LMA - Albinute & bondari de '07 (111)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

LA MULTI ANI sarbatoritelor zilei de astazi:Mariuca , Maria si Nora Sa cresteti mari, sa fiti sanatoase cat incape si sa ii bucurati cat mai mult pe parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

La multi ani

Maria-Alexandra, Maria-Teodora si Nora- Ioana

sa fiti sanatoase, bucuroase si pline de noroc

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

si de maine vine primavara ... mie nu imi vine inca a crede ca a trecut si februarie ... Am avut anul asta asa o iarna lungaaaaaaaaaa

Matei este bine ... sunt bucuroasa ca a reusit sa tina 3 saptamani de cresa fara sa ia nimic de acolo, mai ales ca jumate de grupa au avut probleme cu stomacul ... Joi deja era alt afis la intrare ca mai este si un fel de rubeola... sper sa nu o fi luat nici pe asta. De luni insa nu il mai duc caci vine mama soacra si as prefera sa fie sanatos sa se joace cu el ... si pentru ca are si sotul zi de nastere vrem sa facem o mica vacanta in spania. Sper sa reusim ... caci plimbarea de Craciun in romania am anulat-o in ultimul moment pe motiv de raceala ... Sa vedem cum ne-o fi norocul de data asta ...

Va pup ... si ma apuc si eu un pic de citit din urma ... sa vad si eu ce mai fac bondareii si albinutele

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

aoleoo! trece luna si n-apuc sa urez si eu toate cele sarbatoritilor de februarie!
deci: sa cresteti mari, sanatosi si sa va dea dumnezeu numai experiente placute in viata! la multi ani tuturor celor care au implinit 2 ani!

anu' trecut pe vremea asta eram nerabdatoare sa le sarbatorim un anisor si ne minunam ce mari sunt... acum fac 2??!!! cand a trecut timpul? cum o sa ne mai minunam si vaicarim peste fo shaishpe ani, asha.....

noi suntem in carnavaluri si zile de nastere...sper sa reusesc sa intru sa va mai spun ce face zuza...

pupam

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

LA MULTI ANI! MARIUCA SI NORA SI NICOLAS!

sanatate la bolnaviori, suntem si noi in randul lor.

o zi buna!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

albinutelor care azi fac doi ani Mariuca, Maria si Nora.
Sa cresteti mari si sa-i bucurati pe parinti.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

La multi ani[b/]

Maria-Alexandra, Maria-Teodora si Nora- Ioana
[b]

Pisik-m-am gandit la tine azi ca am iesit cu cateva mamici de Constanta la o cafea la Maronne Rosso in City Mall.Hai te asteptam cu vesti

Anamana-asa ma gandesc si eu..ce repede trece timpul.Doamne ce am pus la suflet toate alea si uneori simt ca nu am iubit-o suficient pe Veve cand era mai mica.

Loradin-gradida cu fitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La Multi Ani,

Maria

Mariuca

Nora!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

LA MULTI ANI LA TOTI COPIIIII!!!! si pt cei care deja au implinit si pt domnisoarele de azi si pt toti ce vor urma!
SA CRESTETI FRUMOS !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Multumim pentru urari si le dorim si noi sarbatoritelor de azi Maria si Nora multa sanatate si noroc in viata.

La ora 21 ne-au plecat musafirii si am incheiat cu petrecerile pentru mult timp. Oricum azi am avut noroc ca sotul a fost bucatar sef si a facut medalion de fitofag cu cartofi si sos la cuptor. Tortul a fost cumparat dar tot am avut cate ceva de pregatit. Am avut iar casa plina de copii (5), toti sub 3 ani. A fost frumos dar imi ajung petrecerile cu copilasi pentru o vreme. Maria a fost f incantata de invitata cea mai mica. O scumpete de fetita de 2 luni. Primele 10 minute a stat numai langa aia mica in timp ce restul copiilor "devastau" casa. Pe ea nu o interesau nici cadourile, nimic. Ne-a spus ca o place pe Anastasia, i-a adus jucariile ei preferate, mi-a spus sa o iau in brate ca plangea si a lasat-o sa doarma in patutul ei. Parca asta-mi da sperante sa fac bebe 2 in viitorul apropiat. Sau cine stie... i-o placea numai acum ca e ceva nou....

Ceilalti sarbatoriti din februarie cum au petrecut?

MADY- ma bucur ca Razvan e vesel si nu pare doborat de boala. Acusi se va face bine. Daca va putem ajuta cu ceva cand veniti in Bucuresti: cazare etc. te rog sa-mi spui.

MARTUTZA- cum mai e Victor? Dar tu?

Mergi la inceput