Subiect inchis

Subiect inchis | Autor: lisaelisa

Link direct la acest mesaj

Rog moderatorii sa inchida acest subiect.

Multumesc.

lisaelisa
mami de ingeras dragalas

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Ma plimbam cu fetita mea pe aleile parcului.

O bona cam la 40 de ani, robusta, cu parul scurt, vopsit si facut permanent, incerca sa se tina dupa un copilas de vre-un an.
Copilasul mergea ba in stanga, ba in dreapta, acolo unde credea el ca e ceva interesant.
Bona il prinde de gluga hainutei si il trage, apostrofandu-l : Ce-ai, ma, esti beat ?
M-am uitat la ea oripilata de asemenea comportament. A observat si
n-a mai zis nimic.
Apoi, ea mergand in fata noastra, o aud vaitandu-se chipurile, in gluma : Aoleu, ce-mi face mie baiatul asta...
Nu-i facea nimic, doar alerga de colo, colo, asa cum fac toti copiii sanatosi.

Asta-i motivul pt care nu am avut niciodata incredere in aceste
" bone ". Unele dintre ele traumatizeaza copilul omului, si le mai si
platesti pt asta. Parte cea mai rea este ca bietul copilas nu poate spune parintilor si nici nu se poate apara.

Alta data, am vazut o" bona " care a luat suzeta de jos, a clatit-o cu apa si i-a dat-o copilului in gurita.
O alta trata copilul cu dispret deoarece baietelul de 2 ani inca nu vorbea.

Dar am vazut si bone care aveau cu adevarat grija de copil. Este adevarat, putine, in comparatie cu totalul de " bone " care isi ofera serviciile...

Multa atentie in alegerea persoanelor carora le incredintati grija copiiilor vostri.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

uite ca mai lipsea un subiect cu bonele....nu ca n-ar fi vre-o nus'cate in urma.
io am asa un feeling in privinta ta lisa"elisa", ca ai mai fost pe forum iar acum incerci sub alt nik sa recuperezi....
cu subiectul asta ai dat kix....cel putin pentru mine.

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Si de ce nu? eu una n-am mai citit nimic despre bone pana acum.
Si, Lisa elisa, cam din aceleasi motive nici eu n-am conceput ideea de bona in viata copilului meu. Anul trecut, prin aprilie cred (nu erau mai mult de 18 grade afara) o bona scufunda o fetita (de pana intr-un an) in Lacul Moghioros!!!!!!!!!!! care era jegos, rece, plin de brotaci...Ii spun ca imbolnaveste copilul, ea zice ca-i place (chiar nu parea, zau!) Sun la 112 imi spune sa sun la politia de sector, sun acolo, imi zice sa sun la protectia copilului, sun acolo, imi zice sa sun la politie...intre timp cucoana smulge copilul din apa, il imbraca si pleaca repede (m-a vazut ca stateam cu telefonul in mana). De ce sa nu se deschida astfel de subiecte, pana la urma?

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

daca avea brotaci era ok....

la controlul de 2 luni bebe a scapat suzeta pe jos in cabinet doctorul a luat o si a clatit o cu apa de la chiuveta asa ca RELAX doamnelor

http://community.webshots.com/user/ana_ana2327

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Kariguld,

Te inseli ! Sunt nou-nouta pe forum. Dovada, ca inca n-am invatat cum sa fac sa apara un citat in chenar. Poate imi explici tu, ca eu n-am reusit sa-mi dau seama.

Ce te face sa crezi ca am mai activat pe forum ? Eu v-am descoperit pe la sfarsitul lui decembrie 2008 si cand am citit atatea informatii folositoare, m-am inscris.

Vreau sa spun ca ma bucur ca exista acest forum. Am posibilitatea sa ma exprim liber, sa citesc multe sfaturi pertinente si, poate sa-mi fac prieteni.

Acest subiect l-am postat fiindca bonele chiar sunt in atentia tuturor mamelor de copii mici.

Cand eram insarcinata, ma gandeam ca atunci cand va avea copilul 2 ani, voi angaja pe cineva sa aiba grija de ea cat sunt eu la serviciu.
M-am razgandit cand am vazut in parcuri cum se poarta cele mai multe bone cu copiii mici.
Si inca nu am scris tot.

Era una care striga la un copilas de 1 an sa taca din gura ca o enerveaza plansul lui prostesc.
Pe asta am spus-o mamei copilului cand am vazut-o in parc cu copilul.

Poate tu ai copii mari si nu te mai intereseaza subiectul .

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

da io nu-s impotriva subiectelor de gen....hai sa barfim despre ce fac bonele in parc...ce fac vecinii de pe scara, etc....
nu contest ca exista bone nebune, care traumatizeaza copii(am trait s-o aud si pe asta), nesimtite, proaste, inculte (IERTARE tuturor bonelor de aici!!!) dar, astea sunt cazuri rare, nu facem din ele cazuri nationale si atacam toate bonele.
ca si eu cate mamici am vazut in parc strigand la copil, vorbindu-i urat...si nu m-am oripilat.

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Ba eu m-am oripilat cand am auzit o mama ca urla ca nebuna la copilul ei de aproximativ 1,6 ani : " Fir-ai al drakului de nenorocit.Taci din gura ca te omor."
Am amenintat-o ca o dau pe mana gardianului si a plecat.

Ori de cate ori vad ceva in neregula eu iau atitudine, nu ma ascund dupa deget.

Te rog, invata-ma cum sa dau citat intr-un chenar.

Edit ca am uitat : chiar exista bone nebune care traumatizeaza copiii.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Kariguld,

Te inseli ! Sunt nou-nouta pe forum. Dovada, ca inca n-am invatat cum sa fac sa apara un citat in chenar. Poate imi explici tu, ca eu n-am reusit sa-mi dau seama.

Ce te face sa crezi ca am mai activat pe forum ? Eu v-am descoperit pe la sfarsitul lui decembrie 2008 si cand am citit atatea informatii folositoare, m-am inscris.

Vreau sa spun ca ma bucur ca exista acest forum. Am posibilitatea sa ma exprim liber, sa citesc multe sfaturi pertinente si, poate sa-mi fac prieteni.

Acest subiect l-am postat fiindca bonele chiar sunt in atentia tuturor mamelor de copii mici.

Cand eram insarcinata, ma gandeam ca atunci cand va avea copilul 2 ani, voi angaja pe cineva sa aiba grija de ea cat sunt eu la serviciu.
M-am razgandit cand am vazut in parcuri cum se poarta cele mai multe bone cu copiii mici.
Si inca nu am scris tot.

Era una care striga la un copilas de 1 an sa taca din gura ca o enerveaza plansul lui prostesc.
Pe asta am spus-o mamei copilului cand am vazut-o in parc cu copilul.

Poate tu ai copii mari si nu te mai intereseaza subiectul .

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

da tu te ghidezi in alegerea unei bone dupa ceea ce vezi in parc?
eu am avut bona, cu ani in urma, una foarte buna, serioasa care si-a facut datoria cu multa constiinciozitate si respect. ai mei copii sunt mai marisori, la scoala. iar aici in Germania lucrurile sunt diferite.

a, dai repley in felul urmator....
acolo unde ai scris mesajul, sus in bara sunt niste iconite, daca pui mausul pe ele vezi pentru ce sunt. pe ultima cred, scrie "reply with quote". daca vrei de ex sa citezi mesajul meu, dai clik la reply quote de la raspunsul meu si iti apare in forma in care scrii raspunsul. apoi, esti atenta unde scrii ca sa-ti ramana citatul in chenar.
am fost destul de clara?

PS, vad ca stii sa editezi!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

a, dai repley in felul urmator....
acolo unde ai scris mesajul, sus in bara sunt niste iconite, daca pui mausul pe ele vezi pentru ce sunt. pe ultima cred, scrie "reply with quote". daca vrei de ex sa citezi mesajul meu, dai clik la reply quote de la raspunsul meu si iti apare in forma in care scrii raspunsul. apoi, esti atenta unde scrii ca sa-ti ramana citatul in chenar.
am fost destul de clara?

PS, vad ca stii sa editezi!!!

Multumesc, Kariguld

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tala

Si de ce nu? eu una n-am mai citit nimic despre bone pana acum.
Si, Lisa elisa, cam din aceleasi motive nici eu n-am conceput ideea de bona in viata copilului meu. Anul trecut, prin aprilie cred (nu erau mai mult de 18 grade afara) o bona scufunda o fetita (de pana intr-un an) in Lacul Moghioros!!!!!!!!!!! care era jegos, rece, plin de brotaci...Ii spun ca imbolnaveste copilul, ea zice ca-i place (chiar nu parea, zau!) Sun la 112 imi spune sa sun la politia de sector, sun acolo, imi zice sa sun la protectia copilului, sun acolo, imi zice sa sun la politie...intre timp cucoana smulge copilul din apa, il imbraca si pleaca repede (m-a vazut ca stateam cu telefonul in mana). De ce sa nu se deschida astfel de subiecte, pana la urma?

Bucurie!

Tala,

Femeia aia trebuia filmata si data la televizor.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anisiap
la controlul de 2 luni bebe a scapat suzeta pe jos in cabinet doctorul a luat o si a clatit o cu apa de la chiuveta asa ca RELAX doamnelor

Hmm ! Asta da medic iresponsabil ! Nu-i nimic, copilul se imbolnaveste, el ii da tratament si uite asa are el clienti in permanenta...

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput