Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

aham, merci pisiko! Noi nu avem de gind sa izolam pe BB si nici pe pisi, speram sa convietuiasca pasnic, ma ales ca primele 4 luni sintem in formatie completa acasa, asa ca ii vom supraveghea indeapoape.
Pe BB mic ni s-a spus ca il deranjeaza (zgomotul, foielile) sa doarma cu cineva in camera, asa ca vom incerca toate variantele pina vedem cume ii convine la a noastra ... oricum cind terminam cu alaptatul noaptea sigur ca si BB va dormi singur in camera lui.

Io as vrea sa am si-un ciine, dar aici se complica situatia, trebuie mai mult timp si atentie... si poate si mai mare apartu

Fille du Sud 36 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Io am visat ca de la bun inceput bebe sa doarma singura in camera ei, sa "comunicam" noaptea pe baza de interfon, dar toata lumea mi-a spus ca nu ar fi posibil. Acu...om vedea.
Nu stiu cum sa fac sa nu fiu prea virulenta, nu as vrea sa supar pe nimeni si nici nu am experienta cu crescutul copiilor, dar nu mi se pare normal cind se ajunge sa iti organizezi TOATA viata numai concentrindu-te pe copil si bagindu-ti picioarele in sot sau in nevoile tale. Adica pe mine chiar ma ingrozesc povestile alea cu copilul care vesnic doarme in pat cu parintii, sau chiar in camera cu parintii, desi e marisor... am si niste colegi de servici care au un baiat de aproape 3 ani, si la ei nu mai exista viata sexuala...spontana; trebuie sa adoarma copilul in pat intre ei, apoi sa fuga ei in alta camera sperind ca nu vor trezi juniorul... indiferent cit de mare fan al attachement parenting-ului as fi sau as incerca sa fiu, sint chestii cu care nu m-as impaca in veci; printre altele, mi se pare obligatoriu (pt mine) ca de la virsta la care riscul mortii subite a sugarului este depasit, copilul sa doarma singur in camera lui...

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

CAPITOL NOU

Monica Elefantica 39+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Pai... pisigri, asta depinde de fiecare, cum vede viata de familie, cit de tare este de anxios in privinta copilului etc... Sint parinti mamosi care dorm cu copiii pina la adinci batrineti si sint altii care impun o disciplina de fier copilului din prima zi de la venirea acasa cu BB, gen: alaptat la fiecare 3 ore, dormit singur in bezna etc... noi nu vrem nici una nici alta, vrem sa se petreaca totul in suplete, sper ca si BB va fi la fel de intelegator si nu ne va teroriza.
Am mai zis (impreuna cu motanul) ca venirea pe lume a unui copil nu inseamna ca noi incetam sa mai traim si ne transformam in parinti dedicati copilului mie-n suta. Copilul traieste asa cum il obisnuiesti, si pamintul nu se opreste din invirteala daca intr-o zi BB doarme in cort sau gusta din crochetele pisicii sau mai stiu io ce.

Fille du Sud 36 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Ziua buna fetelor.
Si noi ne chinuim cu colicile din 26 martie, de la 2 saptamani dupa nastere si i-am dat Espumisan, Sab Simplex si Debridat, carpe caldute pe burtica, ceai Instant Drink si Baby Drink, dar inca mai avem colici si plangem si tipam rau de ti se rupe sufletul.
Am o intrebare, la voi, daca stiti, o doamna doctor mi-a spus sa nu-i mai amestec lapte de la san cu Humana 1 ca ii inteteste si mai rau colicile. Pai daca acum la a doua cezariana nu am suficient lapte orice asi face ce sa fac, sa renunt la piept, deja de 2 zile nici nu i-am mai dat numai sa nu ii mai fac rau, desi pe cutia de lapte scrie ca se poate da completare in cazul in care laptele matern nu este suficint, atunci cum sa procedez???
V-ati confruntat cu asa ceva? Ce ati facut? Cum ati procedat? Cum este cel mai bine pentru bebe?
, mamii de fetitza Marina ndra nascuta pe 11 martie 2009, la Elias.

Scuze, daca nu am scris unde trebuie dar la colici - nu mi-a raspuns nimeni, poate nu mai intra nimeni pe acolo.

http://alexandraciobanu76.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

alexa, iti raspund aici desi vezi ca nu asta e capitolul la care se scrie acum, mai e unul, asta e penultimul.

nu renunta la san!!! daca e sa aiba colici, copilul are oricum! doar si cei la care li se da doar lapte praf au colici, asa ca nu laptele matern e de vina, din contra!! Asa ca te rog nu renunta la san, e ce-i mai bun pt bb!

in legatura cu alaptarea..........incearca sa renunti la laptele praf, asta e cea mai buna metoda pt a produce suficient lapte!! Pune bb la san ff des, de cate ori cere si astfel vei produce mai mult, in catva timp vei putea renunta la laptele praf, inca se mai poate. In plus, tu iei ceva stimulente de lactatie? Ceaiuri, Galafor, galactogil, etc?????

pt ajutor in privinta alaptatului, intra si scrie aici :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134143&whichpage=17

important e sa vrei, VEI reusi, dar trebuie perseverenta!!

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput