Copiluti de mai-iunie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 10
elisor spune:
Marilena nu stiu ce sa-ti mai spun decat ca va doresc sa gasiti o data cauza problemelor de sanatate si sa o tratati cu succes. Stiu ca la voi nu e chiar atat de simplu sa schimbati medicul dar eu as incerca sa caut opinia si altui medic. Sanatate multa!
Adina ce noroc pe tine cu gatitul sotului, pentru mine gatitul e cea mai grea piatra de incercare intr-o viata de cuplu, iar cand apar copiii se complica si mai mult, mereu aceeasi intrebare si acelasi raspuns: "ce sa fac de mancare? pai, ceva bun". Si, trebuie sa-mi bat capul 
.
Cristina ce boierie cu ora de inceput serviciul, unde n-am norocul sa incep si eu la 9 sau chiar 10. Ma intrebi daca au voie sa reduca salariile, raspunsul cred ca e mai nimerit "pot sa faca orice". Tocmai ce mi-am platit rata la banca si senina tipa de la ghiseu mi-a cerut mai mult decat luna anterioara. stiam ca trebuie sa fi anuntat in scris cu 30 de zile inainte si poti sa nu accepti, caz in care poti plati anticipat creditul, prin refinantare, evident.
Nu ma mai mira nimic.
Robotzica wow ce temperaturi "primavaratice" aveti, daca as mai avea temperaturi de-astea in martie sigur dau in depresie.
Mercedes probabil vei reveni la masina cand vei incepe s-o duci pe Bia la gradi. Pentru noi ar fi mare chin sa mergem cu mijloacele de locomotie (tocmai a invatat Bia la gradi despre ele, despre semafor, etc) ar trebui sa plecam cu inca o jumate de ora mai devreme, plus inghesuiala din autobuze, inghetatul in statii 
Andra bafta la noul servici, sa-ti fie bine, sa castigi bani frumosi si bafta si cu bona, sa-i fie bine lui Horia cu ea. Sanatate tatalui tau! Cand m-am intors dupa doi ma temeam c-o sa mor de dorul Biencutei, dar a avut grija sefa mea sa nu simt 
Daniela sunteti bine? Nimic n-am citit despre voi, sper sa vi se fi terminat problemele de sanatate sau ai inceput munca in gradina si nu mai ai timp?
MamaJipa sanatate lui Alex, vad ca nici voi nu mai scapati. N-am inteles nimic din slabitul asta virtual 
Sanatate multa si bubitelor din trupa, Teodora si Iulia
!
Clara vai de mine, am uitat sa-ti trimit adresa, acum iti dau pm, trimite-mi te rog ramburs pentru ch.cu posta.
Florentina ce mi-ai facut cu site-ul ala
? Ieri nici n-am apucat sa mai intru pe aici ca domnisoara avea ora de pictat si colorat...moama ce-i place, ca dintre toate joculetele binainteles ca desenul si pictura sunt cele care-i plac
. Gata, am deschis cutia pandorei.
Va las ca nu ma simt prea bine. Sper din suflet sa nu-mi fie mai rau ca va trebui sa merg oricum la servici.
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Androix spune:
Am veni de l;a mune a fos frumos, dar daca observai mie nu-mi merge asaura
o liera adik imi vine s-o arunc pe geam. Nu am cum sa descarc poze acum dar o s-o fac maine daca nu merg cu janghina asa de asaura la magazinul de la care am lua-o ca sa le-o dau in dini
sper ca pricepezi ce scriu 
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
robotzica cucului spune:
Androix, sper ca nu esti nervoasa din motive de asaura! Nu te supara, dar "suna" bestial ce spui tu! Codificat bine de tot. Imi aduce aminte de "Ciresarii" (?! parca acolo erau ceva lectii de codificare... nu mai stiu, am asa doar o ceata de amintiri in cap...). Credeam ca numai mie mi se poate intampla: ma cheama prozaic Gheorghe, si acum ceva vreme mi-a ruginit tasta (adica "asa" ca sa ma intelegi mai bine) G. 
Vroiam sa va intreb ... "Muza de la Burdujeni" va spune ceva? A cui e, a lui Alecsandri? Prin eliminare, nu ar avea a cui altcuiva sa fie. Trebuie sa fac un search, sa ma linistesc. Cum ajung sa fac eu conexiuni de=astea, nu ma intrebati, ca o sa imi recomandati sa ma internez...
Cred ca de la frig mi se trage.
Margott spune:
Seara buna! Teoretic, deoarece aici sunt 22 grade cu minus, la care se adauga vantul si fac -33. Ingheti instantaneu cand iesi din cladire sau masina! Mai frig ca acum nu mi s-a parut nici in dec sau ian.
Gustamulta sanatate micutei si putere de refacere!! Cred ca treci prin clipe cumplite!
Androix, nu te supara ca-ti spun dar esti nos_ima!:)
Robotzicanu te incurc cu raspuns la intrebare...ai dreptate...frigul e de vina!
Elisor ai dreptate cu gatitul! Eu deja sunt in pana de idei caci alimentele agreate de familion este tare restransa...Si mi-e un dor de branza romaneasca....In legatura cu kg, nu vrei sa ne contram in kg, nu?:) Ma vezi intr-o poza in costum de baie?:)
Neliaiti dau dreptate in legatura cu imunizarea si gradinitza, tine de rezistenta organismului. David, sa nu-l deochi, vad ca rezista bine la temperaturile astea, dar daca prinde un pic de curent, imediat stranuta si ii curge nasul! Eu il scot pe la pranz afara, jum de ora, ca nu-l pot tine in casa. cand ne intoarcem are niste bujori in obraji cum nu a avut de cand il stiu.
Andra felicitari pentru job!
Adina, da am ajuns in Canada. Mersi pt ganduri!
New Mami doctor nu am gasit, dar maine mergem la unul care e dispus sa ne treaca pe o lista de asteptare, si poate in 8-9 luni ne primeste....nu am cuvinte sa descriu sistemul sanitar de aici!
Am reusit sa inscriu pe david la gradinitza pentru septembrie. Acum caut una la care sa se duca si pana atunci.
In asteptarea celor 9 grade de duminica, care cica se vor simti ca 0din cauza vantului, va urez zile ale babelor placute si calduroase!
http://community.webshots.com/user/arcultro
http://community.webshots.com/user/Margott2009
nelia spune:
Androix, cu larimi am ris... asa de haios e mesajul tau!!! Inca mai rid... dar stii cum, risul ala pe care nu-l poti opri orice ai face... abia astept sa vad daca te duci cu janghina de asaura sa le-o dai in dini!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
andutzy spune:
Androix, in ciuda supararii *ale, es*i MOR*ALAAAAAA!!!!
Mi-a luat vreo 5 minute s ainteleg ce vrei sa zici, dar vorba Neliei, cand am prins ideea am ras cu lacrimi de mi-e jena de fetele astea din birou...
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
lucas spune:
androix eu sunt cu un singur neuron care functioneaza, asa ca prin deductie logica nu am inteles nimic din mesaj. bine ca la munte a fost frumos!! asta sper ca am intels, sau si asta era o codificare?

Andutzy sa fie job-ul cu noroc.
robotzica cred ca si la tine era codificat.
gusta, o sa vezi ca de la siropul ala cu fier si vitamine peste o saptamina va incepe sa manince un pic diferit, adicatelea mai mult. iti tin pumnii sa fie bine! am cetit io intr-o carte ca exista o legatura intre starea mamei si cea a copilului. nu stiu cum e la voi dar pe propria piele zic ca da.
ChrisDun spune:
'Neata !
Robotica, am dat si eu search cu google.
E Negruzzi ... dar recunosc ca in incultura mea nici macar nu auzisem de Muza de la Burdujeni :)
Gusta, multa sanatate lui Uti, si tie putere sa le duci pe toate. A aparut Juniorul ?
Danelutza, am vazut azi o mimoza inflorita si gandul m-a dus imediat la tine... 
Clara, cum sunteti ?
La noi la gradi e scarlatina, cica la parter nu la etaj, unde e pitika mea, tocmai ce ma laudam zilele trecute ca sunt putini copii in grupa
Imi vine sa o sugrum pe directoarea aia
, ca n-a anuntat nimic-nimic, am aflat din pura intamplare.
Si m-am mai "laudat" eu zilele trecute cu o chestie, ei bine, acum mi-a iesit pe nas: ziceam ca e liber traficul, si ca asta e probabil din cauza crizei. Ei bine, GRESIT ! Traficul si-a revenit de minune, iar se sta cu zecile de minute la iesirea din cartier 
Va pup,
Androix spune:
voi radezi si eu drebuie sa improvizez ca sa ma inzelegezi ![]()
Lucas, nu-mi merge tastatura!
am descoperit on screen keyboard
nu-mi merge backspace si litera t. Cred ca va dati seama ca nu-mi vine sa scriu mai mult in conditiile astea. Ma pun sa caut garantia de la kit si plec sa le fac o programare la dentist la aia de la depozitu de calculatoare! In continuare cred ca kitul e de vina pentru problemele cu pisiul, mi l-au facut baietii boboc si cu toate astea tot a avut o sincopa aseara. Nici eu nu stiu ce a fost in capul meu, e misto sa nu ai fire pe birou, dar mi-a facut numai probleme.
Scuze ca nu rapund, sper sa revin azi cu o tastatura functionala si cu mai multa buna dispozitie. 
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
Mercedes spune:
ChrisDun- parerea mea e sa i faci exudatul pe cont propriu dureaza cam o saptamana si ai rezultatul. La noi a fost in sala vecina anul trecut .. acelor copii li s a facut exudatul de catre cei de la sanepid dar... nu i a dus mintea sa le faca si la copiii de langa acea sala unde era si bia ca doara copiii se intalnesc la baie si la masa. Eu i am facut atunci si a iesit negativ.