*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (26)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Felicitariii,Mariaaa

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna
MariaK felicitari mamico refacere cat mai rapida si bb-lina sa fie sanatoasa, necolicoasa si sa va bucure o viata de acum inainte
fete si fiumiu are zile de plange asa no reason...am presupus si eu tot ca e vb de faptul ca se enerva ca nu putea sa doarma ..cred...apoi na ce sa ii fac mancat e , schimbat e, dragalasit e, plimbat e , jucat e..ce cucu meu o vrea...somn poate..adoarme singur ii dau prietena de nadejde cxare u il inseala nicodata SUZI [suzeta] si adoarme multumit...deh copchil am vrut copchil am

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza.

Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Kill me noooooooooow! Iar am mancat ca un pooorc, printre altele 2 inghetate ca nu ma hotaram daca sa mananc de vanilie sau cacao asa ca am bagat si de una si de alta...

Aaaa, v-am spus de ce-mi lipseste de fapt motivatia??? ...Ca deja ne gandim la bb2...peste cateva luni-un an

Barbat'miu a gasit si solutia la depresie...sa ma preseze el mai des

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

FELICITARI MARIA_K BUN VENIT PE LUME CASI

Olivia merci ca m-ai facut slaba , weekendul trecut tocmai imi spunea un prieten ca m-am cam ingrasat .Eu sunt multumita momentan , inca alapez exclusiv ...si pe mine toti ma intreaba "da tu alaptezi??" si nici nu iau nimic pt. lactatie , doar noaptea spre dimineata ud pijamaua si simt sanii f. tari (uneori durerosi)

Alra , Olivia si eu vreau soaaaaree ..decate ori ma uit pe geam vad zapada , imi place zapada dar m-am cam saturat , vreau caaaald si soaaaare ...nu degeaba is nascuta in august

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Malinas poate sa nu fie nimic in neregula chiar daca sunt unele valori mai mari sau mai mici decat cele normale. Daca este vreo problemuta exista un comenatrariu scris sub analiza
Amalia ce bebel grasunel este Luca . Felicitari si sa o tineti tot asa si sa aveti o noapte fara peripetii
Manumanu la noi nu e din cauza colicilor, cred ca este vorba de personalitate imi pare rau ca si voi va confruntati cu asta...eu zic ca o sa le treaca repede si asta...
Olivia lasa ca ne prinzi din urma pe noi astea slabanoagele ...asta daca nu se lasa prea curand cu bebe 2 .

Mariuca sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa, si cuminte si necolicoasa si sa pape bine. Iar tie mult laptic si refacere rapida

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Maria,felicitari pt bebelina,sa-ti lumineze viata ,sa fie sanatoasa si voioasa...ca frumoasa sigur e...

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ud bluza de pijama nu pantalonii

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Aaaa, v-am spus de ce-mi lipseste de fapt motivatia??? ...Ca deja ne gandim la bb2...peste cateva luni-un an

io' zic sa ramaneti la faza cu ganditul inca vreo 3-4 ani de acum incolo
io mai am putin si ajung la nebuni

poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

io' zic sa ramaneti la faza cu ganditul inca vreo 3-4 ani de acum incolo
io mai am putin si ajung la nebuni

poarta-ma mami

Eeeeei, cine-i cea mai mandra mamica cu cei mai stralucitori copii din lumeee?! Indata mai creste un pic Raducu si sa vezi ce frumos va fi. Pup mamica stralucitoare si iti trimit niste forta macar fizica, ca la cate calorii am bagat in mine am de unde da si la altii

Oricum la noi mai e si impresia in familie c-as fi puternica si n-am nevoie de ajutor asa ca parintii se bucura in fiecare zi la webcam...e drept ca si fac alergie la multe din sfaturile lor care nu-s deloc in concordanta cu convingerile noastre (mamele is profesoare si au impresia ca le stiu pe toate) si-i rog politicos sa se abtina...da' poate asa cu doi zbenguiti slabesc si eu

Btw, mi-am comandat "What to expect - the first year" abia astept sa-mi ajunga ca in sarcina mi-a raspuns la mai toate intrebarile.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Of, sunt atat de pe fuga incat nu am vazut ca s-a deschis un nou capitol! Copiez aici mesajul meu din cap anterior:
Fetelor, bebeii vostri se trezesc uneori speriati din somn?. Raducul meu asa face in ultima vreme... mai mult decat atat, se sperie din orice zgomot mai puternic si cand e treaz. Azi stergeam caruselul Anastasiei de praf, il tineam deasupra patutzului ei (paturile sunt aliniate in lungime, deci ei nu se vad), dar in partea goala, de la picioare. Nu stiu cum am scapat caruselul din mana si partea de plastic s-a lovit usor de tablia patului (care e lipita de tablia de la capul lui Raducu). Anastasia, care ma urmarea cu ochisorii, nici n-a clipit aproape,desi a vazut obiectul cazand, ba a inceput sa si rada, in timp ce Raducu, doar din cauza zgomotului, a tresarit si a inceput sa urle mai rau ca la vaccin!!! L-am luat imediat in brate, dar a continuat sa planga tare, cu lacrimi pana s-a linistit cu putin ceiutz... Of, Doamne, asa mila mi-a fost de el... Si uneori asa se trezeste din somn, cu un tipat de parca a visat urat. Acum... oare ce pot ei sa "viseze" de sa se sperie in asa hal??? Alteori se trezeste foarte senin, nici nu8-l aud, il va deoadata cu ochii cat farfurioarele admirand ursuletii de la carusel...

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Si Andrei se sperie f. usor si plangeeee, plange de abia il linistesc. Plange cu tzatza in gura minute bune inca dupa ce se sperie. Si parca e tot mai sensibil. Noi am zis ca-l invatam cu galagie, dar vad ca nu se poate. Nu stiu, poate baieteii sunt mai sensibili....daca zici ca micutza ta n-a zis nimic...

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput