Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

zubeen iei cumva fier sau vitamine prenatale casre contin fier?????

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor. Ce mult ati scris.
Eu ieri am fost la medic sa vad ce se intampla cu sangerarea mea. Mi-a spus ca cu bebele totul este bine si a mai crescut de saptamana trecuta. Mi-a spus ca mai am sange inchegat in uter si ca ar trebui sa se elimine. Poblema mea este ca nu a mai curs deloc sange de atunci si imi este frica ca daca nu se elimina sa nu se intample ceva mai grav. Oare ce se poate intampla?
Am intrebat de ce am sangerat si mi-a spus ca am avut o contractie si de aceea am sangerat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui titi143

Am intrebat de ce am sangerat si mi-a spus ca am avut o contractie si de aceea am sangerat.

Asa ti-a spus??? Sincer nu stiam ca de la contractii se sangereaza. DA poate nu stiu eu ca n-am avut in saptamani asa mici.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui titi143

Buna fetelor. Ce mult ati scris.
Eu ieri am fost la medic sa vad ce se intampla cu sangerarea mea. Mi-a spus ca cu bebele totul este bine si a mai crescut de saptamana trecuta. Mi-a spus ca mai am sange inchegat in uter si ca ar trebui sa se elimine. Poblema mea este ca nu a mai curs deloc sange de atunci si imi este frica ca daca nu se elimina sa nu se intample ceva mai grav. Oare ce se poate intampla?

Stai linistita ca sangele oricum se va elimina intr-o forma sau alta, nu se va intampla nimic. Ti-a dat tratament de mentinere?

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 4+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Fetelor, vin cu o tema de gandire sau de discutie. Dublu test sau triplutest??? MIe doc mi-a zis ca sa fac Dublutest ca e mai concludent. Stie cineva de ce? EU pe net n-am gasit nimic.

POZNICI CU NOI

Monica 11+
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

In legatura cu medicamentele in sarcina. Mie inca nu mi-a trecut raceala, nu am luat niciun medicament, doar miere, mai putin ceaiuri ca mi se face greata de la ele dar oricum 1 an si 9 luni tot asa m-am tratat ca am alaptat. Ma chinuie o tuse usor productiva pt care dr de familie mi-a recomandat un sirop dar a spus sa-l iau doar daca este necesar si mie imi este frica sa-l iau. Cand ma durea gatul mi-a recomandat hexoraletten, s-a uitat intr-o carte si mi-a spus ca nu are contraindicatii in sarcina. Neincrezatoare cum sunt eu, am venit acasa si am studiat prospectul de unde am aflat ca nu se da in sarcina si la femeile care alapteza. Asa ca in final nu am luat niciun medicament iar astazi se face saptaman si nu mi-a trecut. Asa sunt eu mai suspicioasa, in sarcina si cat timp am alaptat chiar daca mi-a prescris medicul un medicament nu l-am luat inainte sa citesc prospectul. Sunt situatii speciale si nu toti medicii stiu cam ce medicamente merg in sarcina sau la femeile care alapteaza.

9+ si mamica #351;trengarului David 25.05.2007

Mergi la inceput

Ia uitati AICI un articol interesant despre analizele in sarcina.

POZNICI CU NOI

Monica 11+
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubeen

Citat:
citat din mesajul lui gugushtiuc

Citeam din urma si am vazut ca se discuta despre no-spa.
Fetelor fara sa recomande medicul nu luati aiurea medicamente pt contractii, mai ales daca sunteti la prima sarcina. lasati uterul in pace, e normaln sa simtiti discomfort, el creste si se chinuie sa se acomodeze cu "chiriasul". Va spun din proprie experienta, pt ca am avut o sarcina f dificila, cu contractii non stop pe tot parcursul, cu stat lata la pat non-stop pana pe la 5 luni jum, cu sangerari intruna aproape o luna si jum. stand la pat singurul lucru care puteam sa-l fac era sa stau pe internet si sa scormonesc dupa tot felul de informatii pe aceasta tema adunate din toata lumea.
Asa ca daca doriti un sfat legat de contractii, placenta praevia, medicamente aferente, hematoame, dezlipiri de placenta, cerclaj, col deschis si scurtat si alte nenorociri care dau batai de cap la o sarcina va ajut cu mare placere, (cu conditia sa-mi aduc aminte toate amanuntele)

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

BUNA,
hai sa-ti psun ca tocmai de cineva ca tine am nevoie acum..sapt asta afost groaznica la serv,adik am plecat palngand aproape in fiecare seara, in fine,ieri m-a cam durut buritca,dar sunt si fff constipata de cateva zile, iar azi dim uite ca a aparut sange,maro aproape negru si gros pe chilt,si cand ma sterg cu hartie mai ramane..si ma doare burtica,dar parca sunt prea constipata, durerile sunt mai mult ca la menstruatie,sunt un pic speriata

Zubeen cu bebica 7+

ZUBEEN nu vreau sa te speriii dar fiind patita mie nu prea imi place ce aud, suna-ti imediat dr care te urmareste. Durerile de care imi spui nu cred ca se trag de la constipatie(care nu e ceva anormal la gravidute)si de la contractii uterine. Oricum faptul ca sangele e negru indica ca e vb despre un sange mai vechi. Din experienta mea cel rosu aprins e de rau.
Contacteaza-ti medicul de urgenta si insista sa ti se faca ecograf pt a vedea daca embrionul e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

SI EU TOT LA CLATITE M-AM GANDIT PRIMA DATA!

Deci: usor de facut, plus ca sunt singurele pe care le face si al meu sotz, in rest nu-l vezi pe la bucatarie...deci maine la treaba cu el

ursuletzul nostru

13+

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui zubeen

Citat:

Citeam din urma si am vazut ca se discuta despre no-spa.
Fetelor fara sa recomande medicul nu luati aiurea medicamente pt contractii, mai ales daca sunteti la prima sarcina. lasati uterul in pace, e normaln sa simtiti discomfort, el creste si se chinuie sa se acomodeze cu "chiriasul". Va spun din proprie experienta, pt ca am avut o sarcina f dificila, cu contractii non stop pe tot parcursul, cu stat lata la pat non-stop pana pe la 5 luni jum, cu sangerari intruna aproape o luna si jum. stand la pat singurul lucru care puteam sa-l fac era sa stau pe internet si sa scormonesc dupa tot felul de informatii pe aceasta tema adunate din toata lumea.
Asa ca daca doriti un sfat legat de contractii, placenta praevia, medicamente aferente, hematoame, dezlipiri de placenta, cerclaj, col deschis si scurtat si alte nenorociri care dau batai de cap la o sarcina va ajut cu mare placere, (cu conditia sa-mi aduc aminte toate amanuntele)

BUNA,
hai sa-ti psun ca tocmai de cineva ca tine am nevoie acum..sapt asta afost groaznica la serv,adik am plecat palngand aproape in fiecare seara, in fine,ieri m-a cam durut buritca,dar sunt si fff constipata de cateva zile, iar azi dim uite ca a aparut sange,maro aproape negru si gros pe chilt,si cand ma sterg cu hartie mai ramane..si ma doare burtica,dar parca sunt prea constipata, durerile sunt mai mult ca la menstruatie,sunt un pic speriata

Zubeen cu bebica 7+

ZUBEEN nu vreau sa te speriii dar fiind patita mie nu prea imi place ce aud, suna-ti imediat dr care te urmareste. Durerile de care imi spui nu cred ca se trag de la constipatie(care nu e ceva anormal la gravidute)si de la contractii uterine. Oricum faptul ca sangele e negru indica ca e vb despre un sange mai vechi. Din experienta mea cel rosu aprins e de rau.
Contacteaza-ti medicul de urgenta si insista sa ti se faca ecograf pt a vedea daca embrionul e ok.

Io intelesesem ca a facut treaba nr 2 maro inchis spre negru. D'aia am si intrebat dc a luat fier. Neuron gravid

POZNICI CU NOI

Monica 11+
O noua viata

Mergi la inceput