Clubul BRASOVENCELOR (8)
Raspunsuri - Pagina 20
ligia13 spune:
Deoarece de 3-4 luni sunt numai racita...si iau orice virus din preajma mea...si sinuzita mea si-a facut de cap anul asta, am horatat sa merg la un homeopat!
Am fost pe Livada Vulturului la Dr Cristina Bene.E dragutza, prima impresie super ok! Avand in vedere ca am mai avut experiente cu homeopati...unele reusite si altele nu...de asta pot spune ca mi-a placut!
"Tratamentul" l-am inceput doar de 2 zile, deci inca nu pot sa va spun nimic.
Oricum tratamentele homeopate sunt de lunga durata!
Flaflo, sanatate soacrei tale!
Fetele ati fost la Targul de haine si incaltaminte! Am fost aseara. Parca de data asta ai ce gasi...sau poate eram eu mai in forma de cumparat! Mi-am luat pantofi(sanda..ma rog ceva intre pantof si sanda)eleganti..cu 125lei...saboti de serviciu, de piele cu 100 lei.
Intentionez sa merg si astazi cu sotul din dotare ca sa-i iau costul..pt ca avem nunta in familie in iulie si cica targul nu mai vine pana in septembrie!
Costume aveau la 300 lei..sa vedem acum daca sotului ii va placea vreunul.
De copii nu am vazut nimic interesant!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Nicoleta spune:
Salut.
Diuna, noi am fost duminica trecuta la o expozitie de trenulete, se intra de pe Republicii (cum urci spre Piata Sfatului, pe stanga, intr-un gang, este o placuta informativa... nu prea vizibila).
Este foarte interesant, machetutele sunt super, la fel si trenurile... poti manevra 3 dintre ele... Se merita sa mergeti!! Au si magazin, preturi diverse (noi am pus ochii pe un elicopter). Stefan ar vrea sa mergem zilnic in vizita
.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
diuna spune:
Cu siguranta vom merge, dar wee asta e aglomerat rau, noi placam pana la Bucuresti sambata, eu lucrez duminica si fata e la Moieciu tot wee, aici:http://www.palamaris.ro/index.aspx. Dar saptamana viitoare nu ne lasam!
Va doresc un wee placut, iar celor care mergeti la targ, unul fructuos!
Nicoleta spune:
La multi ani, copii brasoveni!! Sa fiti fericiti si sanatosi!!
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
si a lui Matei 
danielac spune:
salutare!
De ziua copiilor, aseara, am fost la aventura parc cu aventurierii Diana, Vlad, Stefan si Matei, care s-au distrat de minune!
Nicoleta spune:
Asa e, cum zice Daniela, ne-am distrat si noi, parintii, mai ales cand trebuia sa le ducem tirolienele
... A fost super, mai mergem, nu-i asa? Mi-as dori sa se cunoasca si Stefan cu Vlad.
si a lui Matei 
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
anka1 spune:
Sigur Nicoleta, o sa se cunoasca si copiii :-). Din pacate acum am fost despartiti din cauza diferentei de varsta, dar putem gasi si alte ocazii sa ne intalnim sa se joace copiii nostri.
Putem incerca si noi ceva trasee la Aventura Parc, desi sincer vorbind nici alea pe care s-a dus Vlad nu mi s-au parut f usoare:-)
O zi faina,
Anca
danielac spune:
salutare!
aseara am avut serbarea Abecedarului si a iesit super fain!
Diana a fost tare incantata ca pentru ea a venit special si Stefan cu Nicoleta si mai ales ca la finalul serbarii Stefan i-a daruit un frumos trandafir alb!
Multumesc Nico!