Copiluti de mai-iunie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 19
elisor spune:
Si eu care speram sa-mi spuna Alex vreun secret despre vreo planeta save unde sa emigram cu gasca, sa-i lasam pe pamant pe cei care poarta razboaie, sa lasam boli, suferinte, dar nu-i nimic, Alex mai cerceteaza, promiti?
Si Bianca cand e ceva de rau ma intreaba "murim mami?" 
Vreau un sut in fund sa ma apuc de calcat, e greu pana imi pregatesc masa de calcat, apa pentru aburi, sortez hainele...Daniela, by the way, le-ai terminat pe ale tale si daca tot esti in forma vino si la mine sau da-mi un impuls
, nu gasesc unul cu sut in fund
...o fi astenia asta de vina de n-am chef de nimic.
Bianca se simte bine, nu mai are febra si e vioaie.
Teddy sanatate multa, of, si voi?
Florentina
! Pentru comentarii. Se mai pot vota pozele voastre, mai pune linkul pls.
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
nelia spune:
Uitati-va un test prin care aflati virsta reala a creierului:
http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html
E un test in care apar de mai multe ori cifre, trebuie sa le fotografiati in minte pentru ca dispar repede si apoi va apar locurile goale in care dati click in asa fel incit sa le faceti sa apara in ordine crescatoare. Mi s-a parut interesant si l-am facut de trei ori, in momente diferite si la diverse grade de oboseala si neatentie. Prima oara l-am facut seara, cu copiii pe linga mine, cu galagie in casa, iar eu obosita si mi-a iesit 58!
Si eu nu am decit 40, iar creierul credeam ca e de vreo 30 acolo... Apoi, l-am facut in alta seara, cind eram mai putin obosita si mi-a iesit 40. In dimineata asta, relaxata si relativ odihnita, chiar daca nu am dormit prea mult, mi-a iesit 32!
Culmea este ca, de fiecare data cind am facut testul, gindirea mea era cam la nivelul cifrei rezultata in urma testului
...
Elisor, si eu, si eu... adica si eu vreau un sut ca sa calc. Exact asta am eu de facut. Am facut curatenie toata casa, de doua zile tot frec, am spalat tot, ieri am gatit un pic, ca sint doar cu piticii si lor le fac mereu ceva proaspat, duminica seara voi face pentru saptamina care vine... dar acum, ca sa fie totul in regula, ar trebui sa termin de impaturit rufele, de calcat ce e nevoie, de imperecheat ciorapii, vreau sa mai arunc din ele, sa mai pun deoparte de-ale Agatei bune si mici pentru Tudora, sa mai cos ce s-a rupt... mi-e rau! Asa nu-mi place aceasta munca, as da acum si o suta de dolari, ba chiar mai mult, oricui ar vrea sa vina sa o faca in locul meu. Dar de unde sa-l iau pe acel cineva!?!
Imi spunea o prietena ca pe a o relaxeaza aceasta activitate, ca nu trebuie sa se concentreze, le face mecanic, miinile merg si ea in timpul asta se poate gindi la ce vrea, isi pune gindurile in ordine... cica de aceea are totul calcat si impaturit in casa, ca o face de fiecare data cind simte nevoia sa-si faca ordine in ginduri.
Ce relaxare, frate, mie imi vin numai ginduri de razbunare in minte! Si am cusut si eu o bata la o pereche da pantaloni si m-am intepat de vreo patru ori!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
NewMami spune:
Elisor, sarut’mana de intrebare ma simt ceva mai bine… cred ca mi se trage de la faptul ca n-am socrii peste weekend
. Au plecat de dimineata cu sotul la Las Vegas si se intorc numai duminica seara. S-au dus sa vada Grand Canion si imprejurimile
.
In schimb ma ingrijoreaza putin Patrick, am terminat antibioticul de sinuzita acum vre-o 4 zile, si de atunci in fiecare zi mi se plange de durere de cap. A fost pe antibiotic 3 saptamani, niciodata nu s-a plans de durere de cap, ca in ultimul timp. Nu stiu ce sa zic, se alinta ca sa-l iau in brate, dar e si apatic, deci sta in brate cu capul pe umarul meu minute in sir. Apoi iar se joaca, si dintr-o data … mami ma doare capul. Azi dimineata, cum s-a trezit mami ma doare capul. Doarme si destul de agitat in ultimele nopti. Sa vedem cum evolueaza si daca nu il vad mai vioi si tot se plange il duc la doctor.
Sper sa aveti si voi un weekend mai bun si mai linistit, sa va puneti pe picioare
.
OanaEnglezoaica, noroc ca aveam usa de la birou inchisa caci radeam cu lacrimi. Doamne dulce e Alex si planetele, cum stie el care-I periculoasa, care-I OK. E o dulceata de baiat
.
Multa sanatate si voua, bag seama ca a ajuns si pe la voi sezonul racelilor. Tu ai bunica in Canada? Pai si cand vi cu Alex sa o vizitezi?
Andutzy, imi pare tare rau ca ci s-a imbolnavit Dragos, saracutul chiar acum, stiu cat de mult ati asteptat serbarea. Asa cum spune Elisor, gandeste-te ca vor mai fi serbari. Uite, cand ajungi acasa, sau maine daca se simte mai bine jucati-va de-a gradinita si poate o sa ai parte de serbarea ta private si numai a ta
.
Gabitzam, Andrei e intotdeuana asa in continua miscare sau linia melodic a fost prea lenta ptr. el? Am obosit numai uitandu-ma la el
. Tare dulci au fost 
Tdi, nu stiu ce-ai facut, cine te-a motivat
dar arati tare bine .
Si voi, iar pe lista betegutilor, numai ce-ati scapat.
sanatate multa.
Mercedes, a inceput Bia gradinita? Cum merge cu manuta in ghips? e OK?
Noi weekend-ul asta o luam usor , suntem numai noi doi si o sa ne rasfatam … 
Elisor,, am uitat sa-ti spun ca de cand i-am promis lui Patrick ca daca-s mai rupe pantalonii in genunchi merge sambata si duminica la servciciu la tati sa faca curatenie, n-a mai venit nici o zi cu ei rupti in genunchi. Vezi poate functioneaza si la Andreas … Acum nu-l mai dor genunchii sa stea cicimici.
Florentina G spune:
Salutare!
Mai da' ce s-a intamplat ca parca niciodata nu au fost atatia copilasi bolnaviori...s-au tinut lant toate. Si otitele astea, la fel, zici s-a imprastiat microbul virtual printre noi ca prea s-au molipsit multi de aici.
Am tot citit dar la ora asta creierul meu este iesit la pensie deja
ca mi s-au amestecat toate in capp si nu mai stiu nimic.
Lui Patrick ii dau maselele si e a treia zi cand efectiv zici ca a luat-o razna. E foarte agitat, chiar si cand ai spune ca nu-l doare nimic trebuie sa se duca sa-i faca ceva Mayei, sa o muste, sa o impinga sau sa o traga de par... Maya incepe sa planga si vine la mine sa imi spuna sa-i aplic acelasi tratament si lui. La Maya nci nu stiu cand a iesit al doilea rand de masele...acum imi plateste el revansa se pare...
Elisor, ma bucur ce Bianca e mai bine, imi aduc aminte ca inainte sa capete prima raceala spuneai ca nu-ti mai aduceai aminte de cand fusese racita ultima oara si uite ca a vrut fata sa-ti reimprospateze memoria.
Foarte frumoasa casa mamei tale... acolo ti-ai petrecut copilaria? E atat de bine cand primesti un ajutor din partea parintilor fie el de orice natura - la tine a fost material dar ai dezavantajul ca mama ta nu-ti este alaturi cand ai vrea iar la mine este invers, ma ajuta foarte mult fizic, este ca o a doua mama pentru copiii mei, insa posibilitatile materiale sunt mai limitate.
Astazi de exemplu am stat toata ziua arbitru intre copii, doar ce am iesit sa o iau Maya de la gradi si ne-am plimbat vreo ora pe afara in rest mama a gatit pentru ei si pentru noi plus ca a calcat un munte de rufe, de-ale tuturor.
Ma uitam la desenele Biancai, coloreaza foarte frumos, eu nu am vazut niciodata un desen colorat in intregime de Maya. Vezi, asta este avantajul ca o lasi la computer mai putin.... Maya coloreza online mai mult.. Sunt curioasa ce face la gradi ca mereu imi spune ca a colorat..
Oana, e dulce foc Alex al tau! Are asa un aer serios...n-ai zice ca e ragusit..dar si tu ai o voce serioasa acolo.... nu te-as fi recunoscut
! Cat stai in Romanica?
Nelia, bravo Tudorei pentru cate stie! Imi aduc aminte ca o perioada cand incepuse varul meu clasa I stateam in aceeasi camera cat isi facea temele si invatasem toate lectiile din abecedar pe de rost iar cand il punea matusi-mea sa citeasca eu i-o luam inainte "citind" din memorie!
Gusta, ce mai faceti, cum e Marutul, si-a mai revenit?
trebuie sa inchid...m-a sunat Dan sa ma imbrac ca in 10 minute vine sa ma ia sa mergem intr-o vizita!
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
simiena spune:
Nelia-am facut si eu testul acuma-sunt la servici si deci sunt in priza-mi-a iesit prima oara 28 si apoi 20!Ha,ha,ha - noroc ca am creierul tanar , ca in rest sunt super baba batrana!!!!
Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=20" target="_blank">si1 , www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=21" target="_blank">si2
onixone spune:
NewMami: este de fapt bunica verisoarei mele(este soacra fratelui mamei mele), dar pt mine tot bunica este.In primul an la facultate am stat la ea, dupa care s-a dus si ea dupa copii.Nu stiu cand ajung...ca si eu imi doresc sa merg in Canada intr-o vacanta.Acum e matusa mea de aici din uk acolo pt o luna de zile.Cica ii beau tot vinul lui unchi-miu.
Florentina: 2 saptamani stau.Cred ca pana la urma vine si sotul pt 2 zile, ca are un meeting cu un domn din ct.Poate prindem un contract ca se construieste un complex hotelier de 5 stele intre Mamaia si Navodari.Si ne-au cerut o oferta.Sa vedem ce iese!!Era ragusit, si vroiam sa il inregistrez, si i-am pus asta cu planetele ca stiam ca, comenteaza mult la ea.
Multumim pentru comentarii.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
monu spune:
Fetelor, ceaiul hapciu pentru raceli se poate da si la copiii mici? suntem cu muci galbeni
:((((((((((((((((((((((((
Danelutza spune:
Buna dimineata si sanatate la toata lumea
Elisor sanatate multa Biancai si tie 
Monu sanatate multa la fete
, muci galbeni avem si noi in dotare 
Teddy sanatate multa Alyssei, iti tinem companie cu boala revenita aseara, adica nik pediatru pina luni, iar urgentele nu fac nimic, asa ca renuntam si ne doftoricim singuri. Ziua tatei e pe 14 martie, parca san Giuseppe este, daca nu ma insel ![]()
NewMami sanatate multa, sa ma laud ca-ti tin companie, doar ca eu am durere crunta in piept pe care o port cred de vreun an cu disparitii si reveniri si cu verdictul doctorului ca n-am nimic 
Cind expediezi pachetul in tara, parca spuneai ca in martie, nu au trecut cele trei luni ?
Andutzy sanatate multa lui Dragos. De 8 martie iti recomand cu caldura, sa-ti cumperi singura cadou, asa vei sarbatori cum doresti tu. ![]()
Cuscra multumesc din suflet pentru felicitare si martisoare
. Isabella e foarte incintata de ele
, pacat ca aici nu se gasesc martisoare si nu sarbatoresc primavara ca noi 
Si in final sa ne laudam ca aseara a revenit durerea de ureche, deci otita asta o duce pe picioare de trei saptamini, iar a facut febra 40, iar a dormit cu mine iar spatele meu e rupt in noua, iar e simbata, asa ca ne vom distra in familie fara pediatru, iar luni, vom merge din nou la doctor
. Pina acum spuneam ca a facut Isabella de trei ori otita, acum spun ca de doua, pentru ca a doua oara nu s-a vindecat si a fost a treia, a treia nu s-a vindecat iar acum e a patra...
, nu stiu daca ati inteles ceva, nu ma bagati in seama, ca vorbesc aiurea si dorm pe mine 
Sanatate multa la toata lumea, n-am apucat sa vad nici o poza, sper sa ma uit miine si luni, ca tot e sarbatoare.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

gabitzam spune:
Uoooof, Danelutza, ce mai patimiti!
Si voi, Monule.
Sanatate multa va doresc!
Costi mi-a dat deja aseara cadoul pentru 8 martie, o pereche de www.swarovski.com/Web_AA/en/973742/product/Fantasy_Pierced_Earrings.html?CatalogCategoryName=0110" target="_blank">cercei Swarovski, imi plac rau de tot.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
onixone spune:
...cat sunt de frumosi cerceii.SA ii porti sanatoasa...si asa da barbat!!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex