*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (217)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana Claudia spune:
Cat despre mine o sa va zic ca sunt satula de statul acasa cu copiii (nu aruncati cu pietre) dar nu am alta varianta momentan.. Din toaman il dau la gradi pe Cata iar Robert va sta pe la socrela..Asta e..om sunt si eu si cred ca am avut si-asa rabdare iesita din comun 3 ani de zile...Si 2 copii..
Incerc printre picaturi sa nu uit ca-s si nevasta si femeie, gatesc la greu, am invatat sa ma aranjez rapid (ca timp nu e) si sa profit la max de momentele cand suntem doar noi 2. Iesim in oras in continuare, sunt week-enduri cand ne prinde 2 noaptea dansand prin cluburi, desi a 2-a zi urmeaza sa ne recuperam picii de pe la bunici si suntem luati de noi..dar cand voi mai face toate...la 50 ani? Plecam in continuare in concedii single dar merem din cand in cand si cu ei..Fireste ca iese tambalaul de pe lume..
Acum 2 sapt, impreuna cu alte perechi cu copii (cu cate unul singur
) am fost la munte la Timisul de Sus, intr-o vila cu living mare unde se jucau toti copiii ca la gradi. A fost super pt copii si ne-a crescut noua sufletul ca parinti. Dar am venit rupti...
Roxana mami de
Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
clauclau spune:
Miha si Roxana Claudia, multumesc de urari si va pup pe amandoua cu tot cu puii din dotare.
Voiam sa-i raspund lui Naty ca Rebe se uita in ochii mei cand o tin in brate dar doar cand o strig .In rest si ea se uita prin jur, dar cand ii zic numele se uita la mine si chiar ne mangeiem , ne alintam, imi pune mana pe obraji, pe ochi.
Am vazut pe Sash in piscina, ce frumos!!!! Si ce zambaret este el. La fel si David razacios este un dulce si imi plac rau bucelele lui.
Simo, sa-ti fie de bine transformarea, abia astept pozici. Cum ai dormit, cu fata in perna?
Si eu sunt asa de fericita ca o am si pe Rebecca pe langa Razvan, ma simt implinita ca mamica.
Noi plecam la o cununie pe la pranz la o prietena care are si bebica baietel in burtica, abia astept s-o vad caci nu am mai vazut-o de cateva luni doar am tot vorbit pe mess si la tel.
VA pupic, sa aveti o sambata minunata.

Spor la cumparaturi randunicilor care merg azi la Baby Expo.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
clauclau spune:
Roxana Claudia, minunat ca ati reusit sa imbinati totul asa de placut. E excelent ca va distrati in 2 si ca v-ati regasit si de asemenea ca aveti si iesiri cu toata familia.
Bravo mami!
Iti admir mereu pozele de la avatar...
sunt minunati baietii.
Plec sa ma aranjez si eu...
Roxana Claudia spune:
Merci Clau - tu stii ca noi oricum avem pareri comune in f multe...E greu sa fii femeie, nu? Dar e si sublim in acelasi timp..tocmai de asta cred ca nimic nu se compara cu a fi femeie..Si cu cat trec anii ma simt mai femeie, eu nu simt inca trecerea anilor ca pe o corvoada. Cred ca abia dupa 30..poate pe la 35 ma voi simti cu adevarat EU..
Roxana mami de
Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
mihatp spune:
bubu
ca faci gospodina din mine!![]()
am in cuptor blatul pentru amandine.
intrebare pentru cine a facut: la foc mare sau mic?![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
roxana, m-ai emotionat, sa-mi mai zici peste 1 an, poate ma bag la al doilea
e de inteles, nu da nimeni cu pietre, eu chiar n-am cum ca m-am intors la serviciu la 3 luni ale lui. acum consider ca a fost prea devreme, dar asta e! si daca n-ar fi fost motivatia profesionala, tot n-as fi putut altfel ca ne ingroapa ratele la banci!
dar iti inteleg pe deplin dorinta de a te regasi.
clau
simo sa aveti chef de chef!
si chiar, cum ai dormit?![]()
cami
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
clauclau spune:
Roxa, asa este, ai dreptate. Stiu ca avem multe pareri comune, imi aduc aminte cand stateam noaptea la taclale pana sa nastem...eram insomniace.
E frumos sa fii femeie si sa sti ca intradevar acum dupa 30 de ani ma simt mult mai FEMEIE. De dimineata imi zicea sotul ca nu-si inchipuie cum poate acum la 35 de ani sa ma iubeasca in halul asta, ca la 16 ani.
Probabil ca este meritul meu, dar nu stiu ce fac...sunt FEMEIE pur si simplu! Si probabil tocmai iubirea lui ma face sa fiu intr-un fel anume ...nu stiu cum sa explic! El nu poate sa se abtina, ar sta NUMAI cu mainile pe mine!
In fine, aberez...incerc sa culc Rebecca si apoi ma fac mumoasa ca plec.
Si apropo Roxa, la fel si eu, nu am simtit nimic aiurea cand am implinit 30 de ani si trecerea anilor nu m-a facut sa regret nimic, ma simt pur si simplu bine. Am zis ca sunt eu ciudata caci de obicei am auzit numai de crize la varsta asta, iar eu nu am avut-o. Anul asta fac 32 , dar sunt tanara si frumoasa! Asa ma simt eu!!!!!![]()
Gata, pup.
mihatp spune:
am vazut intre timp ca e foc mediu la amandine
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
luny spune:
LA MULTI ANI DAVID DE DELPHIN
LA MULTI ANI VLAD ANDREI
LA MULTI ANI SI BEBEILOR CARE FAC AZI 11 LUNI!!
Naty nu ma duc cu Mufa la babyexpo, am zis, ma duc singura!interesant cu ROR-ul, dr nu mi-a spus nimic, Doamne fereste, oare i-o trece prin cap sa-l fac oricum??? baga nasu' la invatat!![]()

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
apropo de Mufa, i-au trecut bubele, dr zice ca poate iesi afara daca ii trec...deci nu e problema sa-l duc in parc, unde in evitabil da de alti copii?.
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!