Clubul BRASOVENCELOR (8)
Raspunsuri - Pagina 3

danielac spune:
danielac spune:
 salutare!
La multi ani de 1 Martie, dragele mele!
Diuna ai o fetita tare buna daca s-a descurcat singura asa devreme! Si noi ca si tine, ii multumm d-nei invatatoare, pentru ca Diana merge la scoala de drag!
Pentru cine nu stie, inv. Dianei este aceeasi cu a Katrinei! Diuna
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

diuna spune:
diuna spune:
 Daniela, si noi va trimitem un  , imi pare rau ca eram nitel aglomerata cand ati venit la mine
, imi pare rau ca eram nitel aglomerata cand ati venit la mine , n-am apucat sa vorbesc deloc cu Diana. Poate data viitoare. Sau poate iesim la patinoar, Catrina e foarte dornica.
, n-am apucat sa vorbesc deloc cu Diana. Poate data viitoare. Sau poate iesim la patinoar, Catrina e foarte dornica.
 In wee am fost pe Bunloc. Sa stiti ca muntele acela a ramas la fel de nepoluat si nepo****t ca in copilaria mea...Erau skiori, familii cu copii si saniute sau saci de nylon, o zi superba, soare si admirabilii parapantisti. Mult loc, liniste si aer curat. Va recomand ca alternativa a Poienii, care in zilele de wee a devenit de nesuportat! Nu e de neglijat nici telescaunul; desigur copiii vor fi incantati  . A fost o duminica pe cinste!
. A fost o duminica pe cinste!
 Cum stam cu martisoarele? Suntem multumite de numarul celor primite?

Nicoleta spune:
Nicoleta spune:
 Salut.
Fi-miu a avut concurs la schi. Si... a iesit pe ultimul loc  . Insa a ajuns si ultimul la curs, ceilalti incepatori au cel putin dublu de ore de schi fata de el, nu mai zic de cei care schiaza deja de 1-2 ani! Eu sunt foarte multumita, fiindca merge cu drag acolo, progresele sigur vor aparea! Si daca vreti va trimit si link!
. Insa a ajuns si ultimul la curs, ceilalti incepatori au cel putin dublu de ore de schi fata de el, nu mai zic de cei care schiaza deja de 1-2 ani! Eu sunt foarte multumita, fiindca merge cu drag acolo, progresele sigur vor aparea! Si daca vreti va trimit si link!  Catre poze si filmulet...
Catre poze si filmulet...
Diuna, ai emotii? Se apropie botezul...
Daniela, sa ne intalnim sa va dam lipiciul  ! Si martisoare, fireste!
! Si martisoare, fireste! 
Nicoleta, mama lui Stefan  si a lui Matei
 si a lui Matei 

ligia13 spune:
ligia13 spune:
 Servus fetele!
La multi ani si o primavara cat mai fumoasa va doresc... sper ca chiar vine primavara!
Multumesc pt pontul cu martisoarele de la Magnolia..am dat o fuga pana acolo vineri si mi-a placut ce am gasit! Asha ca am luat si pt Radu sa dea la bunice, matusi...educatoare, colege de gradi , dar si pt sotul sa duca la colegele de serviciu!
LA gradi radu a fost incantat ca doamna i-a dat un pusi...dar si dezamagit ca nici o fata nu i-a dat pusi cand a primit martisorul . Mamici de fete...nu asha trebuia? Ca eu asha ii spusesem
. Mamici de fete...nu asha trebuia? Ca eu asha ii spusesem
Am fost si la expozitia aceea de pasari si iepurasi, a fost f frumos pt copil desi..s-a speriat de cocosi
Am fost noi la serpi si reptile si nu s-a speriat si s-a speriat de niste gaini copilul meu cel curajos. 
Cantau cososii aia ca nebunii si rasuna acolo si de-aia s-a speriat!
Din pacate in weekedn nu am fost nicaieri ca eu sunt racita cobza...am si sinuzita... si la serviciu abia stau... dar parca nici chef de concediu medical nu am!
Nicoleta  pt Stefan....chiar daca a iesit pe ultimul loc!
 pt Stefan....chiar daca a iesit pe ultimul loc!
cfelinar, multumim ca mai treci pe la noi! Voi sunteti bine? Simtiti ca v-ati gasit locul vostru?!
Ce fac copiii? tuturor!
tuturor!
Eu  si Raducu
 si Raducu  (22.04.2005)
 (22.04.2005)

elisor spune:
elisor spune:
 Pe pagina 3? Rusinica  

Maria sigur ca da, bine ai venit  !
! 
Ligia sanatate multa, sa te faci bine pentru wkndul viitor ce urmeaza ca se anunta calduros, sper! Nu stiu alte domnisoare cum sunt dar a mea nu e pupacioasa defel  , cand a inceput gradinita era un baietel dulce foc care o placea, dar pe ea o stresa ca era numai dupa codita ei si mai si decreta in gura mare c-o iubeste pe Bianca
, cand a inceput gradinita era un baietel dulce foc care o placea, dar pe ea o stresa ca era numai dupa codita ei si mai si decreta in gura mare c-o iubeste pe Bianca 
Nicoleta felicitari! Conteaza mai putin locul obtinut cat truda, munca lui, competitia in sine, eu zic ca e placut sa participi mai putin ceea ce obti, adevarat ca spiritul competitional anima concursul...ha, ha, de ce nu gandeam asa si cand eram copil, ce ma mai necajeam cand nu eram prima, cu timpul m-am (mai) obisnuit  . Pune pozele!
. Pune pozele!
Cu scoala eu in locul tau l-as da din toamna. E maricel si cred ca se va descurca, sunt tare isteti. Si la o adica cum spuneai si tu, il mai poti lasa inca un an daca vezi ca nu-i pregatit, dar eu cred ca este, la gradi tare mi-e ca s-ar plictisi. 
Diuna multumite, cum sa nu! Bianca tot ce-a primit si-a pus nu in piept ci la incheietura mainilor pe post de bratari, foarte incantata. Ce fain ati petrecut, am si uitat de Bunloc, noi cum nu suntem schiori avem dealul de pe Jepilor la indemana, pentru sanius merge. Poze ati facut?
Eli cu Bianca (13.06.2005)   Andreas (17.08.1998)
  Andreas (17.08.1998)  
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank">  foto 1, ,              foto 2 , 
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil     traieste in     SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA  IUBEASCA LUMEA"

Nicoleta spune:
Nicoleta spune:
 http://good-times.webshots.com/photo/2686318800103379982sMxbEn
Elisor, poze, si un filmulet, bonus! M-am uitat pe pozele tale si o stiu din vedere pe fetita ta si pe sotul tau, din parc. Poate ne vedem candva, la plimbare, ce zici?
Nicoleta, mama lui Stefan  si a lui Matei
 si a lui Matei 

elisor spune:
elisor spune:
 Nico v-am vazut pozele de la sky si filmuletul, pentru mine din ce-am vazut e suficient cum se descurca. Doar daca vrei performanta, in rest pentru placerea de a schia e mai mult decat bine. Si bineinteles ca am cotrobait  prin mai multe poze si am incercat sa-mi dau seama daca va cunosc. Stefan imi pare cunoscut, dar nu bag mana in foc. Imi place camera lui si mai ales patul
 prin mai multe poze si am incercat sa-mi dau seama daca va cunosc. Stefan imi pare cunoscut, dar nu bag mana in foc. Imi place camera lui si mai ales patul  . Cu cata dragoste il tine pe fratiorul Matei. Ce diferenta e intre ei?
. Cu cata dragoste il tine pe fratiorul Matei. Ce diferenta e intre ei?
Mai vroiam sa te intreb stai cumva la 4 camere, c-am inteles ca stai tot prin preajma parcului, nu?
Pe Bianca si pe sotul meu e foarte posibil sa-i stii din parc, ies foarte des, eu mai mult cu gatitul, curatenia, chestii de-astea de mare arta 
Bianca mea e bolnava si eu sunt in medical cu ea, de doua zile face febra mare, peste 39. E pe antibiotic, azi noapte i-am facut si impachetari sa-i scada febra, deocamdata stagneaza pe la 38. Sper sa mergem spre bine, incet, incet. 
O zi buna va doresc si mai bagati nasul pe-aici...cine-si dorea la cat mai multe pagini? 
Eli cu Bianca (13.06.2005)   Andreas (17.08.1998)
  Andreas (17.08.1998)  
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank">  foto 1, ,              foto 2 , 
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil     traieste in     SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA  IUBEASCA LUMEA"

danielac spune:
danielac spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui mteleleu hello mamici din Brasov..pot sa intru in club ?   http://picasaweb.google.ro/MariaTeleleu Mami de baietel | 
Bine ai venit Maria!
am vazut pozele tale! ai facut intalniri cu fetele de pe DC???
cand facem si noi toate o intalnire in Brasov??

danielac spune:
danielac spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui diuna Daniela, si noi va trimitem un  , imi pare rau ca eram nitel aglomerata cand ati venit la mine  , n-am apucat sa vorbesc deloc cu Diana. Poate data viitoare. Sau poate iesim la patinoar, Catrina e foarte dornica. In wee am fost pe Bunloc. Sa stiti ca muntele acela a ramas la fel de nepoluat si nepo****t ca in copilaria mea...Erau skiori, familii cu copii si saniute sau saci de nylon, o zi superba, soare si admirabilii parapantisti. Mult loc, liniste si aer curat. Va recomand ca alternativa a Poienii, care in zilele de wee a devenit de nesuportat! Nu e de neglijat nici telescaunul; desigur copiii vor fi incantati  . A fost o duminica pe cinste! Cum stam cu martisoarele? Suntem multumite de numarul celor primite? | 
diuna, am vazut ca erai foarte ocupata, dar am vrut neaparat sa te salutam!
din pacate patinoarul s-a inchis de mult, cred ca doar in poiana mai e... dar mi-ar place sa ne vedem, macar la un suc la Magnolia, intr-o seara, impreuna cu copiii!
Nicoleta, felicitari lui Stefan pentru concurs! ce bine sta pe schiuri! pupici lui Matei dragutul!