*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (26)*
Raspunsuri - Pagina 23
cherieactiv spune:
malinas...of..e nasol cu treaba aia mare si la noi...de la o luna ale nu mai face caca singur...doar cu miniclisme pt bebei...ii fac una la 3-4 zile...se c..a pana la gat saracu...nu pot incerca sa-i dau ceva ceai etc..pt ca nu ma cum sa-i dau, nu accepta bibe ...am comandat la farmacie lassbaby...cica functioneaza....asta e...pediatrul imi spunea ca e din cauza laptelui...e poate mai gras...m-am muls si am vazut pe peretii biberonului ca era ca smantana ,gros...
lasa ca asteptam diversificarea, poate se produce minunea...canf face kk singur ,dau telefoane pe la toti de fericire...dar se intampla fff rar ...
Cherie mami lu Alexandru
,fericirea mea!
cherieactiv spune:
otilia...da.meei ce seamana fetele intre ele!grasunicile ...is de pupat non stop...muaaaaaah...
auziti...chiar nu a mai scris deloc windyy?
so...parca de craciun am vb cu ea pe mess asa doua vorbe pe viteza....am inteles ca avea o interventie la genunchi!voi stiati asta?poate ca s-a scris dar nu eram pe faza...nu mai aam vesti de atunci...sper sa fie ok ...
lamuriti-ma cu o chestie pls....copii au ochii de lapte acuma, nu???se vor schimba???ca copilu asta al meu are ochii deschisi tare...sunt gri albastri!noi i avem caprui, iar parintii nostri ii au verzi, albastri..deci bunicii lui...ca am vaut poze cu copilasi cu ochii caprui...de aia nu inteleg..
Cherie mami lu Alexandru
,fericirea mea!
lauramiron spune:
Pai daca e asa de bine, da Doamne sa o tineti tot asa!!
Sa stii ca si a mea s-a schimbat usor, in sensul ca adoarme mult mai repede, plimbata inca, dar muuult mai usor. Iar seara, de vreo saptamana, imi adoarme la san, in jur de ora 21.30 (pana acuma seara era plimbarea cu cantec
)
Insa, inca are crize de urlete seara in jurul orei 19.30-20, parca are ceas cu cuc, cand bate cucul ora respectiva, se pune grasana mea pe urlete de zici c-o taie, nu alta.
Bertha, te inteleg perfect. Si urla cam 20 de min, dupa care musai adoarme un sfert de ora, ca oboseste si transpira toata de cat urla
Avea o criza dintr-asta si ziua, pe la pranz, dar vad ca si-a eliminat-o de cateva zile.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Si a mea doarme de o ora, incredibil ce saptamana am avut, parca mi-a schimbat cineva copilul dintr-o data. Nici nu v-am zis ca de cand doarme 10 ore nici nu o mai pun adormita in patut, nu mai este nevoie sa o plimb prin casa sau sa o legan putin. E obosita si o pun in pat, adoarme singura. Sa n-o deochi ca ata rosie nu are. Se mai spune ca se schimba in bine copii dupa botez, eu insa tind sa cred ca nu mai are colici si se apropie de 3 luni, isi face singura programul. Din fericire imi convine cum si-l face. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
lauramiron spune:
Spiridushule, sa te faci bine repede
Si eu sunt racita, mi-a dat fii-mea cea mare putin virus, ca deh, sa fie singura bolnava din casa?! Nooo....asa ca mami ii tine companie, cu toate durerile alea de le-ai enumerat tu
Asa ca iau paracetamol, nu-s daca face ceva, dar e bun pentru psihicul meu
, ceaiuri si sug pastile de gat. Si ma rog sa nu faca si cea mica...
Dandusa, imi inchipui cam cat de greu trebuie sa-ti fie, mai ales cand unul din ei e mai agitat, nu mai spun cand sunt amandoi agitati. Eu am o matusa permanent in casa (de la 8 la 16) si tot mi-e greu cateodata cand e si Rebeca acasa toata ziua, apoi vine si sotul acasa si impartim copiii
Nu stiu cum sunt ai vostri cei mari, insa Rebeca vorbeste in continuu, nu-i tace gura 5 minute macar
....o fi varsta, o fi zodia....nu stiu, ca noi nu suntem mari vorbareti nici unul.
Amalia, cum ati dormit??
Alra, pai permite-ti si tu o prajitura, ce naiba?! Dupa atata munca, io zic ca nu-i sfarsitul lumii, si nici nu cred ca trebuie sa-ti pui ambitia la incercare pentru o prajitura o data pe luna macar.
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
Miky-ea spune:
Spiridushule,Lauramiron sanatate multa!
Amalia sper ca piciorusul nu mai e dureros,iar bebelusul neplangacios.
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Amalia spune:
Neata fetelor!
Babyzapi, Alra, Bertha, Cherieactiv, Lauramiron, Miky-ea pup fetele, multumesc!

Am avut o noapte normala!
S-a trezit ca de obicei sa pape (adica de vreo 2 ori) si a facut ochi pe la 7:30 de tot, dar cu zambetul pe buze. M-a trezit ganguritul lui la jucarii.
Sper ca a trecut durerea de la piciorus (cu toate ca vad locul destul de rosu
).
Va pupic, intru mai pe seara, ca astept o prietena in vizita pe la mine
.
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
babyzapi spune:
Lauramiron si Spiridusul multa sanatate fetelor, bagati ceiuturi si pastilute si poate aveti pe cineva sa va ajute cu copilasii pana va puneti pe picioare.
Amalia ati avut o noapte mai linistita?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Amalia ma bucur ca ati avut o noapte linistita!
dulce piciorusul lui Luca sa treaca si roseata.
Cherie iubita, baga mancare ca lumea mami ca sa ai laptic, de slabit vezi tu dupa aia...si te sigandesti la un bebe2? yo nu am curaj sa ma gandesc momentan...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Otiliav spune:
Neata!
Mi-a dormit pana pe la 5 cred, atunci s-a trezit Ana si a inceput sa vorbeasca tare, se vaita ca o mananca spatele, a intepat-o ceva si are cateva umflaturi rosii. Si s-a trezit ca vrea la baie, s-a dus sotul cu ea si uite asa s-a trezit bb. Dar tot fuse ok, supt la 5 adormit langa mine in pat si dupa aceea la 7 si adormit repede la loc. Acum ne-am trezit toti de-a binelea, ea rade si gangureste la Ana.
Lauramiron, cam atunci se bazaie si bebelina mea, si aseara a tras o runda, nu uita de plans decat plimbata prin casa. Si atunci plange clar fara motiv, ca e mancata, schimbata, ragaita. Da nu ma vait, e copil bun in general.
Si-a revenit Rebeca, nu-i asa?
Cherie, eu nu stiam de operatia lui Windy.
Va pup.
Ma bag sa fac capitol nou.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre