Intre absurd si sila

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Guestus, te-au tinut peste program de ai postat la ora asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Guestus, te-au tinut peste program de ai postat la ora asta?

Lume multa, oameni putini

yo si cind dorm sint la program ...ex. am 2 ochi care unul doarme si unul e viu...2 miini...2 picioare..si multe altele in 2 exemplare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Guestus noi nu suntem interesate de posesiunile tale si exemplarele lor doar la ai pi te-am cauta un pic
(cine o fi veriga slaba, beren? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC
voi mai tineti minte cand cu ani in urma in .ro asa intr-un inceput de criza valutara conturile din banca in valuta ale societatilor comerciale de stat au fost transformate in lei la pretul zilei?

Cam la ceva in genul aista ma gandeam ca doar ei au retetar limitat:)
Si-n vestu salbatec se apara omu cu pusca de banditi fie ei politicieni au ba:)

Au luat retetarul de la ... Roosevelt. Din vestul salbatic.

Mda, vezi ca si wiki zice ca acela ii hoax, cat despre restrictionarea aurului e valabila pe peste tot mai putin tari ca Elvetia etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Guestus noi nu suntem interesate de posesiunile tale si exemplarele lor doar la ai pi te-am cauta un pic
(cine o fi veriga slaba, beren? )

Lord Guestus are propriul lui domeniu (la castel dar si pe internet).
(are si fan club, dar asta stiati deja :))

On topic, am sa va amintesc ca inca nu s-a atins nivelul de criza de acum 65 de ani. Si stam inca muult mai bine decat acum 80 de ani.

Pe mine tot BP-ul ma irita cel mai tare acum :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC
Nuuu .... voi mai tineti minte cand cu ani in urma in .ro asa intr-un inceput de criza valutara conturile din banca in valuta ale societatilor comerciale de stat au fost transformate in lei la pretul zilei?

Cam la ceva in genul aista ma gandeam ca doar ei au retetar limitat:)
Si-n vestu salbatec se apara omu cu pusca de banditi fie ei politicieni au ba:)

astea sint fabulatii ce spui tu aici...adica faci o paralela intre conturile firmelor de stat cu cele private...hehehe..pai se vede ca nu ai nici cele mai elementare notiuni intre ce inseamna firme de stat si conturile firmelor si persoanelor private

ce spui e cam la fel cu "cine are acvariu este criminal.....ca asa ai vazut tu un film "

In virtutea starii de urgenta :) toate buzunarele pot fi atinse de stat. Mai vorbim sub ce forma de degete lungi sau taxa pe fumarit va face statul roman rost de bani. Deocamdata socotelile is subrede si nu se vor imbunatati intr-un viitor prea scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Ridicam acum vreun an problema solidaritatii pe site-ul DC. Faptul ca se vorbeste, dar nu se face nimic. Totul este virtual si toata lumea se simte bine atata atimp cat nu se coboara lucrurile in realitate. Credeam ca lucrurile s-au schimbat, ca oamenii s-or mai fi responsabilizat.

Dar se vorbeste in continuare...
Si la fel ca ultima oara, daca as propune ceva, probabil m-ati categorisi la sectiunea dusi cu pluta. Pentru ca doar v-as trezi din somnul vostru.

Dar atentie, cum le asterneti copiilor, asa vor dormi. Imi pare tare rau insa ca implicit, in Romania asa asterneti si copilului meu.

Voi incerca sa gasesc solutie si fara ajutorul vostru, dragi somnorosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Oana, sincer nu prea am inteles ce vrei sa spui.

Citat:
Imi pare tare rau insa ca implicit, in Romania asa asterneti si copilului meu.

Nu ai dreptate. Eu imi indrum copilul sa invete, sa fie responsabil, liber, maleabil si adaptabil. Il invat sa-si astearna propriul drum, sa iubeasca munca, sistemul privat. Il invat sa nu stea cu mana intinsa la stat. Ii voi vorbi despre pensii private, investitii, samd.
Il invat sa-si gaseasca prietenii si societatea care i se potrivesc.
Incerc sa il invat sa nu fie o frunza dusa de apa.

In Romania de acum 20 de ani asa era. Iti asterneau altii. Acum nu mai este asa, decat daca vrei tu sa fie.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

acum vre-o doua saptamani in urma, am vazut filmul Ray Charles, despre viata lui. nu stiu cati stiu, el a orbit in copilarie. mama sa, o femeie foarte simpla si saraca la invatat "primi pasi" dupace a orbit.
nu ia spus ca este orb, doar diferit de ceilalti copii si poate face lucrurile pe care le fac ceilalti dezvoltandu-si aptitudini noi.
memorabila fost ziua cand a plecat la scoala, mama lui ia atarnat de gat o tablita cu numele lui si ia spus:"du-te si invata si sa nu ajungi niciodata un om intretinut social!"

am remarcat in film, ca in momentele lui cele mai nefaste, atunci cand trecea prin diferite crize, se aseza la pian. asa a compus melodii celebre.

tatal meu, ne-a spus intr-o imprejurare dificila prin care treceam, cand eram deja adolescenti:"mai bine incepi viata de la inceput, o iei de la zero, decat sa traiesti in nemultuiri si frustrari, incercand sa obtii ceva deja pierdut. lupta ptr ceva ce poti avea, nu ptr trecut si cauze pierdute. viitorul este in fata ta, trecutul e deja in urma."

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Kariguld, te rog, cum se numeste filmul acela cu ray charles, poate dau de el. mersi

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/poza-padure.html

Mergi la inceput