Oligospermie-Cap.32

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sun_flower04 spune:

Buna fetelor,

Gabriela, sotul meu s-a operat ieri, la Centrul Medical Unirea, la dr. Victor Cauni. Din punctul meu de vedere totul a fost cate se poate de bine. Si eu si sotul meu am fost foarte stresati si speriati de interventia asta, pentru ca nici unul dintre noi nu a trecut prin nici un soi de interventie chirurgicala pana acum si am auzit o gramada de lucruri ingrozitoare despre spitale, medici, personal, etc.
La CMU totul a fost de exceptie, singurul moment in care nu am putut fi alaturi de sotul meu a fost in sala de operatie, in rest....am stat cu el pana la operatie si imediat dupa, dupa ce l-au dus in salonul postoperator. Medicul a fost foarte dragut, la fel si anestezistul, iar pentru asistente nu am decat cuvinte de lauda, au fost foarte amabile, zambitoare, calde si l-au ajutat pe sotul meu sa fie relaxat si inainte si dupa operatie.
Operatia in sine dureaza max o ora, de cand il ia in salon si pana in duce la post-operator. Sotul meu are 3 randuri de fire, a cate 4 fire fiecare, de care va scapa peste 10 zile. Si l-am luat si acasa seara (pe la 11.30).
Costul a fost de 700 euro. Asta este pretul operatiei la CMU si nu am dat nimic peste, nimanui, insa nu a parut nimeni deranjat si s-au purtat foarte bine si fara spaga.
Daca mai ai nevoie si de alte detalii iti stau la dispozitie.

tuturor fetelor,
Sun_Flower

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

sun_flower ma bucur ca sotul tau e bine. cat ati dat pt operatie??? 700 de euro???? da ce operatie i-a facut de 700 de euro? i-a pus si in plus??? mie mi se pare mult comparativ cu cat am dat eu la buzau. si tot asa...fara spaga la asistente. am platit intr-adevar anestezistul, dar a cerut o suma modica vreau sa zic. dr nu a vrut sa-mi ia nici un ban, mai ales ca suntem cunostinte, dar totusi mi-am spalat obrazul fata de el. nici cu recuperarea de dupa nu am ajuns la suma asta.
la el operatia a durat maxim 30 de minute cu dus la sala si adus in salon. in ziua aia au fost in jur la 20-22 de operatii de varicocel.
sotul meu a avut 4 fire care le-a scos tot la 10 zile dupa operatie. si al meu s-a demoralizat complet dupa ce a aflat ca tb operat. mi-a slabit de a ajuns la 60 de kg din 70. dupa operatia a vrut sa o faca el pe-a Mihai Viteazu si sa se dea jos dupa nici 2 ore sa mearga la buda. a miscat bineinteles capul ca nu avea stare, iar durerile de cap de dupa si-au spus cuvantul chiar bine. timp de o saptamana dupa operatie am crezut ca ma apuc de duca`se pe pustie. nu putea sa mearga singur la buda, nu se putea da jos din pat de durere. ametea mereu. i-am dat cafea la greu, perfuzii cu vitamine. si-a revenit dupa ce a inceput sa ia ginsavit. i-a dat concediu medical o luna de zile. acum este vio de nu am treaba cu el.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sun_flower04 spune:

Delphinas,
mesajele tale sunt dementiale. Ma amuz copios de fiecare data. Ai un simt al umorului exceptional.

Operatia a fost scumpicica, insa cred ca si-a meritat banii. Sotului i-au trebuit 4 luni sa isi ia avant si cred ca daca o facea la un spital de stat ar fi ramas traumatizat pe viata, asta pentru ca are fobie de spitale, de medici....ca mai toti masculii.

Si al meu are o forma de ADHD, asa ii spun eu, si s-a tot miscat dupa operatie si am auzit si eu ca nu e bine, ca ramai cu dureri de cap...dar l-am intrebat pe anestezist imediat dupa, cand l-am vazut pe sotul meu agitat si mi-a spus ca pot sta linistita, ca totul e ok si ca poate sa dea din cap cat vrea ca nu o sa aiba dureri. Ma gandesc ca este un alt tip de anestezie...Cert este ca nu il doare capul pana acum, oparatia il mai inteapa, dar suportabil, ieri seara a si condus putin, iar azi este la servici, deci se simte foarte bine.

Asteptam acum sa treaca cele 2 luni, sa repete seprmograma....
Voi cat mai aveti pana la repetarea spermogramei?

pe toate,
Sun_Flower

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

pai si al meu s-a mobilizat greu pana sa se decida sa mearga la operatie. din decembrie de cand a aflat ca tb operat, abia in februarie a zis si el hai, dar cred ca mai mult de gura mea. el tot voia sa o amane. si ma tot intreba, da unde o sa-l taie? da cat de mare o sa fie taietura? da o sa doara? da o sa simta?
faza cea mai frumoasa, dupa operatie eu am avut o dereglare hormonala cu o intarziere a CM de vreo 45 de zile. si mi-a zis ca nu stie ce-mi face daca el s-a taiat degeaba si eu sunt gravida. spre bucuria lui, nenorocul meu, nu a fost sa fiu . dar stiu eu ca voi fi. simt asta.
auzi, eu de banii aia ceream sa puna si nis`cai barosani acolo sa fiu sigura de reusita.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Buna
sun_flower04 ma bucur f mult ca atrecut cu bine peste op si se simte ok.
L-am intrebat asera pe sotul cand are de gand sa faca op si mi-a trantit-o cand vrea el adica niciodata dupa care mi-a spus sa se obijnuiasca cu idea ca face op si in mai a promis.
Sunt tare curioasa dc in urma op se va vedea cat de cat o imbunatatire a spermog, ca la sot toate celelalte analize hormonale, genetice, spermocultura etc sunt ok.
Delphinas la sf luni mai ar treb sa faca sotul o spermog sa vedeti ce rez aveti

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Buna fetelor,
Am mai scris mai de mult avand atunci sotul meu oligoteratozoospermie.la 2 -a sperograma dupa2 luni i-a iesit analiza bine, dr spunandu-ne sa incercam natural si pt aceasta sa fac preventiv 1 HSG.Eu am 1 intrebare.HSG-ul il fac la Polisano sibiu.Fata de taxa aceea trebuie sa ii dau ceva bani si dr?Care ati facut HSG-ul la Sibiu imi dati 1 sfat?
Mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

ILARY La Polisano nu se da spaga absolut deloc....e clinica privata ,dr se comporta exemplar si sunt foarte draguti,nu trebuie sa dai nimic
toate fetele
nu am scris demult,va urmaresc doar rar....m-am detasat de probleme
nu mai vreau copil si basta,ne distram momentan si incercam sa ne simtim bine....am uitat de ovulatie de stres de bani de tot si ne simtim foarte bine si asa.
Dumnezeu le va rezolva pe toate candva,am ajuns la concluzia ca destinul nu se poate forta,se va intampla si la noi candva minunea,momentan nici macar nu imi mai doresc.Am suferit prea mult,nici n-am mai putut plange dupa a doua IA ratata....

Va doresc sa reusiti toate cat mai curand

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Gabriela eu, daca imi permiti, ia-si da un sfat sotului tau... sa-mi fie cu iertare..
Sa nu mai stea sa amane operatia, ca foarte mult se schimba spermograma dupa operatie...Spun asta pt ca eu am ramas insarcinata la vreo 5-6 luni dupa operatie si acum mi-as dori al doilea copil si tot de problema asta ne lovim..
Sotului meu i s-a refacut spermograma de la 5 mil la 40 mil si cu mobilitate si morfologie buna...
Dar a fsot dublat si de tratament naturist...
Cand citesc la acest capitol, imi aduc aminte ca si eu faceam calcule cum faceti voi, cat isi revine dupa operatie, cat se imbunatateste de la tratament naturist, etc...
Viata mi-a demonstrat ca nu e matematica, iar cresterea unui copil e de mii de ori mai grea decat o operatie de varicocel si dupa ce ca doar atat au de facut barbatii astia... stati sa vedeti ca atunci cand plange bebe tot barbatii sunt cei care se fofilesc ca ei merg la serviciu si sunt obositi si tot noi ducem greul ca femei....Ei nici macar trei zile de post operatorii nu pot sa suporte? Noi sa ne chinuim inainte de ramane insarcinate, noi sa ne cghinuim in sarcina ca sa mentinem sarcina, noi dupa.... dar ei ce fac frate?
Asa ca va urez la toate cat mai repede bebelusi ca e si tare frumos lasand greul la o parte...
Va pup

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

of, Evanescence, te-am gasit pe aici si ma recunosc pe mine citindu-te pe tine. si mie mi s-a luat, dupa un FIV si 2 IA nereusite. astazi mi-a venit in vizita finutul de 1 si 8 luni si sincer, m-a obosit atat de tare...si parca nu-mi mai doream sa am si eu unul, cred ca incep sa ma complac intr-un egoism in 2...eram fericita cand au plecat si am ramas doar eu si sotul meu.. cred ca e o reactie de autoaparare a psihicului meu impotriva durerii nereusitei...luna asta n-am mai vrut sa mai facem nimic, dupa nu stiu cat timp am mai investit si noi in lucruri palpabile, niste mobila noua, practic am schimbat tot lookul. stii ca am aruncat peste suta de milioane in gol...Asa ca acUm vreau sa facem o pauza.nu stiu pentru cat timp....DAR AM OBOSIT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

csana
Bine faceti,detasati-va de probleme sa vedeti ce bine este...
Ce sa mai zic eu ca am 4 nepotei....cand ma duc la ei in vizita e frumos,ne jucam ne distram dar cand ajungem acasa doar noi doi iarasi e bine ....deci momentan vreau sa ramana asa.

Am inceput sa-mi mai cumpar si eu lucruri frumoase pt mine si pt casa....ma pot bucura de o bluzita de ex fara sa am remuscari de constiinta ca puteam sa iau 1 Gonal de banii aia..... sa nu uitam sa ne traim viata....din pacate avem doar una si e pacat sa nu ne bucuram de toate lucrurile frumoase,trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi,pana la urma timpul le rezolva pe toate.

P.S
Eu nu mai stiu cand am ovulatie si nici nu ma intereseaza,este un lucru extraordinar sa poti face dragoste cu sotul cand ai chef si nu cand TREBUIE

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput