatever you guys are on I am pretty sure I don't want it
AB spune:
citat din mesajul lui Llaura Pe vremea mea parseru asta nu era asa destept, doar compara un sir de caractere cu un alt, predefinit, sir de caractere. In diverse scopuri, unele foate triviale (vezi comanda unix grep). Nici vorba de arborele stang si subarborele drept, ca alea masina habar n-are ca exista, masina ia a+b si-l imparte la c, asta daca i se spune in pasul urmator. Daca nu i se spune, face ce i se spune, iar daca nu i se spune nimica nu face nimica. Masina nu imparte niciodata la c numai pt ca i se pare ca ar fi o idee buna. Whatever you guys are on I am pretty sure I don't want it |
Bre parseru e o idee generala si operatiile masina alta
Ca masina nu stie nici a+b.
ioi si pe Unix cu grep si egrep poti face regex adica expresii regulate
Llaura spune:
AB, tu, nu io, incercai s-o convingi pe Conchita cum gandeste masina multilevel.
Sunteti asa de distractive ca mi-au trecut nervii
Andrada spune:
citat din mesajul lui Llaura AB, tu, nu io, incercai s-o convingi pe Conchita cum gandeste masina multilevel. Sunteti asa de distractive ca mi-au trecut nervii |
Hai ca si tu le pui la inima pe toate...AB & C se descurca mei intre ele liniar, logic, vectorial sau in arbore. Nu poti sa suferi ptr fiecare tabulare.
A