Timisoara,Impreuna!(141) Emma, langa tine...
Raspunsuri - Pagina 7
Mariaa spune:
am venit anume aici acuma pentru ca din surse oficiale am aflat ca azi e ziua ta andanii
desi acum 3 saptamani ai scris pe aici, pur si simplu am uitat :( sper sa te vad in curand pe lista la pomelnic si pe tine :)
din tot sufletul La multi ani, multa sanatate si fericire sa ai! si sa-ti fie bine mereu! nu ne-am cunoscut (inca) dar tare ma bucur ca te-ai intors aici, ai adus multa liniste si pace cu tine sa te petreci frumos, fata buna
io zic sa dati drumul odata la bolovani, roabe si care ce mai aveti (avem..), sa se duca la vale, sa nu-i mai taraim dupa noi tot anul...hai, la vale cu ei! basculati!
Aiducu, te strang in brate, sunt langa tine. te iubesc omule.
Emma, pui scump, arunca durerea de-o parte! lasa haina durerii si ia-o pe cea a luminii si iubirii!
te iubim atat de mult!
sanatate la tot 'boboru' va pup pe suflet gagix
un copil creste in inima mea
Doris-Alina spune:
Fanna, merci mult pentru gestul tau si al fratelui, no, m-ai inteles acum ca-s talamba, da? da imi revin...
Mariuca, rasturnam bolovanii, io una am inceput...se mai usureaza remorca...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
adi_adi spune:
Andanii ..."La multi ani!",sa-ti fie viata frumoasa ca o primavara
Aida draga,super mama, super femeie......super, super, da-mi voie sa ma inclin in fata ta si sa va imbratisez cu toata caldura sufletului meu
Ma rog din toata fiinta pentru micuta Emma
silvana75 spune:
eu tot incerc sa rastorn roaba asta cu bolovani dar ea se incapataneaza si se tot umple ... nu stiu ce am dar de cateva zile mi-e asa dor de casa si ca sa-mi fac situatia si mai grea, am deschis valiza cu poze, valiza pe care n-am deschis-o doar odata pana acu ... era tot ce-mi lipsea ... al meu nu ma ajuta deloc ... ba din contra ... sunt prinsa undeva la mijloc si nu stiu cum sa ies, nu stiu incotro s-o apuc? ma duc sa mai pun o pietricica
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Doris-Alina spune:
Neatza...
va las cafeaua facuta, pana o duc pe Ines la gradi...
cu lapte spumat si chec cu nuca pe farfurioara...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
Silva scumpa, te inteleg cam ce simti. de curand m-am pus si eu jos si am rasfoit albumele de poze ale lui mamon. n-am fost buna de nimic cateva zile. era tare gol totul. poate faza asta e un soi de vindecare cumva, cine stie.
iti spun doar atata, ca locurile pe care le vezi in pozele alea, si oamenii de acolo nu dispar si nu vor disparea niciodata. ai posibilitatea ca atunci cand se va putea sa te intorci la ele, la oamenii de care ti-e dor.
si pozele...ce ne-am face fara ele?! de mult am vrut sa te intreb, poate vrei o poza recenta cu casuta ta? de ce crezi ca te tot intrebam de adresa da' m-am gandit sa nu bag cutitul in rana cumva si m-am abtinut...
ai tot dreptul sa-ti fie dor. valiza aia e refugiul la care ai sansa sa te intorci ori de cate ori simti tu nevoia.
te pup pe suflet draga mea
geta_florina spune:
buna dimineatza si de la mine ...
vad ca-i o dimineatza cu soare ... poate vine si primavara ...
Doris multu de cafea ... of, si checul ala cu nuca ..
deci Ines va fi Cleopatra ... frumos... astept sa vad filmuletul .. si sanatate
Silva ai mai aruncat ceva bolovani jos din caruta? las' ca trece ea perioada asta ... si vin si zile mai bune. numa' de-ar veni odata primavara, sa vezi cum ne invioram toate ...
cat despre dorul de casa, in anul ala in care am stat in Sri Lanka am experimentat si eu asta ... stiu cum e... mai o data sa treaca tristetile ...
Andanii n-am stiut ca a fost ziua ta ... mea culpa ... LA MULTI ANI! cu sanatate si sa-ti fie viata plina de bucurii. imi pare bine ca ne-am cunoscut ... ce surpriza mi-ai facut ieri in parc ..
Aida ma bucur de vestile bune despre Samburel ... sper ca ati trecut cu bine noaptea ... va imbratisez cu drag
fetele toate o zi buna sa aveti,
Geta, mami de Alex
poze
andanii spune:
mariaaa, silvana, adi adi, geta multumesc de urari
maria nu ne cunoastem , dar fii sigura ca in momentul cand te voi vedea pe undeva te voi saluta cu siguranta la fel cum am facut saptamana asta cu ana si geta
aidule .... sunt alaturi de voi, va imbratisez din tot sufletul
silvana imi pare tare rau de tine ... e greu , e tare greu ...
restul fetelor .... va pup
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
Mariaa spune:
azi sunt lenesa, nu dati cu rosii ma aflu inca in pijamale langa o dar ma tratez intr-o ora plec si io la sapa
am gasit ceva si va dau spre lectura, cred ca o sa fie de folos, ca tot sunt vremuri kkcioase si inca vor mai veni
asta si asta
si un blog foarte fain cu un articol pe aceeasi tema
administrarea banilor
eu am facut de la inceput de an un model de calcul in Excel unde scriu tot ce intra si ce iasa si pot urmari mai bine unde se 'scurg' aiurea. pe care interezeaza vand bine pontul
sa aveti o zi frumoasa, cu soare in suflete si in ochi
vine, vine primavaraaaaa...
Ana68 spune:
Salut poporu' bolovanos timisorean...intru si eu cu stanci si alti munti in trupa...de azi noapte de pe la 10 scot fum pe nas si pe urechi...asa ca ma scuzati,dar nu-s in parametre azi.V-am citit pe toate,nu am nerv sa va raspund la fiecare in parte,poate mai la noapte...vorba Luanei...tot ce pot face,printre dracii ce ma fugaresc,este sa va imbratisez cu drag mare pe toate,sa va tzuc apasat si sa va doresc o zi bestiala...ca uite ca a iesit si soarele.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Amalgam de ganduri