Clubul BRASOVENCELOR (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Daniela, tu urmaresti lumea? Ca si pe mine m-ai vazut joi ducandu-l pe Stef la gradi, cu piciul dupa mine...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Catre Daniela de la FBI:
-raportez: eu eram, in interes de transport copil gradinita, sa traiti!
Tu m-ai urmarit cu privirea, sau erai si tu in masina? Mi-ai facut cu mana? Si chiar trebuia sa zici din casa ca am doar un Logan...? Sigur ca glumesc!!!
In wee asta as vrea sa mergem la muzeu. Vizez doua expozitii pe ultima suta de metri( Brancusi fotograf in propriul atelier si copilaria sec.trecut), sper sa ajungem sa le vedem, adica sa nu ne apuce vreo leeeneee...Pe vreme d-asta...Voi ce planuri aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

diuna, ma bucur ca ti-au placut link-urile.
un weekend cultural? ce frumos!!!
noua ni s-au cam taiat planurile, Andreea are de 3 zile piciorul drept in ghips, are de stat asa cel putin 2 luni, a alunecat la scoala pe gheata. poate putem inchiria un carucior, asa cum am inchiriat carjele, ramane sa vedem...
sanatate si un weekend frumos!
http://www.youtube.com/watch?v=-EpVHaOxSyM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Vai, Cristina, dar e groaznic! Biata copila! Doua luni mi se par mie nesfarsite, dar ei...
Noi am vazut azi expozitiile si ne-au placut. Am promis ca vom merge si la altele, si la urmatoarele.
Cristina, ii doresc fetitei tale rabdare si sanatate!Oooof,si sa nu o doara tare!

Mergi la inceput

Diuna, ce frumos ca ai copil mare! Lasa ca cresc si ai mei! Sa vezi ca va trebui sa mergem... la meciuri, probabil.

Cristina, imi pare rau ca a patit saracuta asta. Lasa ca trece, rabdare... Greu trebuie sa ii fie ei, dar si voua...

Cand ziceati ca vine primavara la Bv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Luna asta nu cred ca mai vedem picior de primavara dupa cum a fost astazi...oribil!!! ca de obicei, lupta stransa intre iarna si primavara

Nico ehe, in vara am cautat ceva, chiar un schimb de la 3 la 4 dar nu voiam sa merg prea mult in Racadau ca mie tare imi place zona de la Magnolia, aproape de shopping, langa parc, la o azvarlitura de carreffour si suita, dar n-am fost prea hotarati si acum chiar nu e cazul sa ne mai mutam, sa treaca criza sa se aseze piata si vom mai vedea ca nu ne da nimeni afara.

Cristina ce ghinion fractura asta, sper ca acum dupa ce e in ghips n-o mai doare, refacere usoara si...rabdare, ca e ceva asteptat. Si mie imi plac linkurile pe care ni le oferi !

Diuna, Nico din pacate nu cunosc pe nimeni disponibil, eu ma "menajez" singura

Diuna cum a fost la botez? Pana la poze, macar un randulet acolo despre finuta...sa va traiasca mica crestina!

Daniela la Padina n-am stiut ca sunt cu 4 camere, de obicei incercam sa ma mai uit la vizierul blocurilor sa aflu cate camere, dar mai greu si asta pentru ca mai toate blocurile au interfon.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Eli, apoi in zona aia or fi si mai scumpe... Dar noi suntem chiar langa gradi si langa scoala 25. Mie imi place, avem un apartament tare luminos... la aer curat (nu ii fac reclama ca sa-l vand )... Imediat ajung si la shopping daca vreau. Daca aud ceva,insa ma indoiesc, la cat de incuiata in casa sunt, pe vremea asta...

Mergi la inceput

Am patit o chestie tare urata azi, am fost la carrefour magnolia si la casa constat ca n-am cardul la mine (mi-l luase ieri sotul sa cumpere un cadou, ca eu am descoperire si a uitat sa mi-l mai puna inapoi), cashul era prea putin, spun nu-i bai, hai ca-l sun sa mi-l aduca urgent, colac peste pupaza telefonul era descarcat si mai era si ora de inchidere...asa teapa am luat ca nu mai am chef de nimic

Mergi la inceput

Elisor, imi pare rau ca ai patit asta... si mie imi mai ia sotul cardul, banii din portofel (cu cele mai bune intentii, fireste)... nici eu nu verific mereu... si ma mai trezesc ca nu am cu ce plati...

Mergi la inceput

Nico supararea a fost pe moment si ceva dupa, pana am ajuns acasa, dupa ce si-a cerut scuze nu s-a putut abtine sa nu se distreze, pana la urma m-a busit si pe mine rasul, asta e, se mai intampla...cred ca fata de la casa n-a gustat sub nici o forma incidentul
E linistitor ca se mai intampla si altora

O saptamana usoara sa aveti si sa vina o data primavara asta!

Mergi la inceput