Loc de munca la stat
Mi-am descoperit o noua vocatie, aceea de a ma prezenta la concursuri unde posturile sunt deja ocupate de pile...Nici macar nu se mai deranjeaza sa se ascunda totul se face de parca noi ceilalti participanti suntem prosti si nu ne dam seama. M-am prezentat la doua concursuri pina acum si pe langa faptul ca ai de facut un dosar pentru angajare (adeverinta medicala, cazier, recomandare)mai pierzi si vremea aiurea neavand nici o sansa. Ar trebui sa se faca o lista neagra cu acesti angajatori sa nu piarda si altii timpul. Incep eu cu Directia de Asistenta Comunitara si Biblioteca Politehnica.
Cris
Raspunsuri
Deianira spune:
Eu din fericire inca n-am dat de asa ceva.
Dar pe ce te bazezi cand afirmi ca deja sunt ocupate posturile? Ar mai avea sens sa se deranjeze cu concursuri? Au inceput sa se faca angajari pentru biblioteca Poli?
sicuta13 spune:
Ma bazez pe faptul ca unii dintre concurenti se cunosc cu membrii comisiei, au o atitudine sfidatoare fata de ceilalti si la concursul de astazi de la biblioteca Politehnicii dupa una dintre concurente a plecat o membra a comisiei, se deschideau lucrarile scrise si d-soara nu era prezenta... Macar daca tot era pentru ea postul sa se incerce pastrarea aparentelor...
A fost un singur post dar inca nu se stie cine l-a luat!! La proba orala au ramas doua persoane pila si inca cineva, era probabil prea batator la ochi... De curiozitate am ramas sa o intreb pe cealalta persoana daca a luat postul. I s-a spus sa sune maine ca va afla rezultatul. Te pomenesti ca la noapte comisia va deliberaLe era jena sa ii spuna in fata si prefera sa o faca la telefon
Cris
rapsody spune:
Continui eu cu Primaria..la examen oral pe mine m-a pus sa spun toate legile..iar "concurentul" a iesit senin si m-a intrebat zambind "dar nu ne intreaba nimic???"... apoi sa aflu ca era deja angajat pe alta functie tot acolo...eu stateam pe langa usa si asteptam, el radea cu colegii prin birouri....mi-a lasat un gust amar toata experienta...nu-mi mai trebuie...
ana_radu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sicuta13 Mi-am descoperit o noua vocatie, aceea de a ma prezenta la concursuri unde posturile sunt deja ocupate de pile...Nici macar nu se mai deranjeaza sa se ascunda totul se face de parca noi ceilalti participanti suntem prosti si nu ne dam seama. M-am prezentat la doua concursuri pina acum si pe langa faptul ca ai de facut un dosar pentru angajare (adeverinta medicala, cazier, recomandare)mai pierzi si vremea aiurea neavand nici o sansa. Ar trebui sa se faca o lista neagra cu acesti angajatori sa nu piarda si altii timpul. Incep eu cu Directia de Asistenta Comunitara si Biblioteca Politehnica. Cris |
anuscha2009 spune:
Din cate stiu eu posturile care sunt de conducere sau nu cer prea multa experienta sunt de multe ori ,,date,, fie la pile fie se promoveaza cineva din interior. Publicarea si organizarea acestor posturi este obligatorie pentru functiile publice
Problema asta o am si eu acum, deoarece am gasit un job care mi-ar conveni la o institutie de stat dar nu stiu daca nu este dat si nu stiu cum sa fac sa aflu. Daca ma duc acolo si intreb pe fata ,,domne am vreo sansa sau nu???,, nu stiu daca primesc vreun raspuns ca sa ma lamureasca.
Ma tot gandesc de dimineata cum as putea sa fac sa aflu daca postul e dat sau nu.
Lorikay spune:
citat din mesajul lui Deianira Eu din fericire inca n-am dat de asa ceva. Dar pe ce te bazezi cand afirmi ca deja sunt ocupate posturile? Ar mai avea sens sa se deranjeze cu concursuri? Au inceput sa se faca angajari pentru biblioteca Poli? Good things happen to good people. |
Mi se pare ca sunt obligati prin lege sa organizeze aceste concursuri.
sicuta13 spune:
Anuscha ai dreptate si mie imi vine sa intreb daca am vreo sansa sau postul e rezervatSituatia la mine e urmatoarea am terminat o specializare pe partea umanista unde am si experienta si cele mai multe posturi sunt la stat. Anul trecut am terminat st. economice, spuneam eu ca am mai multe sanse dar imi cer experienta minim un an...
Referitor la postul pe care il doresti eu spun sa mergi la concurs (aceasta e conditia de baza) si apoi vezi ce va fi.
Nici nu am spus de experienta de la Protectia Copilului unde trebuia sa aibe loc concursul la inceputul lunii Ianuarie si am aflat in ziua concursului ca postul e blocat(vestita ordonanta)...
Multumesc premierului si presedintelui pt. ordonanta ca acum se fac angajari doar pt. posturile cu atributii unice (politic si cu pile)
Cris
anuscha2009 spune:
Sicuta la Protectia Copilului la Sector 1 e postul - Sef serviciu la Rezidential
De aia zic ca nu am sanse. Tu tot la 1 ani dat concursuri si erau date posturile???
Si eu tot parte umanista am terminat!!
sicuta13 spune:
citat din mesajul lui anuscha2009 Sicuta la Protectia Copilului la Sector 1 e postul - Sef serviciu la Rezidential De aia zic ca nu am sanse. Tu tot la 1 ani dat concursuri si erau date posturile??? Si eu tot parte umanista am terminat!! |
Nu stiu exact ce ma intrebi sa iti pot raspunde
In Arad unde am lucrat in protectia copilului, pentru posturile de conducere se promovau oamenii din interior.
Cris
anuscha2009 spune:
Scuze Sicuta, am crezut ca esti din Bucuresti. Postul despre care vorbeam eu e in Bucuresti la sectorul 1