Oradea (40) * Alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 5
moni_or spune:
DARIA
nu stiam ca ventolin si salbutamol sunt totuna. Oricum daca si voi ati luat mai mult m-am linistit, inseamna ca nu e asa neobisnuit. Cat despre babisme, nu cred ca vor functiona, ca noi am intrat iar in greva foamei, daca nu pot nici ce-i placea inainte, adica fructe sau cereale sa-i bag pe gat, mai si vad ce succes o sa am cu ceai de ceapa.
Dar pe principiul una calda una rece, am si un motiv de bucurie, avem primul dintzoi!!!
Era si cazul, ca de cand tot dau vina pe dintii astia pt. toate si tot nu avea niciunul. Dar acum incepe balul, ca de-acu tot o sa-i iasa, pana la 2 ani sa ma tin, nu? Ca parca pana la 2 ani ar trebui sa-i iasa toti.
Daca de acum incolo nu slabesc, nu stiu ce sa zic. Ca Luca merge deja cu o viteza in 4 labe si patruleaza peste tot si evident unde nu are voie, adica pe gresia rece din bucatarie, acolo merge tot timpul. Si ia-l, pune-l inapoi in camera pe covor si in 10 secunde iar suntem in buc. si tot asa. Ce sa facem daca nu avem usa intre living si bucatarie? Dar am vazut parca la Brendon in Debrecen ceva garduturi, ma bate gandul sa iau ca si asa o sa-mi trebuiasca pt. mai tarziu sa inchid scarile ca nu cumva sa urce pe ele si sa se intample vreo nenorocire cand va incepe sa umble.
LAURA, deci haraitul din gatut poate fi normal? Ca pe mine ma baga in boala, nu stiu ce sa mai cred. Sotul meu tot incearca sa ma linisteasca spunand ca e de la saliva multa sau ca de multe ori tipa de dragul de a tipa pana raguseste.
Pupici si o zi buna!
Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
szivarvany spune:
Moni, yuhuuu, felicitari pt iepuras
si multa sanatate la voi !
Restu` pe unde umblati ? ... ![]()
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
Felicitari Luca pentru dintzoci!! Moni, fugi si cumpara pasta de dintzi!!
Noah, hai ca revin!
cristina si Andrei
moni_or spune:
Multumim! Trebuie deja pasta de dinti? Eu il spal pe dinti (ma rog, mai degraba pe gingii) dar cu ceva perie din silicon care se pune pe deget si fara pasta, parca stiam ca pasta numai mai incolo, dupa 1 an?
Intrebare (zilele astea cred ca v-am zapacit): analize de urocultura si coproparazitologic la bebe pot sa-i fac in aceleasi locuri ca la adulti? De ex. la Pelican sau la Ecomed pe Castanilor? Pt. urocultura inteleg ca exista ceva punguta care se lipeste nu stiu cum, dar pt. copro nu este nimic special, nu? Adica recipient steril de la farmacie si gata. (scuze subiectul nu tocmai "gustos", dar vreau sa-i fac analizele astea ca ma dispera ca nu mananca)
Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
szivarvany spune:
Moni, da, oriunde vrei si ai incredere in laborator. Pt urina trebuie recipient steril, pentru kk nu e steril; noi le-am primit cand am facut programarea, le-am achitat cand am mers sa-i ia si sange Giuliei.
Ref. pasta de dinti, pana sa apara dintzocii, o periam pe gingii cu orajel, dupa care am trecut la pasta de dinti, se gasesc tot felul de paste de dinti pe dif.categorii de varsta, sunt si fara fluor, care toate se pot inghiti pt ca pui fff putin.
Noi asa am facut si facem ![]()
O seara frumoasa , dragi oradeni ! 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
andy.p spune:
asa mai pe seara![]()
Fuse soacra la mine azi,am lasat-o cu Alexia daca tot a venit si-am plecat la cumparaturi cu indicatia clara ca daca plange copilu sa ma sune...da sigur ca da
Am sunat-o din oras..e totul in regula?Daaa...mai sun odat nu ridica ,zic clar,vin cat pot de repede acasa..plangea fata mea de ti se rupea sufletu
...am luat-o in brate si a adormit in 5 min
...vaaai ca nu m-am gandit ca nu o pot linisti
Moni- Alexia are demult haraiala din aceea in gat,am chemat-o pe dr de n ori si nu a avut nimic..acuma nush ce sa zic.Felicitari ptr dintisor
Daria cum am un pic de timp liber pun poze
Un week-end minunat tuturor

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristina22 spune:
Laura-ce stresanta e si plimbarea in oras cu gandul la printesa!
Trebuie sa o mai lasi cu buni.
Gata de chef
???
Moni-io ziceam mai mult in gluma
!!
Merg la gradi dupa surpriza. Abia astept!!
cristina si Andrei
szivarvany spune:
Salutare si de la mine 
Semnez prezenta rapid ca am o groaza de munca 
Revin cum pot.
trupa
Duminica la arcadia a Apolodor ![]()
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
adi2003 spune:
Daca tot e inceput de martie, m-am cadorisit cu o azalee:
poza1; poza2.
O veti mai vedea voi cand se vor deschide si ceilalti boboci. Abia astept spectacolul.
andy.p spune:
Buna dimineata.
Am fost la serbare ieri..a fost minunat,am fost ff emotionata si Andy la fel.
A plecat si soacra-mea
..azi am program de iesit in oras cu gagicile,e ziua uneia dintre noi asa ca ne chefuim![]()
Adi sunt ff frumoase florile,asa-mi plac ,as vrea si eu da uit sa le ud si pe cele care le am in dotare.
Cris surpriza,surpriza...care a fost?
Daria sper ca esti mai libera.
Moni cum sunteti?
toata trupa si va doresc un week-end frumos
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei