Clubul BRASOVENCELOR (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ehee, macar sper ca e beci de casa, Diuna! Ca si noi avem beci, dar e de bloc si nu merita curatat!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Eheee, nu e de casa, draguta! E el de bloc, da' n-am facut ordine de cand ne-am mutat aici si am constatat cu stupoare ca era sa scot bicicleta pe bucati. Am mutat cutii si saculeti si pungute si cutiute de m-am plictisit pana am facut loc s-o scot intreaga. Am luat atitudine si iata!, incap toate cele trebuincioase dupa ce arunci gramada de prostii adunate aiurea...Deh! asa suntem noi, strangatori Ce naiba a fost in capul meu de n-am aruncat borcanele goale de la inceput? Si de-ar fi fost numai borcanele...
Am un patut cu salteluta cu tot de dat, l-am capatat si noi, dar aveam deja unul cand era fi-miu mic, acum am dat peste el si ne-am adus aminte ca-l avem. Nu l-am aruncat, daca stiti pe cineva in nevoie il oferim cu placere.
Si, oarecum pe langa subiect, noi de la casa ne-am mutat aici. Mi-a placut in primii ani, apoi abia am asteptat sa ma mut in Brasov, la bloc...Poate suntem dusi, dar daca ar fi sa aleg as prefera un apartament din acestea noi, atipice, spatioase( vezi cele noi de langa Magnolia!), si nu o casa, fie ea si in Brasov, nu mai vorbesc de imprejurimi.... Fiecare cu piticu' lui, pana la pensie poate imi chimb optica...

Mergi la inceput

Diuna, stiu eu pe cineva mutat langa Magnolia... 40mp numai livingul . Nu stiu cum o fi cand faci curat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Buna fetele!

Eu de bine ce suntem in plina luna de primavara.. am racit..din nou! Sper ca nu am gripa cea porcina de peste mari si tzari.
Oricum..ca sa nu mai ajung (sper eu) la sinuzita de am facut-o luna trecuta am trecut pe tratament si naturist ..si medical... din vreme... si parca sunt ok...mi-e frica sa ma bucur!

Radu in schimb nu are nimic ...adica el a adus virusul acasa, l-a luat bunicul , l-am luat eu..lui Radu i-a trecut in 3 zile, lu bunicul intr-o saptamana si acum sa vedem la mine cat va tine! Are 4 zile!

Ati vazut ce de distractii vin in Brasov?.. ma rog , doua. Expozitia de dinozauri si circul. Poate circul asta nu-l mai ratam... desi cand imi amintesc cat costa biletul pt un claun expirat si cateva animale drogate ... In fine...tre sa distram copilul!

Nici noi nu am fost la zilele Brasovului.. iar de 1 Mai cand intentionam sa ne plimbam prin centru.. ne-a prins ploaia!

In beci nu am apucat sa ajung cu curatenia (desi am de asezat pe acolo... nu multe ca sotul s-a laudat ca le-a mai aranjat, s-a dotat si cu rafturi).
Eu am sters insa niste geamuri , o parte din ele... Mai am si pe sambata o parte din geamuri!

Mi-a etalat si talentele culinare sambata , am facut tort de capsuni (retetat cu mascarpone..super bun... va dau reteta daca vreti) si tiramisu ...si l-am sarbatorit in familie pe Radu...cu 2 sapatamani intarziere , dar doar acum ne-am putut mobiliza!

Altfel sunt un pic suparata azi... Radu l-a scuipat pe un coleg de gradinitza...(Nu stiu de unde i-a venit ideea ...dar am fost foarte shocata...)

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Buna dimineata! - lacramioara, ca tot e timpul lor.

Vreau si eu reteta de tort de capsuni cu mascarpone! Suna bine.

Nu am reusit sa imi dau seama de pe afise. Si circul si expozitia de dinozauri sunt la Sala Sporturilor? Mama vroia sa ii duca deja pe copii azi sa vada dinozaurii, noroc ca mi-am adus aminte ca doar din 9 e expozitia (si parca din 8 circul).

Ligia13 e doar intr-o faza de experimentare cu scuipatul. Apoi o sa treaca la alta. Fiica mea a invatat din primele zile de gradinita sa scuipe si erau copii de 2.5 - 3 ani! Nici nu stiam ca pot scuipa la varsta aia! Probabil a vazut un alt copil facand asta. Din fericire acum i-a trecut.

Nici noi n-am ajuns nici la Zilele Brasovului si nici de 1 mai n-am facut nimic. Cea mica a tot tusit si cum vremea a fost cam rece, nu am iesit.

Vreeeaaauuu sa se incalzeasca vremea! Fiica-mea tot vrea sa mearga in rochita la gradinita, dar pana nu se incalzeste n-are rost, ca nu vreau sa raceasca.

Peste doua sambete (adica pe 16 mai) se organizeaza o activitate de curatare a canionului 7 scari din Piatra Mare de Clubul montan Floarea de Colt. Asteapta voluntari .
A fost si acum vreo 2 sambete o actiune similara pe Tampa si vroiam sa mergem, dar a plouat.
Ma gandesc ca nu le strica copiilor sa invete de mici sa respecte muntele, iar o jumatate de zi afara e oricum o experienta interesanta. Sper sa ajungem la 7 scari. Mai vine cineva?

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Excelenta initiativa cu canionul "7 scari"! Eu sunt de servici in weekendul respectiv, dar sper ca sotul si fetita vor merge. Si-asa le promitem copiilor de cativa ani ca mergem pe acolo si nu am ajuns...N-am timp acum, dar voi aprofunda ideea si mai discutam. O idee buna!

Mergi la inceput

Am veni si noi, la initiativa de pe Tampa am fost invitati si de la serviciu, dar e mai greu cu copil mic... Am fost in schimb acum 2 ani la curatarea Dealului Cetatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

salut!
Diana mi-a vomitat azi noate de la 2 jumate intr-una, pana azi la 15...cand ne-am intors de la medic... din nefericire acum seara la 20 a facut si febra 39 cu 1 si nu a mancat nimic toata ziua doar ceai de menta... ma asteapta iar o noapte grea...
va doresc numai sanatate la pitici si voua!

Sanzi sa ne tii la curent cu actiunea "7 scari" poate ne vom vedea acolo, Doamne ajuta!

Donati cei 2% catre Asociatia "Inima Copiilor"

Mergi la inceput

Daniela, insanatosire urgenta Dianei, o asteapta fi-mea sa curete canionul impreuna! Da-i pupici din partea noastra si hidrateaz-o!!
Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetelor!

Am mai avut in urma cu ceva vreme un post la voi..si atunci v-am zis ca abia eram mutata in bv (de fapt in Cristian).
Intre timp ne-a cuprins criza si pe noi si am ramas fara loc de munca. Dupa nenumarate cautari si cv-uri multe aplicate , nu a aparut inca nimic. Am rugamintea la voi, daca in cadrul institutiei voastre aflati de vreun post vacant dati-mi si mie un pm. Am lucrat pe diverse functii de la asistent manager pana la vanzari IT. Sunt absolventa de studii superioare (daca ajuta cu ceva )...
Nu stiu ce as mai putea spune...sper sa imi fiti voi de ajutor ca eu la capitolul cunostinte in BV stau f prost.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput