CAND SOTUL ZICE;DRAGA TE-AI FACUT CAM URATA?!!!
Raspunsuri - Pagina 5
lisaelisa spune:
Lorenyy,
Ai curaj, nu gluma !
Anca,
Cand sotul iti spune ca nu mai esti frumoasa, nu ai timp de jelit.
Da-i o replica la fel de usturatoare.
Chiar nu gasesti nimic cu care sa-l " taxezi " ?
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
Victoria_mami spune:
Cand si daca un barbat isi iubeste sotia (si viceversa) o vede cu sufletul nu cu ochii! Scuza-ma, nu vreau sa te supar, dar poate ca nu mai simte ptr. tine ce a simtit candva...
Eu (de ex.) sunt o slabanoaga, nici macar gravida nu am reusit sa pun cateva kg (avem vreo 45kg. cu 2 sapt. inainte sa nasc!!! ) si sotul meu nu a spus vreodata nimic cu referire la felul cum arat. El, in schimb de 6 ani s-a cam ingrasat, dar eu tot sexy si frumos il vad. Il iubesc asa cum e. E un om extraordinar de bun si generos si intelegator si e intotdeauna acolo ptr. mine si asta conteaza, nu cate kg. in plus sau in minus ar avea.
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Lorenyy spune:
Desiree,de acord cu tine,dupa nastere eram atat de deprimata,fugeam pe langa oglinda,nu vroiam sa ma vad nici trecand pe langa niste amarate de geamuri,dar intotdeauna sotul meu m-a vazut cea mai frumoasa,sexy,eram femeie,asta il innebunea cel mai mult(eu inainte de a ramane insarcinata aveam 47-48 kg),in timpul sarcinii nu cred ca m-am ingrasat mai mult de 16-17 kg...Nu am fost niciodata complexata,dar ma uit cu atata invidie la toate cele care sunt"implinite)-stii la ce ma refer-ani de zile pot spune ca m-am gandit la aceasta interventie,ultimul strop a fost cand sotul intr-o seara a remarcat(ca o gluma),ca nu mai sunt atat de voluptoasa...si da-i bice acum,am pus mana pe telefon,am facut programarea...
Nu voi putea spune ca ma va iubi mai mult sau mai putin,are momentele lui(este ardelean,nu prea fac complimente),cand este atat de "gura sparta",imi face complimente incat ma apuca ameteala,dar sigur ceva se va schimba,in bine,in rau,cine stie??Sa speram ca tot raul spre bine...Ce as face in caz ca zilnic mi-ar reprosa ca m-am ingrasat,uratit,tampit sau alte insulte??I-as pune bagajele la usa,i-as toca si ultimul banut pe dosul meu,si l-as numi istorie...Nu am nevoie langa mine de un badaran si un prost crescut,iubeste-ma ptr ceea si cine sunt...Dar m-a ferit D-zeu pana acum de astfel de comentarii;-)In caz de o glumita nesarata,intotdeauna i-am taiat-o foarte scurt si politicos,a doua oara nu a mai indraznit,stie ca nu are replica;-)
Madanic spune:
Frate ce badaran!
Eu am 30 de ani si in sarcina am luat in greutate foarte mult pentru o persoana de dimensiunile mele (1.56m) 30kg. Am facut vergeturi si celulita ba chiar am capatat si cateva fire albe in podoaba capilara.
Sotul meu nu mi-a reprosat nici un moment schimbarile. Ba chiar imi demonstreaza cat de atras de mine este destul de des. Ne iubeste pe noi, "gagicutzele lui", foarte mult.
Asta ar fi culmea sa-mi spuna asa ceva, cred ca i-as intoarce spatele instant.
Infatisarea exterioara este trecatoare, nu cred ca el a ramas la fel ca atunci cand v-ati intalnit. Si ce isi imagineaza ca va ramane tanar o eternitate? Eu i-as da un sut in dos sa se duca unde o vedea cu ochii, si se va ocupa viata sa-i demonstreze cat de prost este.
Pastreaza-ti respectul pentru propria persoana, si increderea in tine. Daca el nu iti vede frumusetea nu inseamna ca toti vor fi la fel de orbi si prosti.
Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
Clover spune:
Lorenyy, esti la curent ca odata ce iti pui implanturi trebuie sa faci operatii de inlocuire de-a lungul vietii? Si nici de renuntat la ele nu poti renunta pentru ca ar ramane pielea oribila. De ce nu mai astepti tu o vreme daca tot ai asteptat ani de zile? Cupa B nu e totusi AAA.
Mindy spune:
Lorenyy, io am trecut de la cupa B la C in mod natural, dupa nastere si alaptare.. inainte i-as fi vrut mai mari.. acum mi-e asa de dor de sanii mei mici, de camasile si bluzele care stau foarte elegant pe sani mai mici. Sanii mai mici dau un aspect tineresc! Nu inteleg de ce isi doresc femeile sani mari.
Ti-as da de la mine daca as putea.. io nu mi-as incarca cheltuielile cu o facura de 8000 de parai pt un moft, mai bine as pune banii aia in contul copilului nu se stie cand ai mare nevoie.. Dar e parerea mea, fiecare face ce vrea cu banii lui.
Mindy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Clover [ Cupa B nu e totusi AAA. |
corect! dupa mine cuba B e excelent, numai cum trebuie!
Lorenyy spune:
Stiu,stiu,stiu,nu va contrazic fetelor,aveti perfecta dreptate,dar....deja a devenit obsesie,sunt foarte constienta de urmari,stiu ca la 8-10 ani vor trebui"reinoiti",cunosc riscurile,dar ma poti scoate din ale mele?
De atata nebunie,am schimbat si data programarii,voi merge miercuri,atunci ma voi decide cu adevarat
Majoritatea fetelor pe care le cunosc,mai apropiate,au trecut prin aceasta interventie,imi explica foarte entuziasmate cat de mult li s-a schimbat viata(nu ca as avea nevoie de schimbari,chiar deloc,am o relatie superba cu sotul meu),dar totusi,vreau ceva...Vreau sa fiu mare
Va pup....
A_Iulia spune:
Nu vreau sa te dezamagesc, Lorenyy, insa poate ar fi bine sa ceri mai multe pareri de la persoane ce au trecut prin asa ceva ca sa te edifici.
Da, durerile sunt ingrozitoare, dar n-as spune ca doar durerile sunt o bila neagra, ci si riscurile. Orice interventie chirurgicala are totusi un risc, d eaia e bine s-o faci doar daca nu ai incotro.
Stiu cum e, ca la fel ca tine am gandit si eu acu' vreo 8 ani, ce-i drept, nu aveam prea mari responsabilitati la vremea aia (copil etc)...acum gandesc cu totul altfel.
A_Iulia spune:
Anca-lanyy, stiu ca nu esti intr-o situatie prea fericita acum, nu vreau sa te amarasc prea tare.
Insa indiferenta de care ai sa dai dovada in momentele acestea ii va fi un foarte bun argument pentru ce va putea urma. Se va detasa de tine (si pe buna dreptate, din moment ce nu-ti pasa si ii oferi indiferenta) si isi va cauta ceea ce ii lipseste: dragoste si intelegere. Nu-i va pasa ca le va gasi in alta parte, isi va urmari evident interesul personal (asa cum toti o facem de fapt) si despartirea voastra va deveni certitudine.
Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se intample. Nu cred ca-ti folosesc la nimic indemnurile de pe-aici, in afara de faptul ca-ti mai versi nervii, ele nu vor duce la o remediere a relatiei intre voi.
Parerea mea este pe cat posibil sa incerci sa ai o discutie cu el sa vedeti ce puteti face amandoi si cum puteti remedia problemele ce au aparut. Abia cand esti convinsa ca ele nu se pot remedia, abia atunci poti sa te gandesti la despartire. Pana atunci, misto-urile de pe-aici nu au cum sa faca bine casniciei tale.
Sper sa tratezi cu intelepciune problema si sa gasesti solutia cea mai buna pentru voi!