FIV la Cluj 10

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

GATA FETELE PREZENT LA APEL !!! MARA DRAGUTA FELICITARI PTR OUTE SI BAFTA MAI DEPARTE ,SIGUR VA FI CEL PUTIN UNUL SAU DOI ,DOLOFANI ,GRASUTI ,SANATOSI ,GATA SA DEVINA EMBRIONASI LIPICIOSI DE MAMICA LOR !!! DEDUS NU DISPERA DRAGUTA ,E DE AJUNS UNUL MAI VOINIC SI MAI RAPID NU TRE 6 !?!?!?! ASA CA HAI ,CAPUL SUS CA UNUL VA AJUNGE LA INTILNIRE SIGUR !!!FETELE IO-S TARE NECAJITA SI NELAMURITA .AM ANALIZELE HORMONALE IN FATA SI ... MA UIT CA CURCA-N LEMNE !!! ZIUA A 2-A A CM E FAZA LUTEALA ?PAI AM ASA :ESTRADIOL 65,87 ,VAL NORMALA FAZA LUTEALA 43 -214 ,DECI BUN ,FSH 22,16 VAL NORM FAZA LUT 1,5 -7 SI MENOPAUZA VAL NORM 17,1 -95 ,O ,PAI ASTA ... CE E DRAGELOR ? LH 8.28 ,VAL NORM FAZA LUTEALA 0,2-6,5,MENOPAUZA 8,0-33,0 ,SI ASTA CE E ? INSEAMNA CA MA PASTE MENOPAUZA LA 31 DE ANISORI AI MEI SAU CE !!!.PROLACTINA 37,60 ,VAL NORM 5,O-35 ,SI ASTA CE MAI INSEAMNA ,PAI ASTEA SUNT NISTE DEZASTRE NATURALE ,CE FAC IO ACUMA ???SI IN PLUS MA UIT PE NISTE ANALIZE MAI VECHI UNDE AM FACUT PROLACTINA SI VAL NORMALE SUNT ALTELE DECIT IN BULETINUL DE ACUM ,PAI VAL NORMALE NU-S STANDARD LA FIECARE LABORATOR ,PAI CE0I ASTA DOAMNE IARTA-MA ,NU MAI INTELEG NIMICA NIMICA ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

ciao fetele!
sunt prezenta si eu si va urmaresc toata ziulica dar se pare ca m-a prins astenia de primavara si sunt tare necajitaasa ma prinde pe mine in perioada asta..
uratica, m-ai facut sa rad despre experienta ta, la fel am patit si eu cand am primit o trimitere de la urgenta la stanca, la un nene doctor, a fost prima si ultima data, eram suspecta de apendicita si pe cand colo era ovulatia
noi stam pe loc, nimic nou, cu tratamentul inainte si asteptand rushii, care trebuiau sa apara de ieri, dar asa ca disper mai tare, sigur vor aparea pe ..maine
toate fetele i weekend pacut si un 1 Martie frumos
va daruiesc din suflet cate un martisor pt. fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mai fatuca..ia-o incetut!
1.nu esti doctor!
2.valorile le interpreteaza nenea dr-ul si el isi stie propriile valori,standarde..etc!
3.dr-ul stie daca e ok sau nu!
4.NU MAI DISPERA!ORICE PROBLEMA ARE CEL PUTIN O REZOLVARE!
5.ia incepe si pune tu listuta aici,cu valorile una si una ca nu am inteles nimic!!!!!si apoi iti pot spune fetele cate ceva!!!
6.si ma distrezi fff tare!ca parca mi-s eu!!hahaha!asa eram si eu de disperata si asa reactionez si eu!!insa..acum serios vorbind..numai dr-ul stie ce afecteaza si ce nu..uite si mie imi iesisera analizele nu prea ok,inainte de operatie..aveam cateva valori,vreo 3 care erau sub sau peste limita..insa dr-ul a zis ca e ok!ca nu e o problema!
deci draguta..nu mai dispera(vorbesc eu)!vei vedea ca totul va fi bine!

Mergi la inceput

turqoise mama-vrei bataie???lasa asteniile si bazaconiile de-o parte!
si..rusii nici nu o sa vina!ca am vorbit eu cu ei!si o sa lipseasca 9 luni!
na!asa!asta o sa fie martisorul ptr tine!!
si ce?deja e weekend?treceti aici la apel!ce astenie,ce alte alea??ce sunteti din plastelina?cum bate vantul cum cadeti la pamant!!pai frumos va sade?luati viata in piept si mergeti mai departe!
criadema-hai sa intocmim comisia ca fetele astea prea si-or luat-o in cap rau de tot!!!
apalina-asteptam listuta!si nu fi tristuta!nu e nimic grav,vei vedea!

Mergi la inceput

aaaa..apalina-uitasem..deci e adevarat!!!valorile nu sunt standard!ci difera de la laborator la laborator!de asta am zis ca nmai dr-ul stie cum sa interpreteze analizele!el are propriile standarde!
deci..stai calma!

Mergi la inceput

hey!fetele,unde sunteti?
aaaaaaaa..deja e weekend!hmmm...bine...las ca o sa ma plimb si eu weekendul asta si va las singurele,ca sa vedeti cum e!
uff fetele..va doresc un martisor!cat mai dulce si cat mai lipicios!na!am zis,am zis!!!!asa sa ne ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Buna fetelor,
va urmaresc de la inceput, am facut si eu la Cluj 5 inseminari si 3 fiv-uri fara noroc. Sper sa fiti mai norocoase decat mine si sa reusiti la prima incercare.
Apalina, nu am putut sa nu scriu, ca sa-ti spun sa nu te panichezi, ziua 2 de cm este FAZA FOLICULARA, cea luteala este dupa ovulatie, asa ca te rog sa-ti revizuiesti rezultatele si sa te linistesti, nu esti la nicio menopauza.
Dedus, din experienta mea iti spun, si te rog sa nu mi-o iei in nume de rau, nu-ti mai pierde timpul cu inseminari, la asa spermograma trebuie sa faci fiv, nu iti pierde timpul, banii si nervii cu inseminari. Te rog sa nu te superi ca ti-am spus, nu vreau sa fii dezamagita, dar e pacat sa iti irosesti resursele de toate felurile cu inseminari.
Va doresc sa va impliniti visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

Kry,.. si eu urmaresc ce-si mai scriu fetele pe acest forum, fara sa fi intervenit pana acum niciodata....dar vreau sa te rog sa scrii mai multe despre cele trei FIV pe care le-ai facut....cu cine...si cum iti explici ca nu au fost cu succes!!! si ..daca vrei...si povestea ta referitoare motivele pentru care ai recurs la FIV. Multumesc. Eu sunt in faza de tratament( prima etapa cu Diphereline)si daca lucrurile vor merge bine, probabil voi fave FIV 2-3 spt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

mult succes tuturor fetelor aspirante la titlul de mamica, pe care le imbratisez cu drag...!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Denissa, tu vrei sa faci la Cluj?
la mine problema este masculina, oligoastenospermie. Am facut 5 inseminari cu dr Cruciat, apoi laparoscopia de rigoare si 3 fiv-uri cu dr Micu. Nu am nimic sa le reprosez, imi plac foarte mult amandoi, sunt super-profesionisti si devotati. Am doar cuvinte de lauda la adresa lor. Problema este ca de doua ori nu am obtinut embrioni , adica au ajuns la stadiul de 2 pronuclei si atat, iar o data am transferat 3 embrioni de cate 2,4 si 6 celule dar nu s-a prins nimic. Acum sunt hotarata sa incerc in Austria, sper sa am sansa sa obtin o sarcina acolo.
Va pup si daca aveti intrebari si pot sa va ajut , cu mare drag.

Mergi la inceput