Clubul BRASOVENCELOR (8)
Raspunsuri - Pagina 8
diuna spune:
Offf, Nicoleto, mai stau o tura...! Sotul meu e in ceva discutii de schimbat jobu' si daca ma lasa singura mai mult timp voi avea nevoie de cineva probat cat de cat...Nu stiu, as mai atepta putin. Oricum, stiu la cine apelez daca am nevoie
.
Targul de carte a fost o surpriza foarte placuta. Lume multa
, carti pe toate gusturile si muuulte reduceri. A fost o experienta placuta, am cumparat cate ceva ( si m-ama abtinut la greu!), va recomand calduros pentru anul viitor!
elisor spune:
Eu pe ce lume traiesc? Nici n-am stiut de targul de carte, unde s-a tinut?
Azi m-am intors din nou la iubirea mea sinuzita. Ma toaca si ma sfredeleste de mi-am propus ca maine sa ajung la medic ca o tin asa de-o saptamana si m-am cam saturat. E adevarat ca n-am luat nimic sperand sa treaca de la sine, desi din experientele anterioare trebuia sa fi invatat ceva.
Ieri dupa masa am avut parte de o vizita neasteptata si anuntata in ultimul moment al varului meu cu familia, are o fetita cu un an mai mica decat Bianca mea, fetele s-au jucat in parametrii acceptati de cumintenie, de data asta, si ne-am vazut si noi adultii de vorbele noastre, ca de fiecare data cand ne propunem nu prea ne iese. Si am stabilit sa ne luam impreuna bilet pentru concediu.
Duminica placuta in continuare!
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
diuna spune:
Targul a fst la Aula universitara, @elisor. Catre ce destinatii va luati bilete de concediu?
Cu
, in
,
,
, la mare
,
,cu
, in
, in
poate?
Nicoleta spune:
Ce as mai fi venit si eu la taaaarg... poate mi-as fi revazut si niste profi... Da lasa ca s-a distrat Diuna si pentru mine! Cu menajera, stai o tura si mai vb.
Eli, sanatate multa. Tu stii sigur ca e sinuzita? Ca si eu ma banuiam ca am, am facut radiografie la cap si nu era! Era o rinita vasomotorie... cica. De la aia ma durea si ma doare capul ocazional...
Cu concediul, nu stim nimic inca. Avem noi ceva planuri, dar depindem de programul sotului... Voi?
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
danielac spune:
salutare!
Anka, ce zapada domnule, vrei bataie? sa vina primavara mai repede, a eu una fac depresie de la vremea asta nasoala... vreau caldura...............
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
diuna spune:
Daniela, relax, ai uitat, mey, ca te-ai mutat la munte...?!? La mine depresia ma apuca prin aprilie, in anii in care iarna refuza sa ne lase.So...rabdareee...
anka1 spune:
Mai vreau we-ul asta la schi si dupa aceea sa vina primavara![]()
Daniela, nu fi suparata, am auzit eu ca o sa vina primavara aia frumoasa, cu soare, cu ciripit de pasarele si floricele
O zi faina,
Anca
Nicoleta spune:
Anca, deci tu esti responsabila! Pai cum ne fu invoiala? Sa lasam iarna numai deasupra Poienii? 
si a lui Matei 
anka1 spune:
Stati asa fetelor, eu pentru schi am vrut zapada, nu in oras![]()
Ma uitam azi afara si ma gandeam la voi, ce o sa-mi spuneti. Ca sa va incurajez, aflati ca prognoza se anunta mai buna: cica maine va fi mai frigutz, dupa care se incalzeste cat de cat..
In alta ordine de idei, cand vine primavara pe bune, nu ne intalnim si noi, brasovencele, la un suc macar? Stiu ca a zis si Daniela la un moment dat, dar nu prea s-a inghesuit nimeni.
O zi frumoasa,
Anca
Nicoleta spune:
Anca, as veni eu, dar mai degraba in parc... Ce ziceti?
si a lui Matei