Subiect inchis
Raspunsuri - Pagina 6
kariguld spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lisaelisa
Sa inteleg ca tu nu-ti duci copiii in parc !? Ce-i cu tonul asta suparat !? Esti cumva bona si te simti vizata !? Nu le inteleg pe mamele care se supara pe un subiect care aduce in atentia tuturor, actiunile din parc ale bonelor !!! Poate imi explicati ! Ca, zau, nu va inteleg ! Pe bone, in schimb, da, le inteleg. ![]() PS : Observ ca sunt certata numai de mame stabilite in alta tara... ![]() lisaelisa mami de ingeras dragalas |
vezi ca atacurile la persoana sunt punctate aici!
spune tu, cea care ai deschis subiectul ce doresti de fapt ca sa inteleaga toate mamicile astea suparate!
repet, daca deschizi un subiect, TREBUIE sa te astepti si sa accepti pareri pro si contra!
hai ca plec in oras, am o intalnire.
sincer, relaxeaza-te, ca barfe despre bone sunt la toate colturile. asteptam cu interes ce avem de invatat din acest subiect!
edit, de multe ori ceea ce privim de la distanta, poate sa nu fie asa cum pare la prima vedere. (ma refer in viata reala) judecam superficial, dupa infatisare fara a cunoaste de fapt cum stau lucrurile in realitate! si de cele mai multe ori, ne inselam! (iarasi, la viata reala ma refer!)
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
lisaelisa spune:
Iata un citat din regulament, Kariguld :
" Persoanele "gica-contra" care nu fac altceva decat sa incite spiritele (predispuse la cearta si scandal) vor fi banate fara aviz prealabil. Nu uitati ca acest forum se vrea un forum pasnic, cu multi membri ocupati, care nu au energia si timpul necesar sa se avante in discutii interminabile."
Toate interventiile tale la acest subiect au fost numai contra..
Scopul acestui topic, asa cum deja am spus, este de a aduce in atentia mamelor de copii mici ce se intampla cu acestia nu numai acasa, ci si in parcuri.
Faptul ca tu nu vrei sa intelegi, dovedeste rea vointa.
Iar eu atac la persoana nu am facut nimanui.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
lisaelisa spune:
Aceasta este solutia pe care eu o vad pt diminuarea actiunilor iresponsabile a bonelor fata de copiii pe care ii au in grija :
Nimeni nu ar trebui sa lucreze ca bona, decat in urma unor cursuri de specializare.
Ma gandesc ca acestea ar putea lucra ca persoane fizice.
Eu cred ca abia atunci multe din toate actele lor iresponsabile ar inceta, deoarece ar putea fi sanctionate legal, deci, ar fi obligate sa devina constiente de urmarile actiunilor lor asupra copiilor de care ingrijesc.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
Aurelia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisaelisa Ma plimbam cu fetita mea pe aleile parcului. ![]() . ![]() Alta data, am vazut o" bona " care a luat suzeta de jos, a clatit-o cu apa si i-a dat-o copilului in gurita. Multa atentie in alegerea persoanelor carora le incredintati grija copiiilor vostri. ![]() si care-i problema ? Ca eu nu inteleg , tu acasa ai un sterilizator pentru asta? Si daca ai unul ,nu ai auzit ca nu trebuie crescut copilul intr-un balon ? Intre fobia de microbi si a nu spala nimic cazut pe jos trebuie sa stim sa urmam o cale rezonabila de mijloc ,nici sa inbolnavim copilul nespalind nimic din ce-i cade pe jos dar nici sterilizind totul ca nu asa i-i facem un serviciu ! lisaelisa mami de ingeras dragalas |
http://alliancecarpatique.blogspot.com/
lisaelisa spune:
Aurelia,
Acel copil avea doar cateva luni.
Ceea ce am vrut eu sa evidentiez a fost lipsa de interes a bonei fata de copil.
Din cate stiu eu, in Franta, situatia bonelor este clarificata prin lege.
In Romania, inca se mai lucreaza...
