LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(194)
Raspunsuri - Pagina 13
ramonab spune:
Seara buna zuze buburuze!!!
Intru si eu mai pe seara sa va spun ca am terminat cu treburile.Examele cele 2 le-am dat, am luat 8 la amandoua, am dat la pedagogie prescolara si teoria curricumului....(titlu lung, can't remember now
).
Am terminat si cu baia, aproape, ca mai trebuie
sa cumpar un cos de rufe (sper sa gasesc de nuiele) si un capac de WC, si mai trebuie zugravit unde a mai ramas perete.(nu am pus gresia pana in tavan).
Am recuperat tot ce s-a scris, de fapt am tot citit zilele astea dar nu am avut timp sa si scriu.
Din ce tin minte stiu ca trebuie sa ii felicit pe Mariuca (am vazut si filmuletele si pozele
) si pe Mathias pentru mersul singurei 

Am vazut si pozele puse de voi, m-am delectat foarte bine, nu mai enumar .... (stiti voi vechea poveste
), dar va sigur ca le-am vazut pe toate ![]()
Sanatate clopoteilor care mai sunt bolnaviori, sa se faca repede bine 
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ramonab spune:

DAVID, La multi ani, sa cresti mare, sa fii sanatos, noroco si sa fii inconjurat numai de oameni buni!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Ioanact spune:
danonique multumesc pt vizionarea pozelor
si ma bucur ca iti este de ajutor acel site..![]()
ALBUM
1
de sus - 18.01.2009 , 2
de jos - 28.01.2009 ,3
de sus - 04.02.2009, 4
de sus - 13.02.2009, 5
de sus - 27.02.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
9+
IUSTIN sau
IUSTINA
Miutza spune:
La multi ani lui Bruno cel frumos! si lui tati fericit de Dimi si Eleni! 
La multi ani lui David! 
sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!
felicitari Mariucai pt primii pasi! ce emotii frumoase pt parinti...
nu-i asa, cretzulino?
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Miutza spune:
ramona, felicitari pt examene, bine ca le-ai luat! 

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
ramonab spune:
Miutza, multumesc 
Am vazut ca s-a discutat aici foarte intens despre pusul pe olita.Eu il pun pe olita pe cupil de pe la 10 luni cred, si nu opune nici un fel de rezistenta.De obicei il pun dimineata ca atunci stiu cam cand face kk.Sta pe olita cam 10-20 de min(daca stau langa el si ma joc cu el sau sunt reclame) si daca face bine daca nu iarasi e bine.Nu e nici un stres, si asta se intampla o data pe zi doar.
De cele mai multe ori se intampla sa faca kk si atunci e foarte bucuros si vine cu mine in baie sa aruncam in wc ![]()
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
Micul print-blog
Shose spune:
Cretzulina, tre' sa zic ca tati si Mariucu' sunt super
cum danseaza ei amandoi. M'am uitat de doua ori la filmulet, asa de tare m'a binedispus. Iar de mers, vorba ta, parca o face de'o viatza!
ici de la noi pt toata familia de cretzi 
Eladea felicitari pentru vestea minunata. Sa ai o sarcina usoara si un bb de vis.
IoanaCT din pacate duminica tre' sa fac curatzenie, sa astept bblusha in conditzii bune acasa, caci cand sunt cu ea nu pot sa aspir, si sa igienizez podelele, baia...etc. Nu sta singurica atata timp.
Dar deh...am iesit aseara putin in oras si am sarbatorit in avans 1 martie.
Roli ce frumos ca v'ati distrat. Si ca ati avut o zi
numai pt voi. Je stie cum e, d'aia se bucura pt voi.
si ma bucur ca Andrei e bine.
Elle cum a fost la botez?
Mada ce faci? Ce face Sofiuc? Imi e dor de amandoua.
si hai la un forumit.
Mari hai ca il convingi tu pe sotz...
trebuie. Si al Iuliei tatic zice ca nu mai poate sa ubeasca alt bb, chit ca ar fi baiat. Ca nu vrea sa imparta dragostea pentru ea. Dar in acelasi timp face
cand vede baietei brunetei, ii stie deja pe nume pe Andrei Pletosel si pe Benji ![]()
Ne bagam si noi la o 'odisee' impreuna??

Ramo bine ca ai scapat...si de baie si de exam. Stresant cred ca a fost. 
Stoisor uffff.....afurisita de tuse ma cam omoara si pe mine. Si io mai bag si cate o tzigara peste ea ...asa sa moara de oftica.
pup fetele si inca o data primavara frumoasa sa avetzi!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Ven, am uitat sa intreb ce face soacra? A plecat?
Cum sunt puii tai?
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Ma mai fatzai putin prin casa si imi mai amintesc sa intreb:
Lala unde esti? Nu ai intrat azi. 
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Sunt mare
Povestea Nasterii
Laura Ioana spune:
Salutare, zuzici
David
sa cresti mare si sanatos, martisor iubit!
N-am mai scos-o pe Thea afara, ca am avut o leneee
Azi a avut 38, iar acum seara 37,7. Oare e normal sa aiba atata vreme temperatura? E a 3-a zi. Oare sa o mai duc si la alt dr? Dr ei mi-a spus sa o readuc la ctrl miercuri (adica dupa 5 zile de antibiotic).
Mary
cum transformi in avi? E tot asa usor? Ca altfel imi prind urechile
Uite ca nu m-am gandit sa-i fi dat orez de la nestle, poate-i placea mai mult decat pilaful meu cu morcov! Da, thea are rosu in gat si vezicule.
Azi i-am dat paste cu carne de pui, sos de rosii si usturoi si a mancat. Iar kk mi-a facut doar de 2 ori (chiar daca destul de moale, nu chiar ca la diaree, adica nu apa). In seara asta i-am dat tot lapte fara lactoza, dar nu-i placeee...of! A mancat daor vreo 180 ml
oare o pot baga pe lapte normal de maine? Cred ca mai astept un pic. De maine nu ii mai dau antitermice, ca-s deja 3 zile. Sper sa nu mai aiba temp
Stoisor
multa sanatate! Of, e ingrozitor cu tusea asta!
Eladea
sa fie intr-un ceas cu noroc! Sa ne spui cum a fost la dr!
Irlandeza
sanatate multa micutei! E cu mucisori si tuse sau ce are, ca zici ca temp nu?
Dana
felicitari lui Alberticu pentru maseluta si sa vina urmatoarele fara durerile astea asa mari!
Shose
eu aspir cu Thea in casa de cand era mica. Pe atunci adormea in secunda doi de la zgomot, iar acum ma urmeaza prin toata casa si vrea sa-l calareasca, il trage de cablu, vorbeste cu el![]()
Creata
'tzam fain pt sfat!
Fetelor, nu stiu daca v-am zis ca de multisor ma tot trimite dr cu Thea la Iasi la un profesor nush de care, ca se aude suflul sistolic f tare. Tre sa mergem la prof asta ca are nush ce doppler bun si e si el meserias in masuratorile astea. Ufff, sper sa nu fie nimic grav....mi-e groaza ca in familia sotzului sunt cu inima multi (socrul meu a murit de inima cand eram insarcinata in 8 sapt
)!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor