Clubul BRASOVENCELOR (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

A venit primavara, ati vazut? Dar spun astia de la meteo ca nu va dura mult...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

buna, dragele mele brasovence!

in sfarsit, mai vin pe aici!
vin sa va multumesc cu intarziere pt urarile si incurajarile adresate!
de azi, Andreea nu mai foloseste carjele, iar peste vreo 2 sapt ii vor inlatura si ghipsul;

Citat:
citat din mesajul lui diuna

Catre ce destinatii va luati bilete de concediu?
Cu, in , , , la mare, ,cu, in, inpoate?

daca in criza aceasta mai aveti banuti si pt concedii, sunteti foarte norocoase! profitati! puteti alege Canada, cert nu va va parea rau...
http://www.slideboom.com/presentations/4098/Canada

youpii! am reusit examenul teoretic pentru ...
in 8 sau 12 luni am dreptul sa dau examenul practic (daca aleg sa fac o scoala de soferi, in 8 luni, daca aleg sa ma invete sotul soferie, in 12 luni...); voi fi in sfarsit soferita!!! abia astept!

poate ca aceasta activitate vi se pare interesanta pt copiii vostri:
http://www.fete-enfants.com/saison-printemps-enfants/lentilles-jardinage-enfants.htm

pupicei,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Prezentarea Canadei e betooon! Cristina, si eu vreau, si chiar de sunt satula de iarna, tot peisajele hibernale m-au lesinat! Si aurora boreala...Pe vremuri, pe ACELE vremuri, am vazut o caseta video cu o prezentare de genul acesta a Insulei Seychelle. Cred ca de atunci mi se trage sa raman asa impresionata de imagini......Si sa am asa un dor de duca...Offf, las'ca vine ea si vremea mea...!
Interesante foc si linkurile despre expozitie si despre plantare puieti! Sigur ca vom incerca sa mergem la amandoua!Multumim!
A fost cineva la Biserica Neagra de "ziua clopotului"? Eu am o invitatie pentru vinerea viitoare si as vrea ceva impresii pana atunci, please!
Noapte buna va zic acum si sa avem o saptamana fructuoasa, incepe Marea Curatenie!!! ...

Mergi la inceput

Diuna, spor la treburi. Pe mine Mare Curatenie ma prinde lesinata... Dar asa sunt eu, mai astenica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui danita

noi nu venim in parc ..... bolnaviori ! ne asteptati alta data ?? plss ca promitem ca venim ;)
D

BeBelusca

Danita, sanatate!
inca nu am stabilit intalnirea, asteptm sa se incalzeasca bine!

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cfelinar

poate ca aceasta activitate vi se pare interesanta pt copiii vostri:
http://www.fete-enfants.com/saison-printemps-enfants/lentilles-jardinage-enfants.htm

pupicei,
Cristina

Pare interesanta activitatea, cred ca o vom incerca. Oricum vroiam sa incercam cu fasole ca sa o vada cum creste, dar asa va fi si mai interesant.

Diuna, ce e cu ziua clopotului si cand e exact ? N-am auzit de ea pana acum.

Noi suntem cu viroza. De 4 zile cu febra, nas care curge, acum am dat-o in tuse. N-am luat antibiotic si sper sa nici nu fie nevoie.
Mai are cineva viroza asta ?

De plecat in concediu vom merge la mare in Grecia la inceputul lui iunie. Din tot ce am studiat, e varianta cea mai rezonabila, ies chiar putin mai ieftin decat la noi. Doar ca mergem cu autocarul. A mai incercat cineva sa mearga cu copiii pe autocar atata drum ? Cum a supravietuit ?

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

salutare!

ce e vremea asta fratilor? eu nu mai pot de junghiuri...si de oase!

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Sanziana, "ziua clopotului" este ziua incare se deschide clopotnita Bisericii Negre si se vizteaza. Privelistea cica e super, iar evenimentul nu s-a mai produs de acum 150 de ani pana vineri, si se va repeta maine. Nu pot merge eu,deci va voi povesti dupa relatarile sotului si fetei. In Grecia nu am fost, i-am lasat pe altii sa experimenteze diverse variante, am luat hotararea ca deocamdata nu e de noi, asteptam sa mai creasca copiii sau sa facem bani de avion.Noi avem o pensiune rezonabila la care tragem de doua veri incoace,in Romania, facem plaja aproape singuri intr-o zona neinvadata, deocamdata, de "civilizatie", ne convine totul, asa ca nu vrem sa schimbam locatia. Nu prea amestecam lucrurile: vacanta de recreere, aerosoli, fixare de calciu, leneveala si parc de distractii trebuie sa fie aproape. Nu se amesteca cu cea de relaxare introspectiva, in care avem program de vizitare, de calatorie, de schimbat bani, de alergat.Aceasta e vacanta turistica.Sigur nu o petrecem pe asta in Grecia vara, si mai mult ca sigur nu cu autocarul.Insa fiecare familie are interesele ei, deci probabil ca va va placea vacanta la greci. Multe cunostinte de-ale noastre au petrecut acolo clipe de neuitat.Abia astept impresiile si pozele de la voi! Nici nu mai e asa departe inceputul lui iunie. Mamaaa, ce trece timpul! Daniela, vine ea si vara, chiar si la Brasov!
Sper ca weekend sa-mi scot bicicleta. Si maine seara mergem sa inotam la Paradis.Ne facem sportivi rau!
Cum petreceti sarbatorile pascale? Plecati, vin prieteni, rude? Eu tot visez sa petrec o data sarbatorile ca turist...Dar ma trezesc!

Mergi la inceput

Salut.

Noi suntem consemnati la domiciliu... din cauza de virusati in familie (copiii, ca de obicei...). Asa ca am ratat sesiunea de plantare de copaci, si tare ne-ar mai fi placut... Am ratat si soarele de azi, dar si pe cel de ieri... si nici maine nu iesim.

Diuna, ca intrebasi... Noi nu stim unde si nici cand vom pleca in concediu. Din n motive... Dar asta e. Maine sau cat de curand ma intalnesc si eu cu tanti care vine pentru curatenie. Sper sa fie ok.

Duminica placuta.

Mergi la inceput

NU m-am intalnit cu nicio tanti, nu a sunat... o sun eu iar maine. Voi vad ca ocupate, de Daniela stiu ca a mers la distractie... restul? Noi am stat in casa si azi...

Mergi la inceput