LMA - Albinute & bondari de '07 (111)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Mady, felicitari si la mai mare!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Bravo, Mady! Dar nu-ti face griji, frumoasa esti oricum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Andrei si Mihai
Briana

Elyanne,de aia se va trezi si David la 12?..ca atunci s-a nascut?Numa ca el s-a nascut ziua si el se trezeste noaptea

Madi, felicitari.. in cat timp te-ai scapat de 10 kg?...vreau si poze inainte si dupa
si zi si mie cum ai facut....daca ai zis si mi-a scapat, scuze
Vreau sa-mi zici ca sa tin minte pe viitor ca acum nu ma apuc in nici un caz de cura...ia uitati de ce

Ma duc acum sa vad de copil ca e si el bolnav..tuseste, curg mucii, putina febra,si azi dimineata si diaree...

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Mihaelaaaa ce martisor frumos ai primit........felicitari ...sanatate lu Davidutu

Mady super tare....vreau si eu ....da-ne detalii te rugam

Mai Diana ...pai unii nu stiu nici formele intregi si tu ne iei cu jumatati de forme geometrice....detaliii ale corpuli omenesc....iar despre pictat si gimnastica....pupici multi si asteptam alte progrese ca sa ne minunam si noi nu de alta

Am uitat sa amintesc de familia de carliontati care sunt frumosi cu sau fara ei, Iar ELena este tare dulce banuiesc ca nu atentezi si la carliontii ei, iar despre torturi aratau

O sa va pun mai tarziu poze si filmulete

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Multumesc sincer de felictari!!!!pai eu tin dieta disociata de 90 de zile sau rina's diete,am dat jos 10 in fix 45 de zile...e usurel dar si greu in acelasi timp....

mihaela felicitari ptr burticuta!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani! dragii gemenuti Mihai si Andrei si scumpa la vedere Brianna Sa cresteti mari si sanatosi!

Mihaelaaaaaaaa .... felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara!

Poze de la petrecerea de 2 ani cu prietenii si cu familia

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Mihai si Andrei

Briana

Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de mult noroc!!

Eliana - gemenii-s dulci cu si fara mot , ca si surioara lor. Dar la asa mamica ... cum puteau fi copii?!?!?

Diana - Alexu istet si carliontat... mama da ce de par are!!!!!!!

Gabi - frumoase petreceri, copii veseli, face painting - n-ai incercat si la el?? familie mandra de praslea, exact ce-si doreste orice parinte.

Mihaelaaa - felicitari, sa creasca bebe mare in burtica si sa fie sanatos, ca o sa ai tu timp de cura de slabire.

Raisa - Si Maya este cu muci si tuse si i-am luat (noroc cu Ela ca a spus aici ce i-a luat Theei ) sinupret si prospan. La Maya si-a facut f. repede efectul, am inceput sa-i dau de duminica dimineata (sambata noaptea nu mi-a dormit deloc din cauza tusei si nu aveam nimic in casa) iar duminica noaptea a dormit toata noapte. Inca mai tuseste din cand in cand si mai are si mucisori, dar este spre bine, sper eu, ca tot aman sa merg cu ea la dr. de teama sa nu culeaga cine stie ce alti virusi de pe acolo, am fost doar pana la usa si erau f. multi copilasi bolnavi in sala de ateptare, asa ca am renuntat, sper ca nu am facut o gresala si sa-i treca cu medicamentele astea naturiste. Si osciloccoccinum i-am dat 3 doze. Sanatate Raisei .

Ela cum se mai simte Theea )

Ce poetice ati devenit de 1 martie, dar martie asta e cam indecis, la noi ieri a fost lapovita si astazi e aproape la fel de urat, asa ca stam in casa.

Da stiti careva ceva de Delia ??? Ca ma asteptam sa vina cu poze de la petrecerea Norei , si cand colo nimic. Am ramas putin nedumerita ca Rozi a zis ca sambata a fost la o intalnire cu mamicile de C-ta, pai nu trebuia sa fiti la petrecerea Norei ?? Sper ca e bine si doar si-a amanat petrecerea. Pisik, intra si zi-ne doua vb.

Ma duc sa-mi culc pitica si mai intru sa vad ce vesti mai aflu despre bondareii si albinutele din stup.

Crina & Maya Georgia

Decembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Mihai si Andrei!
La multi ani Briana Elisabeta!

Sanatate multa la puiutii mici si bolnaviori!

Dumnezeu sa-i intareasca pe parintii ce si-au pierdut micutul.

Mady
, felicitari pentru ambitie.

Mihaelaaa, foarte frumos martisor. Sa ai parte de o sarcina usoara si sa fiti sanatosi!

Foarte faini sarbatoritii Andrei, Mihai si Tudor.

Gabi
, esti o graviduta faina. Sarcina usoara in continuare.

Diana, e mortal carliontatul mic si stie atatea ca ma uimeste. Bravo ca ai rabdare si ca ai un copil receptiv!

Pupici!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Alex - tare mai stii tu multe...si cata rabdare ai, dom'le! ptiu! Da ia zi mataluta cat e ceasu' ca tare mai m-ai amuzat ca nu il dai jos de la mana nici in chelea goala!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,59,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

acu am citit mesajul lui Carmen sanatate multa lui David . sa nu va tina prea mult in spital, poate va trimite cu tratamnent acasa.

Crina & Maya Georgia

Decembrie 2008

Mergi la inceput