Buna tuturor,
Anul asta de pastele catolic (intre 10-15 aprilie) vrem sa mergem in Barcelona. Cum nu am fost niciodata in Spania, m-ar interesa:
- daca se merita mers de Pasti? E atmosfera de sarbatoare, e frumos, avem vreo sansa sa gasim sambata (inainte de Pasti) sau marti (a 3-a zi de Pasti) muzeele deschise?
- banuiesc ca la restaurante/cafenele, etc vom gasi deschis si de Pasti.. dar care e programul magazinelor in perioada respectiva?
- la ce temperaturi/vreme ne putem astepta in jur de 10-15 aprilie? Sper din tot sufletul sa nu fie sezonul lor ploios...
Orice detalii imi sunt de mare ajutor .
noi am fost anul trecut in aceeasi perioada in barcelona.am prins vreme minunata,2-3 zile chiar numai la tricou.numai in 15,cand s-a plecam s-a pus ploaia de dimineata.cum nu era insa pastele erau toate magazinele deschise si muzeele.
poate intra fetele din zona cu mai multe detalii.
mamica fluturasului Matei
Buna!
In primavara lui 2005 am fost in vacanta in Spania. Am ajuns la Barcelona in jur de 8-9 aprilie si am indurat un frig... De fapt era ceva amestecat (frig cu briza rece). De acolo mi-am cumparat caciula si manusi :). Nu cred ca pentru cei de acolo era mai frig ca de obicei pt ca pustoaicele mergeau seara la club in papucei fara dres. Cand am terminat circuitul ne-am intors tot prin Barcelona, dar era 25 aprilie si deja era cald.