Citeste toate mesajele mele si vei intelege despre ce vreau eu sa pun in discutie.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
cllaudia spune:
Pai mai Lisaelisa, faza cu suzeta nu o vad nici eu una deplasata, chiar tu spui ca a luat-o de jos, a clatit-o cu apa si apoi a dat-o copilului. Ce ai fi vrut sa faca, sa o arunce daca tot i-a scapat pe jos? Nu vad cu ce a gresit... Da, gresea daca o lua de pe jos, o scutura doar si apoi o dadea copilului. Nu cumva ai fi catalogat-o drept bona rea si daca ar fi aruncat suzeta, pe motiv ca lasa copil de cateva luni fara suzeta... Totusi, nu inteleg, tu vrei sa avidentiezi cu orice chip faptul ca bonele sunt rele, si ca nu trebuie in veci sa apelam la ele ?. Ai devenit detectiv,iti aduni cumva probe? In curand o sa vedem aici pe forum si o petitie anti-bone?
Nu, nu sunt bona, nu caut sa fiu bona, nu am bona... Asta ca sa nu mai fie nevoie sa ma intrebi si pe mine, cum ai facut si cu alte persoane care nu au raspuns favorabil parerilor tale.
Nu am bona pt ca nu am nevoie inca, dar cand va veni timpul voi apela la asta. Ma bazez pe instinctele mele de mama, de femeie, si sigur voi sti sa fac diferenta intre o posibila bona cu rele intentii si una de buna credinta...
Edit: Nu sunt pro sau contra bonelor. Sigur exista si specimene care ajung sa maltrateze copilul pe care il au in grija, dar depinde si de noi sa nu lasam sa se ajunga la asta. Daca avem minime dubii cu privire la comporamentul lor , le putem refuza oricand serviciile. Ofertante exista, trebuie doar sa stim cum sa le alegem, sa avem niste criterii pe care sa ne bazam...
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisaelisa Iata un citat din regulament, Kariguld : " Persoanele "gica-contra" care nu fac altceva decat sa incite spiritele (predispuse la cearta si scandal) vor fi banate fara aviz prealabil. Nu uitati ca acest forum se vrea un forum pasnic, cu multi membri ocupati, care nu au energia si timpul necesar sa se avante in discutii interminabile." Toate interventiile tale la acest subiect au fost numai contra.. Scopul acestui topic, asa cum deja am spus, este de a aduce in atentia mamelor de copii mici ce se intampla cu acestia nu numai acasa, ci si in parcuri. Faptul ca tu nu vrei sa intelegi, dovedeste rea vointa. Iar eu atac la persoana nu am facut nimanui. |
atata timp cat nu intelegi ca discutiile au pareri pro si contra, nu avem ce discuta. ti-am cerut niste explicatii si pentruca nu le ai, ma consideri gica-contra. pe mine si alti care avem pareri diferite de ale tale.
continuat-i discutia linistita!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
ionica spune:
Eu cred ca deschide subiecte noi si scrie mesaje la greu ca sa-si schimbe titulatura in schimbul punctelor.
Nu stiu de ce,dar m o vaga senzatie ca lisa ELISA este mai veche pe dc decat credem noi,ea cauta o reglare de conturi cu cineva pe aici.
Poate gresesc,daca da ,atunci scuze
Kariguld,a venit primavara in germania ? la mine in gradina am vazut ca au inceput sa-mi incolteasca bulbii plantati asta toamna
.
Sophia 2ani 06.09.06
+35
Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
ipearina spune:
Lisaelisa, nu cred ca trebuie sa mai dai atatea explicatii
. Ai tras un semnal de alarma, ai specificat ca nu toate bonele sint la fel, tot asa zic si eu, ca nu toate sint la fel, mai exact in numar FOARTE MIC sint cele devotate, blande, responsabile etc. Tu ti-ai spus punctul de vedere, la fel si eu, la fel si restul. Fiecare sa creada ce vrea!
lisaelisa spune:
Kariguld si Ionica,
Pt intrega voastra conduita si pt afirmatiile neadevarate si defaimatoare la adresa mea, v-am raportat la moderator.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas