Loc de munca la stat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Anuscha nu-i nimic, te-ai hotarat mergi la concurs,nu cunosti pe cineva de la personal in general acolo se cam stiu cum stau lucrurile.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

In multe institutii se recruteaza oameni din interior. Este o politica de resurse umane. Si da, sunt obligati sa publice faptul ca e concurs. Si cred ca oricine dupa ani de munca si-ar dori sa creasca in functie in firma/institutia unde lucreaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina86 spune:

Eu am fost la 2 concursuri la 2 institutii de stat diferite SCAD CFR si Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara pt un post de economist si pana la urma am ajuns tot la privat. A fost un cosmar, am invatat de am inebunit cate o luna inainte de examen plus experienta mea, nu multa...3 ani (recunosc sunt tanara si am multe de invatat ) Nu ne dadeau informatii, nimic, bibliografie si atat. Cand am ajuns in sala am vazut cati candidati sunt pe post (la CFR 5 si la OCPI vreo 11). Subiecte foarte urate si multe 25 la numar la CFR respectiv 12, scris si oral. Macar cei de la OCPI au afisat niste rezultate banale pt toti candidatii, note pe o scara de la 1-6,5, nota minima pentru post fiind 7, deci nimeni nu a intrat mai putin cel cu 6,5 care a luat la depunerea "contestatiilor" , cei de la CFR m-au tarat cu rezultatul pana peste 4 sapt ca in final sa ma "incurajeze" si sa-mi spuna " ne pare rau, nu a luat nimeni examenul, se va mai organiza inca o data peste o luna, in ce data? : se va publica in ziar". Nici astazi nu s-a mai publicat dupa 7 luni.
M-am convins ca nu voi putea lucra la o institutie de stat fara sa-mi fac "cunostinte sus puse", pacat ca eu lucrez cu aceste institutii si asazisii angajati cu "studii si pregatire" nu stiu nimic si te lasa pe fir vorbind singura cand ai o problema de rezolvat.
Aceasta e lumea in care traim, corupta si plina de p.....care isi primesc salariile din contributiile noastre....macar daca ar merita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo
Si cred ca oricine dupa ani de munca si-ar dori sa creasca in functie in firma/institutia unde lucreaza.

Cand vezi in sala de examen o babornita la 60 ani cu fundul cat 2 scaune ca vrea sa lucreze si la pensie pe un post mai bun ca are "cunostinte" nu mai e asa placut pt tine, care poate chiar ai nevoie de un loc de munca si te-ai pregatit cu multi ani de facultate , master.
E crunt cand vezi ca nu ni se acorda o sansa noua tinerilor cu studii si fara experienta prea multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

"E crunt cand vezi ca nu ni se acorda o sansa noua tinerilor cu studii si fara experienta prea multa"
Nu conteaza experienta ci doar pilele
Toata lumea isi doreste sa creasca in functie in firma in care lucreaza dar aceast lucru nu inseamna ca cei veniti din afara firmei sunt prosti.
Daca se promoveaza din interior sa nu se scoata postul la concurs.
Pina la urma tot in domeniul privat imi voi gasi ceva, m-am saturat de teatrul ieftin jucat de cei de la statgen "Nu stiu ce s-a intamplat ca au fost subiecte usoare" Pila a luat 9 si noi restul (5 la numar) sub 7. Din principiu nu ma prezint la un concurs doar asa ca nu am ce face, am invatat dar se pare ca asta conteaza cel mai putin...

Cris

Mergi la inceput