Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Sa-mi fie rusine ca mi-a scapat un puiut:

La multi ani!!!!

IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

chinbulina, ce sa mai zic mai, ma flateaza imaginea asta cu o fetitza in brate...cert este ca legea m-ar avantaja din cite am citit. Dc faci bb2 pana la implinirea virstei de 2 ani a primului copil, primesti acelasi salariu ca la primul, nu 85% din el.
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Simo, explica-mi si mie te rog ce-ai vrut sa spui cu asta ca tocmai azi ma gandeam daca facem bb2 si trecem dintr-un CIC intr-altul, mai beneficiem de 85% din ultimul salariu?
N-am inteles fraza ta, oi fi eu prea obosita acum, poate ai timp sa-mi explici

Vlady

Da uite intra dc ai timp la legislative pe pagina 2, la capitolul prezent. Scrie ca se primeste tot 85% media pe ultimele 12 luni anterioare primei nasteri, conditia sa fie facut bb 2 pina la implinirea virstei de 2 ani a primului copil.Nu am analizat inca legislatia. mi se pare super, mai ales ca perioada de criza nu dureaza doar un an cu siguranta si asa am sta pe un salariu relativ ok mai mult acasa...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alysh, totusi nu stiu dc e vorb doar de mamicile care sunt acum in primul CIC si ar fi discriminatoriu pentru ele sa nu aiba dreptul la 85% din salariu ci sa ia 85% din 6 mil...doar pentru c=faptul ca legea le-a prins intr-un CIC...SPer sa intelegi ce spun, nu ma exprim f bine, oricum trebuie analizata f bine legea.
Miss, e superb mai Daviducul!!!
Doloress, hai la tarile calde...Felicitari pt pasaport!Si eu trebuie sa-l fac saptamina asta.
Micaela,asa e, tare nasol cu criza asta.De la noi nu se vede chiar asa de bine, ne inchipuim probabil ca la sv e ca inainte, dar pt cine lucreaza la stat si nu numai ....e greu, fara prime, fara alte stimulente...parca nu ai spor.
Iulia, a mincat fata sufleul?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Mai fetelor mamici de M&M m-ati coplesit..sisisi hai ca ma facurati sa rosesc dar sa ma si umflu ca paunul de mandrie, mai un pic si azi nu mai aveam loc in casa de atata mandrie..
Trebuie sa recunosc ca Sabina merge asa bine ca are ceva experienta ca de fapt a inceput sa mearga singurica de vreo 3 saptamani. Cate doi trei pasi si apoi din ce in ce mai mult, pe zi ce trece se vede diferenta dar s-a dus complet si linistea mea.

Inca odata va multumim frumos

Simona nu am fost eu prea fericita ca e mocheta in apartament dar cum l-am inchiriat pe nevazute pana la urma e ok. Prinde bine la cazaturi dar abia astept sa ne luam casa cu parchet ca m-am saturat sa curat mocheta.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata si o cafea sa treaca greata.

Am avut o noapte bunicica. Ne-am scartait doar odata. Acuma inca doarme (yuppie)Dar ce e clar ca ieri am facut alt program, adica am dormit pana la 10:20 dimineata de la 8. Dupa aia ne-am trezit, am papat si am dormit de pe la 1 pana la 3 si un pic. Iar am papat, nu am mai dormit insa dupa masa asa ca la 9 eram in pat imbaiati, masati. Mai fetelor deci e ca un titirez. Se misca in continuu toata dupa masa s-a agitat a urlat si a urlat ziceai ca suntem in jungla. Dar gata. Azi iesim afara fie ce o fi. Tb sa mergem la Real la DM ca sa luam Traumbad de la Bubchen ca am ramas fara. Si mai avem cate ceva.

Fetelor voi ati avut reactii alergice la avocado? sau la peste? sau la marar? Astea sunt cele 3 variante. I-a iesi o bubita pe fata ca un cos, rosu si in varf alb.Acum a mai trecut. Problema e ca a aparut si pe fundulet asa ceva, s-a si iritat, acum a mai trecut si asta. La noi mare efect are spalatul si Bepanthen. E cea mai buna crema pentru noi.
Nou practic i-am dat decat marar si avocado. Oricum avocado nu i-a placut nici ca leguma. Asa ca face mami guacamole din el.

Sper sa vina caldura ca nu mai poci. Am ajuns sa imi fie greu sa ies din casa deci e clar. In prima saptamana din aprilie mergem la ai mei sa ne intalnim cu nasii nostri (de fapt sunt unchiul si matusa mea din partea mamei) care sunt si nasii copilului. Mai stit ca eu l-am botezat la 2 biserici asa ca are un nas la ortodocsi, o nasa-pe sora mea si nasul de la ortodocsi si o pereche de nasi la reformati. . Pe mine m-a botezat unchiul meu (ac.de care vbim) pentru ca sotul nasei mele s-a imbatat si nu a ajuns la biserica. Avand in vedere ca oricum eram un copil "mult dorit" nici de botez nu am avut mare noroc. Atata sa fie problema. Deci ideea e ca mergem la ai mei, mama e foarte fericita ca il mai vede pe bb si ea. Noi facema astfel si un antrenament pentru deplasarea in Germania.
Acuma sa vedem cum se va comporta bb.

Alysh nu iti face griji, Vlad te va iubi pe tine mai presus de toti. Acum sunt mici si fascinati de cei care se joaca mai mult cu ei. Asa si al meu chitzaie la totzi care pot oferi entertainment.
Apropo de pus lucrurile la loc, al meu are bunul obicei de destroyer, adica eu construiesc el desface, daca e in tarc arunca totul afara. Acum a descoperit ca daca e afara arunca totul in tarc. Numai ca e mai greu ca ajunge mai greu pana jos sa ia lucrurile si dupa aia sa se ridice si sa arunce jucariile in tarc.
Se aud niste maraituri. S-a trezit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Neata si o cafea sa treaca greata.

Alysh nu iti face griji, Vlad te va iubi pe tine mai presus de toti. Acum sunt mici si fascinati de cei care se joaca mai mult cu ei. Asa si al meu chitzaie la totzi care pot oferi entertainment.

mami de Edvin Sebastian

si la cei care ii iau in brate, si la cei care ii acorda tot timpul, etc. Pe tine te vede toata ziua, s-a plictisit de tine .

a, si

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata!
cleo, multumesc pentru cafea, e tare buna!
fiica-mea a intrat de cateva saptamani in program de sabotaj fata de tati. noi, in general, facem cu randul, o noapte eu, o noapte tati (nu chiar asa strict, mai mult eu, normal, dar cam aia e ideea)... de cateva saptamani, in noptile in care ar trebui sa fiu eu de serviciu, doarme fiica-mea neintoarsa, nici "pas" nu zice . cand e tac'su, in schimb... azi-noapte am fost eu de serviciu, deci am dormit bine cu totii ... acum am pus-o in mijlocul patului si i-am dat cosul cu jucarii sa faca ce vrea cu el. maaaama, ce fericita e!

va dorim o zi cat mai frumoasa tuturor! la noi e o vreme superba, abia astept sa iesim. vecinaaaaaa adrianaaaaa, la apel!!!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

mai fetelor, m-am plans ce vecine am? ma saboteaza, nu iese UNA la plimbare!!
realitatea ca pe vremea innnorata si cu vant, nu e mai nimeni afara cu carut. Io, de nebuna. Poate de aia ma considera socrii mama denaturata?

A, si sa ma mai plang de socri. Deci ieri o fo ziua soacrei - o orhidee mare, la ghiveci, si..atat. Discutie romantica, despre slabit, la adresa mea:
Socrul: - dar mai ai de slabit
soacra:- ai slabit 1 kg? restul nu mai ai nicio shansa sa le dai jos

Pe cuvant, ca data viitoare le dau exemplul Aushwitz.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata, multam de

Georgiana ai facut cu cafeaua ca-n bancul ala: "La o stana un lup mananca o oaie, ciobanul ia pusca, se duce in padure si vine cu un lup impuscat. A doua zi un lup mananca o oaie, ciobanul ia pusca, se duce in padure si vine cu un lup impuscat. A treia zi o oaie mananca o oaie, ciobanul ia pusca, se duce in padure si vine cu un lup impuscat" Socrate ne dadu cafea azi...

Cleo mai da ce socri amabili ai!

Azi ii dau si eu avocado sa vad cat de tare il refuza. Ma duc sa caut in bookmarks retete cu avocado.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza!
Ofera cineva o galeata de cafea? Dorm pe mine .
Alaltaieri a iesit al 5-lea dintos .
M-am bucurat ca a dormit ieri dimineata ceva mai mult, de am apucat sa fac un pic de curatenie ( bytheway, ma dispera frate praful asta, parca traiesc in Sahara! De unde-l stergi , de unde rasare la loc . Imi vine lehamite cand ma uit. Si totusi nu stau la strada. Ma gandesc cu groaza cum ar fi sa stau la strada, unde e circulatia mai intensa.) cand s-a trezit a papat si am iesit la plimbare cu vecinele noastre dragi. BUNNNN , toate bune si frumoase pana aici.
Am vazut eu ca e soare si mi s-a parut cald n-am mai imbracat-o asa gros. S-a apucat sa vocifereze in parc si am fugit cu coada intre picioare. In masina, minune, n-a mai zis nimic. Chiar a inceput sa vb , sa-i smulga capul unui hipopotam, in fine, treburi serioase. Am vazut ca s-a linistit am mers pe unde am mai avut treaba si a stat cuminte in masina cu tati. Ma gandesc ca poate ii era frig , noroc de copil ca e mai destept ca ma-sa ....
Ei asta noapte, de fapt spre dimineata, s-a pus fii-mea pe o tuse , horcaia asa urat . Acu' ori ca o fi de la cantatul in parc ori ca n-am imbracat-o destul de gros .
Sper sa nu o scap la o raceala ceva , ma duc cu ea la pediatru astazi.

Georgiana , sper sa venim si noi. Am sunat pediatra si ne-a facut programare pt ora 12. Sa vad ce zice si daca e ok venim si noi in parc .

Miss - sa-ti raspund la intrebare pana nu uit. Eu ii dau fructele mixate. Am incercat diferite combinatii : mar cu ananas, ananas cu mango, ananas cu banana si mango, pere ( le evit insa datorita efectului laxativ),piersici simple ori cu ananas . Din ce am observat doar cu ananasul se impaca, mai strecor eu cate o feliuta de mar , de mango, de piersica, de para dar daca pun prea mult nu mai deschide ciocul- pune sigiliu si se lasa cu urlete daca incerci sa insisti . Eu cereale nu-i pun in fructe. De fapt cereale nu-i dau nici f des, avand o greutate usor peste medie am hotarat sa-i dau doar din cand in cand. Mai schimb meniul astfel, ii mai dau cereale uneori sau cand refuza complet fructele ii dau cereale sa nu ramana cu stomacul gol. Culmea, cerealele cu banana le papa cu disperare dar daca ii dau banana sa nu o vada . Prima, prima data cand i-am dat banana a mancat, a 2-a zis nu a vrut sa mai deschida gurita. AAA la amiaza cand ii dau iaurt sau branzica pun si prune sau piersica.
Ti-am zis ce oki mortali are David?

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput