Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (138)
Raspunsuri - Pagina 13
lisa79 spune:
patricia,
sa reveniti acasa curand
anca si noi tot numai cu romani
,deci meniu romanesc clar. astept sa vorbim
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Aalina spune:
Irina, Patricia ne gandim la voi. Sa va faceti bine si sa veniti acasa. 

Iulia 
Selene frumoase poze.
Dark vreau si eu narciseeeee. Spor la cumparaturi!
Iris 
Alina ce sa mai fac si sa mai mananc ca sa am mai mult laptic? Ceai beau 3 litri: anason, fenicul, chimen(amestecate), 1 litru ceai faris, 2 cani lapte, 2 litri compot mere. La pranz supa de pui. Dimineata iaurt cu cereale. Iau galafor si galactogil.
Ziua dupa alaptat ma mulg sub dus si imi pun comprese calde.
Daca bb papa o ora si dupa o ora vrea iar la san e ok? Nu mereu dar se mai intampla. Si el dupa 10 minute schimba sanul.
fetelor
ada_coman spune:
Buna dimiii fetelor!!!
Imi pare nespus de rau pt bebeii bolnaviori. Sa le dea DD sanatate lui bebe Grumetel de IrinaC si bebe Vlad de Bebelusi. 
Selene frumoase pozele si Dariutza e o scumpa 

Aalina multumim de cafea
. Nu dispera, ai rabdare, ca vine si lapticul. Cam in 2-4 sapt se regleaza productia de laptic dupa nevoile lui bb.
Eu ma bucur fff tare ca papa karina laptic de la san, cu toate ca baza e formula. Papa formula cam la 3 ore, iar tzitzi ori de cate ori cere
si uite asa am trecut de 6.500 g
. Cel mai bine e sa mergi dupa instinct 
O zi frumoasa si multa sanatate 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman
cami_antonia spune:
fetele
azi noapte am dorit putin .... ma simt inca chiauna dupa atata lipsa de somn .... dar e muuuuuuuult mai bine ....
irinac ai mareeeeee grija de voi .... ma gandesc la voi si ma rog sa treci usor peste toate ... imi e si nu stiu cum sa te sun ... dar mai tarziu voi indrazni .... sa te aibe in paza Dumnezeu ....
bebelusi de asemenea multa sanatate!!!
mami de printesa ANTONIA IOANA 11.02.2009
Camelia
CADIA spune:
Neatza!!
IrinaC si Patricia, ne gandim la voi si la piticii vostrii, sa fe totul bine cat mai repede.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
cami_antonia spune:
FETELE AM O INTREBARE ...
ARE CINEVA CERERE PT SALARIU PRIMA SI PT CEI 15% SA IMI PUNA SI MIE PE MAILUL COMUN SAU AICI PE FORUM ... OPLSSSSSSSS
mami de printesa ANTONIA IOANA 11.02.2009
Camelia
kristinuz spune:
neaza si de la noi!!!!
fetelor piciu meu de vreo 2 zile face galagie .....se calmeaza si adoarme numai la pieptul meu....
si inca ceva..fara 120ml formula nu se satura...oare nu e prea mult ptr un bebe de o luna?
bebe Alexandru Gabriel-31.01.2009
kristinuz spune:
cami aici gasesti mai multe:http://mamici.blogspot.com/2008/09/cerere-de-acordare-unui-salariu-mediu.html
bebe Alexandru Gabriel-31.01.2009
Naty spune:
Neata!
Noi raportam la 2 luni 4 kg in cap. A luat in luna a doua 930 gr., OK, zic eu.
Ieri a fost Nadia in prima ei vizita, la prietena mea cu fetita cu o luna mai mare. Erau asa haioase amandoua, Nadia brunetica cum o stiti si Smaranda (fetita prietenei) blonduta, Nadia mititica de tot, Smaranda grasunica (e de doua ori cat Nadia).
Sa ne tineti pumnii astazi, avem o zi tare grea, la 1,30 vine dr. de familie sa facem vaccinul si dupa masa merg cu tata la un doctor si am mari emotii pentru ca poate fi ceva foarte grav. Doamne ajuta sa sarim cu bine cele doua hopuri!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Naty spune:
LA MULTI ANI IRIS si TUTU!
bee imi pare rau ca ati avut asa probleme.
II mai dai supliment? Ce lapte?
Si eu am inceput cu suplimentul, de regula la mesele de seara, nu ii ajunge lapticul.
Si Nadia papa putin, cam 70-80 ml la o masa, uneori chiar mai putin.
Si s-a constipat si ea rau de tot, alataieri nu a facut de loc, ieri i-am pus juma de supozitor si a facut putintel, azi iar de loc. Probabil de la suplimentul de lapte praf
.
bee, alina unde faceti botezul?
Noi am avut o reusita, de cateva zile am culcat-o in sac de dormit si doarme cate 5-6 ore neintrerupt. Aseara a sarit masa de la 10,30, a papat la 8,30 si s-a culcat, a dormit pana la 1, a papat si a dormit iar pana la 6. Dar noptile precedente s-a culcat pe la 11 si a dormit pana pe la 5-6 dimineata.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI