Copiluti de mai-iunie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Neatza!
Vin cu o stare super nasoala, D a facut febra mare si azi noapte(de unde nu ma mai asteptam|). Dimineata am hotarat sa nu-l mai trezesc pt serbare ca am zis, asa cum zicea si ELi, ca e prea sensibilutz pt a-l duce intre copii dupa asa febra...
Nu credeam insa sa ma simt asa dezamagita ca nu particip la serbarea aia, era singura chestie care se fcea si pt mine de 8 martie de vreo 7 ani incoace...cu misoginul meu de acasa care se simte frustrat ca nu exista si ziua barbatului...eu nu am parte decat de dezamagire in fiecare an...
Si la noi era azi o zi cu "portile deschise" in sensul ca aveau 2 reprize de serbare (cantecele si poezii) si intre ele o ora de discutii, socializare, stat cu ei in clasa-sau cel putin asa am inteles de la educatoare

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Simona sarumana de cafea ! chiar am nevoie de 1 litru numai pentru mine. Nu ne arati si noua felicitarile? Pe mine m-a batut Bianca la cap sa facem felicitare, dar cum imaginatia mea era intr-o pauza de masa, preocupata cu tiramisu, plus ca am mai iesit afara la ultima (sper) zapada nu mi-a mai ramas timp si pentru creatie. Ha, ha, scuzele acuza

Anca eu recunosc ca am fost o vanatoare de note, sa spun asa, chiar m-a afectat si necajit cand luam o nota care nu mi se parea data pe drept, pana si in facultate m-am "certat" cu un prof ca mi-a dat nota prea mica (asa ca in urma recorectarii cu mine de fata mi-a mai plusat 2 puncte, m-am batut mult pentru asta ca era in joc si bursa) si ca si tine si Nelia bineinteles ca Dan are o cultura generala de ma lasa mult in spate desi nu a excelat in scoala, dar...a citit foarte mult. Asta imi doresc si pentru copiii mei sa citeasca si sa iasa afara la aer curat, miscare, joaca. Mai putin calculatorul, mai multa miscare. Slava domnului ca Andreas nu duce lipsa de miscare .
Trebuie sa-si gaseasca fiecare copil, intai noi pentru ei cat sunt mici, un echilibru intre joaca, studiu, miscare, citit, calculator, etc. dace acest echilibru exista eu zic ca nu sunt probleme, chiar daca dorinta noastra ca parinti e sa avem un copil care sa exceleze in toate.

Gabitza succes la eveniment! Asteptam pozele.

Andra of mai, imi pare rau ca a recidivat febra lui Dragos. Iti inteleg frustrarea legata de un plan dat peste cap, dar evenimente de-astea or sa tot fie, de-acum incep sa vina. O sa vezi ca in timp vei aprecia mai mult un buchet de flori adus de Dragos (si Horica, si tati) sau o felicitare scrisa cu manuta lui sau lucrata de el decat o serbare dedicata mamei. Initiativa lui o vei aprecia cel mai mult. Sanatate multa sa scapati odata!
Cat priveste misoginul de sot de ce nu alegeti impreuna o zi a lui (chiar daca nu e la nivel oficial) pe care s-o bateti in cui si in fiecare an sa-l sarbatoriti si pe tati.

Anca cum se simte Patrick? Mai curge nasucul? Sper sa n-o luati de la capat. Ai grija si tu ce faci cu boala asta ca usor o imprumuti si altora, mai ales puiului mic, sanatate multa !

MamaJipa sanatate si voua...hai mai sa facem niste incantatii sa vina primavara aia o data ca m-am saturat de iarna si de bufeurile primaverii in lupta cu iarna

Eu sunt un zombilica, mi-e somn de-mi vine sa ma bag inapoi la culcus...Bianca a facut toata noaptea febra, nu i-a scazut sub 38, i-am facut si impachetari ca m-am speriat vazand ca nurofenul nu-si face efectul, adica i-a scazut de la 39,6 pana la 38,5 si acolo s-a intepenit. De dimineata avea 38. Toata noaptea s-a agitat, a gemut, a tusit...sper sa mergem spre bine, cu pasi micuti dar sa nu mai recidivam. A cerut sa coloreze, semn ca nu mai e asa apatica si are chef si de activitatea ei preferata.
Tusea mea e pe cale sa ma paraseasca, accesele sunt tot mai rare si nu asa violente, dar stranut si-mi curge nasul, deci sunt bine

Multumim de urarile pentru sanatate, ne prind bine sa stiti !

Numai bine va dorim si multa sanatate!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fete dragi!
Multa sanatate la toti bolnaviorii, mici si mari!

Andutzy, nu mai fi suparata ca n-are rost, ia de la noi iar pentru misoginu! Multa sanatate lui Dragos, ai facut bine ca nu l-ai dus la gradi in conditiile astea.

Gabitza, asteptam impresii...cred ca Duducu o sa fie incantat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

ELisor, dupa mine la cat de bine o duc barbatii pe spatele nostru, ziua lor e in fiecare zi... si sincer daca ar fi mai senzitiv si la nevoile mele, i-as organiza si 3 zile pe an! Cat despre copii, clar cand va fi vorba de initiativa LOR vor fi cele mai minunate momente din cariera de mamica Imi pare rau ca ati patimit atat la camera de garda, voi nu aveti serviciu din asta de garda si ceva privat? Eu la momente din astea grele prefer sa fac un mare efort financiar(uneori si cu imprumut) si sa-i duc undeva unde e mai multa civilizatie...

Tdi, sincer...??? Varianta imi place si mai mult Despre voi nu ne zici nimic?

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Na, daca tot m-am apucat sa scriu mi-a pierit pofta de munca, deci sa continui...
Elisor, imi pare foarte rau de voi ca stiu ce inseamna febra ce nu scade si n-spe nopti nedormite, e de bine ca vrea sa coloreze, banuiesc ca-si face deja efectul antibioticul. Apropo de antibiotic, parca tu intrebai (scuze daca gresesc) cum e posibil sa racesti sub tratament...e foarte posibil, racelile sunt virale - exista mai mult de 220 virusi cunoscuti care produc raceala, de fiecare data cand te imbolnavesti, faci imunitate la virusul respectiv, dar mai sunt altii care asteapta la coada sa ne atace.
Simona, mersi ca ai intrebat de noi, suntem binisor, Aly s-a simtit bine cat am tinut-o acasa si abia s-a intors la gradi ca iar i s-a infundat nasul si tuseste. Io ca babele, mai coloana, mai genunchiu, mai capu. Unde ati fost in mini-vacanta?
Andutzy si Elisor, aici exista oficial ziua tatalui, se numeste "festa del papa'" cred ca-i pe 19 martie. Exista si "festa della mamma", adica ziua mamei dar nu mai stiu data, la inceputul lunii Mai oricum, nu e acelasi lucru cu 8 Martie care e ziua femeii!

Anca si Elisor, abia am pus pozele ca m-ati si prins, multumesc de comentarii, sunteti foarte dragute.
Pentru cine are chef de poze: http://www.dropshots.com/teddylyon1#date/2009-02-18/18:13:33 , am pus cateva cu Aly in parc si cateva cu mine dupa cura de slabire.

Cam atat ma mai duce capul la ora asta, am dormit putin si prost si rezultatul e idem...vreau sa urez inca o data multa sanatate la toti copilasii bolnavi, sa se faca bine repede, la fel si mamicilor, sa fie sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aseara le-am facut prima data baie impreuna baietilor, si am zis sa imortalizez momentul Puteti vedea poze si filmuletz aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Sa va pun si pozele de la gradinita de azi, de la Andrei, cu serbarica lor. Vedeti aici. Erau foarte emotionati cu totii. Eu am ajuns putin tarziu, ca nu se mai trezea Raducu, si n-am prins de la inceput, nu l-am prins pe Andrei cand a spus poezia. Am rugat-o pe Miss sa-l puna sa mi-o mai zica o data. Dar era asa emotionat ca nu am inteles nimic, ii vedeam buzele miscand dar nu auzeam nimic, zicea in soapta Ne-au facut de la gradinita cate un tort pentru mamici, iar cei mici ne-au dat niste flori confectionate de ei.
Fata de serbarea de Craciun, macar acum a fost vesel si a cantat si el acolo in cor, desi s-a zbantzuit tot timpul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Ziceam zilele trecute ca baietii mei nu seamana intre ei, dar umbland printre pozele lui Andrei de la aceeasi varsta cu a lui Raducu am dat de una unde seamana izbitor cu una de zilele trecute cu Raducu. Ia, vedeti si voi, Andrei si Raducu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Gabitza, nu se vad (Google Error Not Found The requested URL /_sJUiXLB6vDM/SbEGOGWk8GI/AAAAAAAAEbc/KYhcIupjdQs/DSC01102.JPG was not found on this server.)

Tdi, WOWWWW !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

tdi-ziua mamelor eu stiam cel putin asa e in hu ca e prima duminica a lunii mai poate asa e si la voi.

elisor-eu eram mai batrana decat tine cand a murit mama aveam 22 de ani eram in iasi la faculta.... Cu visul sunt convinsa ca mama imi vroia binele numa eram furioasa pe mine ca poate daca ... puteam sa stau in banca mea sa nu iesim din casa in ziua accidentului.

Sanatate la toata lumea!
stiu ca sunt f. nasoale racelile astea. Noi sper ca am scapat acum de ele mai tusesc copiii dar e mai bine.

gabitzam-cred ca e ceva cu acel link ca nici eu n am reusit sa vad.

andutzy-sa nu ti para rau vei avea alte ocazii si de acum incolo. Eu v am mai spus nu s adepta serbarilor deoarece in acele perioade copiii altceva nu fac decat sa si invete pe de rost rolurile ceea ce e in detrimentul celorlalte activitati.

Mergi la inceput