Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Cleo dar ce inaltime are cumnata ta?

Simo ce rahat de lege...eu nu m-as fi incadrat ptr ca am 2 ani si 2 luni diferenta! (doar daca Doamne Fereste as fi nascut prematur!)...Asa mult mi-ar placea si mie un bebe 3, dar...

Lorich mie mi se pare destul de gretos avocado...nici nu ma mir ca nu prea il agreaza cei mici.

Eli ma dispera cu mersul de-a busilea...nu vrea sa mearga in picioare desi ar putea...dar cum ajunge unde vrea ea de-a busilea...nu se complica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Salut!

Cleo dar ce inaltime are cumnata ta?

Simo ce rahat de lege...eu nu m-as fi incadrat ptr ca am 2 ani si 2 luni diferenta! (doar daca Doamne Fereste as fi nascut prematur!)...Asa mult mi-ar placea si mie un bebe 3, dar...

Lorich mie mi se pare destul de gretos avocado...nici nu ma mir ca nu prea il agreaza cei mici.

Eli ma dispera cu mersul de-a busilea...nu vrea sa mearga in picioare desi ar putea...dar cum ajunge unde vrea ea de-a busilea...nu se complica

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

1.58 cm.

da, e crunta legea. Va dati seama ca o sa fie nashteri la cerere mai repede decat e cazul din motive financiare? Mi se pare penibil asta...lege care sa protejeze maternitatea risca viata cupilului. Sau mai religios zis: legea data de om contra vointsei lui Dumnezeu.

avocado, gol, e groaznic de gretos. F. gras, uleios. mai uleios ca semintele de floarea soarelui. Io il amestec - o lingura mare in piureul de legume de post. Astfel, am o masa de post f. calorica si cu grasimi mono saturate (alea anti colesterol).

gata, a mancat piticania. Iesim la plimbare. Inais nu, Socrate nu... plimba-te Cleo!!!

Eliana e ca Mara. Face 2 pashi, si apoi de-a bushilea ca e mult mai rapid si are mai multa incredere si stabilitate. No, asta e. De ce te grabesti, mihaser, vrei sa te doara coloana? Nu te grabi, nu scapi de asta, o stii prea bine de la scumpul tau flacau

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

fetelor,am intrat repejooor,sa dam si noi un semn de viata....
Primavara frumoasa,plina de soare,lumina,pace,iubire si liniste sufleteasca va dorim si noi si pt ca am intrat si in postul mare,va dorim post usooor si binecuvantat!!!

Noi suntem bine,Slava Domnului,am scapat de rubeola sau roseola,ce o fi fost,ca ganglionii occipitali nu i-a gasit dr...in fine,bine ca trecut cu bine,stateam cu teama din cauza antibioticului aluia si de acum incolo m-am invatat minte!!!Avem alta problema in schimb,ne-am invatat sa dormim in patul mare,de cand cu febra,numai intre mami si tati si cum ajungem in patut ne trezim maxim in juma de ora,asa ca ar trebui toata noaptea sa facem tumbe intre pat si patut...am cam renuntat,insa dorm destul de greu asa,numai pe o parte...PoateMiss,imi dai si mie secretul somnicului linistit al lui Daviduc..ca deja sunt franta.

Nu am apucat sa citesc tot,ca am intrat pe fuga,insa am vazut ceva cu slabitul..ca de..ma simt cu musca pe caciula...pai fetelor,spuneti-le atotstiutorilor,ca e greeeu sa tii cura de slabire cu un copil dupa care tre sa fii fresh non-stop,ca nu-ti permiti sa stai lesinat in pat dupa o alimentatie hipocalorica si ca atunci cand ne-om permite vom ajunge si noi Miss Univers,deocamdata vrem sa fim sanatoase pt bebeii nostri.Asta nu justifica kg mele,neatinse, intacte din prima luna de cand nu s-a mai miscat acul cantarului,insa,ne mai trebuie inca laptic...sper sa nu fiu eu paranoica,insa am obsevat o legatura intre mancare si cantitatea de laptic...calitatea,nu's...

si sper sa revenim,macar sa citesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

IANIS, ELISA, REBECA

Am intrat si eu pe site-ul celor de la first bebe unde am facut si eu cursuri cand eram gravida si am avut o surpriza:
http://www.firstbebe.ro/index.php?id=13&sid=1&page=4

pana acum i-am recunoscut pe Robert si Iasmina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

salutare ...:chiauna de somn:
cat tine febra de dinti? cat ar fi normal sa tina? suntem la a doua zi de febra, i-am dat tempra, scade si apoi iar urca pana la 38.2in prima zi a avut 39...cat o mai tine asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor, multumesc de cafea, la mine e dimineata, le-am luat cu amandoua mainile si inca mai vreau! Cred ca raman singura in clubul insomniacelor, acum ca Miss a plecat, nu stiu ce are piticul meu ca se frichineste toata noaptea. Doarme cate o ora, apoi incepe sa se agite, ia tzatza, ii da drumul, da din maini, din picioare, se invarte, se foieste. Si uite asa toata noaptea. Poate o fi si de la bubitele astea pe care le are, il mananca sigur, ca toata ziua se trage de body si se uita in san. Miss pai al meu la ce varsta se regleaza cu somnul ca are deja 10 luni!? Si pana la 6 luni a fost un ingeras care dormea toata noaptea, cu o trezire de papa si atat!

Socrate si eu ma mir cat de bine seamana baietii nostri! Ori ca sunt nascuti la mica diferenta unul de altul, dar parca povestesti de-al meu cateodata. Tot asa urla si al meu parca e Tarzan, cand nu urla tipa. Misuna ca un gandac in toate directiile desi nu merge de-a busilea, se rostogoleste, se taraie, se suceste pana ajunge unde vrea el. Si el e tare ocupat tot timpul, nu ti-ar sta domnule locului o secunda, trebuie sa faca el ceva si cu mainile si cu picioarele.
Eu as opta pentru peste, in ce priveste alergia, mie asa mi-au zis la clinica, am fost pentru injectia lui speciala de prematuri si am vazut o asistenta, si i-am aratat bubitele, m-a intrebat cam ce i-am dat nou si ii dadusem peste numai. Ea crede ca de la asta este. Al meu sot zice ca de la Aveeno, ca l-am sapalat de mic cu Klorane si Mustela si nu a facut nimic, acum am trecut pe Aveeno ca am vazut ca nu are parabeni si a facut bubite. Nici nu stiu ce sa mai cred.

Cleo daca tu esti mama denaturata ca scoti copilul la 0 grade sau cate mai sunt pe la voi, ce sa mai zic de noi aici, sa ma vezi pe mine la -15 pe o vantoasa ca ma lua pe sus cum ma plimbam cu bebe. Si n-a racit deloc, asa prematur si sensibil cum e el. Iar despre slabit, pai eu in comparatie cu tine ar trebui sa ma spanzur dupa parerea socrilor tai. Ce oameni imposibili!

Magdone si al meu e fan sertare, inca nu am apucat sa-i iau opritori din alea, ii pun o paturica sa nu poata el inchide de tot sertarul si il las sa se joace acolo, sa scoata tot, sa puna la loc. Il mai tine ocupat putin.

Laura si mie imi pare rau ca nu va vad, insa e bine ca am gasit cursa directa catre Iasi, inainte mergeam la Bucuresti si stateam o zi, eram obositi fierti. Acum mai salvam o zi pe drumuri. Mai ales cu bebe, ne va prinde tare bine.

Lorich insista cu avocado, al meu acum e fan. Numai asta ar manca. Si mie a inceput sa-mi placa gustul.

MsBB sanatate multa Andrei!

Virginia asa si noi, la un moment dat duceam copilul ba la el in patut, ba la noi. Pana n-am mai rezistat si l-am adus de tot la noi. Insa vad ca tot rau doarme.

Stefany nu stiu ce sa zic, al meu nu a facut febra la nici un dinte. Insa s-a lasat cu urlete si tipete si nopti nedormite. Am multe cupoane la Pampers/Huggies care expira cand sunt eu plecata. Mie nu-mi mai trebuie, am deja de-ajuns pana plec. Vrei sa ti le trimit? Da-mi adresa ta pe PM.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Stefany, ai incercat cu advil pediatric? Mie aia mi-a recomandat de la telehealth canada (sunasem acolo ca la dr. nu mai era nimeni). Si ne-a scazut febra imediat.

Miss, mersi de incurajari. Da, e de la dinti, ca acum a iesit unul prin gingie. Speram ca la noapte sa dormim mai bine, ca-s zombi! De cand a plecat daddy tot asa ne trezim. Da' vine el acasa maine.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrada, pai e si Mirci al Lauritei pe aceeasi pagina cu Robert si Iasmi

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Io acum m-am pus pe declaratia de impozit 2007. Au schimbat iar formatul. Ce cosmar! Am oroare de activitati din astea, dar avem mare nevoie de bani, asa ca trebuie s-o facem cat mai repede. Paralel vreau sa-i fac o surpriza lui tati si sa fac un tabel orientativ cu locatiile pe care le-am gasit prin Corsica (pret, vedere la mare, pat suficient de mare, locuri libere etc.), sa-si spuna si el cuvantul inainte de a ne hotara unde rezervam... Ca mult nu mai e pana la sfarsitul lui mai...

Tocmai l-am pus pe David la culcare. Nu mai merge asa usor dupa-amiaza... Eu il acopeream cu patura, el dadea sa se intoarca, dupa care cadea inapoi pe spate (am o paturica putin mai grosuta), eu radeam, radea si el in hohote... Ce mai, am un copil dastept rau de tot!!!

Virginia, pe mine ti-ai si gasit sa ma intrebi de somn bun al bebeului?? In orice caz, eu cand l-am luat pe David in patul mare l-am izgonit pe tati in cealalta camera, in 3 nu a mers deloc...

Andrada, mersi pentru link, m-am delectat si eu cu pozicile mladitei si mugurasului nostru! Of, ce micuti erau...

inais, voi sunteti mai bine cu sanatatea? Ei, las’ ca vine ea primavara aia!

Doloress, pai ti-a ajuns, nenica, 6 luni de somn, mai lasa loc si la altii care au stat 8 luni la coada in speranta ca apuca si ei ceva acolo, un oscior mic

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare si de la noi

In primul rand, un mare BRAAAVO pentru Sabinutza de Cami Primul copacel mergator M-a dat pe spate rau !!! Ce haioasa este Robertzelul meu a reusit doar performanta de a sta singur in picioare, fara sprijin. Tot e ceva :) Vad ca il distreaza, imi da drumul la maini si nici nu respira, sa nu se miste. Apoi ma apuca la loc de maini si chiuie fericit.

Apoi, felicitari noilor iepurici Bravo, sa ne ziceti si noua reteta de iesit dintii Vad la Lorelei se spala deja cu periutza - mai mai ce bebiti mari

Apoi, draga Cleo - iote aciulea noua coafura :)

http://picasaweb.google.com/s.vilau/MeAndHim

Nu te mai supara de comentariile soacrei. Eu una ma simt prost doar daca mi-ar spune ca sunt grasa un tip pe care il plac In rest, nu ma intereseaza hihi Si evident eu sunt autoritatea suprema: daca MIE mi se pare ca nu e ok, atunci pot toti sa stea si in cap ca tot ca mine este :D

Miss - eu nu am zis ca mai intai fructele, apoi cerealele Eu parca am zis deeemuuult ca pediatrul imi recomandase sa ii dau fructa simpla, in piureu, fara cereale, branzica etc, pt ca bebe sa fi obisnuit cu gustul fructului. Eu asa am facut. Cereale nu i-am dat niciodata cu lapte, ii pun in iaurtul de la ora 6, atat. Hmmm robert e cam hapaila seara, ma tot gandesc daca sa ii bag si eu cereale in biberonul de seara... trebuie sa schimbam tetina, banuiesc ???

Esme de-abia astept!!! Merci de pontul cu targul de carti - mai fetelor, am luat o groaza de carti din alea mumoase rau, enciclopedii, albume etc cu cativa euro - max 6 euro de carte. Si sunt noi, frumoase, carti din 2005, 2007 etc - deci noi, ce sa mai ... Pacat ca nu stiu flamanda, oricum, m-am imbolnavit acolo. Erau si in engleza o groaza, deci ma declar happy happy :) De-abia astept sa mai vina targul pe la noi (in aprilie e la Maastricht parca, nu ?? Mergem, fetele de BE/NL/GER ?? Daca nu, in octombrie e iar la Bruxelles

Eu din pacate nu prea pot scrie mult, sunt super busy la munca, azi nici nu am mancat de pranz :( si ma doare capul mai mereu, ma duc joi la doctorul de ochi ca nu mai vaz bine Din cauza durerilor de capatzana nu prea mai intru seara ...

Va pup pe toate si le urez SANATATE puilor bolnaviori, mamicilor, taticilor si bunicilor de M&M

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput