*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (26)*
Raspunsuri - Pagina 10
Olivia26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Buna seara! Felicitari Mariuca!!!! Deci...voi va plangeti de kg in plus. eu ma plang ca am slabit si sunt obosita si lapte ioc. Ca sa produc mananc efectiv ca sparta. Noi avem frigider side by side si pe usa din dreapta e regimul sotului, pe usa din stanga e o lista cu ce trebuie sa mananc eu. Nu ma culc pana nu mananc de toate. Beau si ceai de lactatie si dorm si dupa amiaza, si vad ca produc. Daca nu mananc mult, nu mai fac mai deloc lapte. am ajuns la greutatea de 45kg la 1,68m. Ma duc sa citesc... ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu POZE CU PRINTESA |
saracuta de tine

Va pup, ma duc sa-i facem baita golanului.

Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Amalia spune:
Corina 

ma dor obrajii de ras. Parca spui de la mine din casa. Singurele diferente ca eu nu beau ceaiuri pentru lactatie si noi n-avem liste.
Da' sa ne vezi...eu infulec o tona de paine la fiecare masa..si dai si baga
...el, mananca o zeama lunga si nu se atinge de-o coaja.![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Buna seara! Felicitari Mariuca!!!! Deci...voi va plangeti de kg in plus. eu ma plang ca am slabit si sunt obosita si lapte ioc. Ca sa produc mananc efectiv ca sparta. Noi avem frigider side by side si pe usa din dreapta e regimul sotului, pe usa din stanga e o lista cu ce trebuie sa mananc eu. Nu ma culc pana nu mananc de toate. Beau si ceai de lactatie si dorm si dupa amiaza, si vad ca produc. Daca nu mananc mult, nu mai fac mai deloc lapte. am ajuns la greutatea de 45kg la 1,68m. Ma duc sa citesc... ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu POZE CU PRINTESA |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Mai care ziceati ca aveti curte, soare etc...vin si eu ca nu mai pot la bloc 

Vreau si eu 2 metrii sa pun un sezlong si promit sa nu fac galagie.![]()
Edit: acum am citit ce am scris...doamne suna sinistru aia cu "2 metrii"..parca cer loc de veci.
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
bertha spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dandusa
io' zic sa ramaneti la faza cu ganditul inca vreo 3-4 ani de acum incolo io mai am putin si ajung la nebuni ![]() ![]() .................................................. Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006) poarta-ma mami |
Io sunt deja la nebuni si, daca spun asta, e grav, ca io am rabdare multa in general. Azi fu prima zi de gradi a lui Darius pe 2009, o astept de 2 luni

Asa ziceam si eu pana acum, ca nu poa' sa planga fara motiv, da' eu una nu-l descopar deloc.
Singura diferenta e ca doarme cam 2 ore/zi, ceea ce e extrem de putin, atat doarme si Darius la pranz. Ca sa nu mai spun ca Darius vorbeste continuu de la ora 16 si trebuie sa-l ascult cum imi spune a o suta oara ce facu el azi la gradi, nu ca n-as vrea sa stiu, da' spune aceleasi lucru de 10 ori si nu se plictieste.Imi amintesc ce vroia Spiridus sa faca: sa-i bage pe amandoi in burtica la loc, oare nu se poate, doar pt 24 de ore, please?Fetele cu un singur copil, promit sa revin cat imi permite psihicul de repede si cu partile frumoase ale unei famili cu 2 boracei, sunt considerabil mai multe.

Edit: de necaz, stres si oboseala mancai juma' de ciocolata si ma opri cu greu.
Ceauseasca (citat dn AlraBertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Cum s-a nascut Ioana
criss703 spune:
Olivia ooooo
pupam David - gagic mic
.Ne prinde bine un gagicut frumusel ca noi pe aici la Deva avem mai mult numai gagicute
, azi chiar am fost la o intalnire cu fetele (2+ 1 inca in burtica )
Lauramiron si eu mai raman intepenita de spate cand ma aplec sa o schimb pe micuta si stau mai mult aplecata .
Andy ce de zapada ai tu acolo
, pe acolo in cate luni vine primavara ??
Ei mai am si eu ceva zapada pe aici dar asa mai pe duca .
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii
Amalia spune:
Dupa atatea mesaje 

cu privire la bebe2...vin si eu
, nu de alta, dar sa mi-o iau inainte de culcare
...si va zic ca e frumos cand e diferenta un picut mai mare, situatia e mai echilibrata si parca ai timp sa gusti mai mult din bucuria de a avea doi copii.
Cu toate acestea, nu ma impiedica sa ma gandesc la un alt bebe
..bb3 (lucru care nu stiu daca va fi posibil..ramane de vazut daca reusim si minunea de a avea o casa a noastra...altfel stam cuminti
), dar peste 3-4 ani... Mai devreme, ma gandesc ca n-as putea...nu fizic, ci pentru ca-n aceea perioada vor avea amandoi nevoie de mine in acelasi fel (fiind diferenta mica de varsta)..si va fi tare greu sa fac asta.
Pentru acest motiv le admir din suflet (si am mai spus asta) pe fetele care au copilasi la diferente mici unul de celalalt. Le consider niste persoane foarte echilibrate si calme
...eu nu stiu daca as face fata.
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
BraveGirl spune:
Amalia, te invit eu la curte. Si eu astept cu nerabdare caldura sa ma mut in curte. cu catel, purcel
. am de gand sa o tin cat e ziulica de lunga pe zanica numai in curte.Iar la vara plecam la mare, unde desi avem apartament, e la parter si avem terasa mare, de vreo 15mp. dimineata mergem pe plaja si apoi o pun pe terasa la aer. Terasa e spre gradina, care e f frumos amenajata.
De Diana 21 mai stiti ceva? Ca nu a mai scris de muticel.
Diamisha , ma bucur ca ai gustat din plin orele de la munca. Eu am gasit 2 site-uri cu hairshop.co.uk. Parca tu ziceai ca sunt din olanda nu? Ca sa stiu de la cine comand. Si ai cumva un cod de reducere? Ca mie asa imi plac codurile
, si acum nu am gasit pe net nici unul.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
BraveGirl spune:
Azi am fost si i-a facut mulaj pt orteze. A fost super cuminte...a ras tot timpul. Mamiseli, sper ca nu gresesc, dar parca tu ziceai ca voi ii puneti ghips. de ce nu incercat cu orteze? Sunt varianta moderna a ghipsului. costa 5 milioane, dar iti recuperezi banii de la casa de asigurari. Asa poti sa-i faci baie linistita lui bebe, sa-l mai lasi sa stea si cu piciorusele aerisite.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
alra spune:
si eu cu mandretea in brate, astept sa mai manance un pic sa o culc.
olivia - nu da ca doareeee
daca nu dai jos inainte de bb2 o sa pui peste si dupa aia o sa fie extrem de interesant de dat jos
saptezecistelor, eu nu am nici un pic de empatie pentru voi ca si eu am iesit din spital la 69 si nu sunt din alea anorexicele (ca altfel nu ajungeam la 69
) si uite ca am putut usor usor. carnea mea preferata e friptura de porc cu grasime, garnitura mea preferata - cartofii prajiti cu maioneza si mor dupa ciocolata si prajituri cu crema si cu predilectie prajituri cu crema de ciocolata - asta ca sa vedeti cu ce idei ma lupt. si urasc orice idee de sport, si na, ca ma duc la kinezist sa scoata aia untu din mine (maine e ultima sedintaaaaa
)
cu doi copii e usor (mai vorbim luni
) daca are fiecare parinte grija de "copilu lui". eu nu am stat singura cu ele decat ocazional si mi se pare foarte greu. laura e extrem de agitata perioada asta si cere multa atentie si daca mai cere si nicole de mancare e ca naiba. saptamana asta a avut laura vacanta de la scoala si am preferat sa o trimit la cresa (si nu ma simt bine ca am facut asta
, dar mi-ar fi scos peri albi amandoua.
cel mai nasol moment al zilei mi se pare masa de seara (si inca acuma ii astept cu mancarea gata facuta): ne asezam la masa si incepe circul - laura tipa ca vrea aia sau ailalta, da papucii pe jos, ii ridic, da lingura pe jos, apoi inca un papuc, apoi vrea apa, apoi termina de mancat si vrea caca, apoi vrea desene, intre timp varsa paharul de apa cu suc pe masa, si tot asa. simultan incepe sa urle nicole care parca are un senzor "mami la masa", cu toate ca abia fusese alaptata sau i se daduse sticla. si ajung sa mananc cu nicole in brate in timp ce tati merge cu imbucatura in gura cu laura la baie sa faca caca.
in rest ce naiba sa zic? cred ca ne descurcam ok. de dormit dorm, in casa reusim sa tinem totul sub un relativ control, de mancat mancam (inca
) noi consideram ca e bine pentru moment, ramane insa de vazut cum o fi de saptamana viitoare.
daca vreti la curte va invit la lucrarile de primavara ![]()
- tuns iarba si imprastiat ingrasamant
- plantat 65 pomisori gard viu
- curatat piatra din jurul casei cu aparat cu presiune si solutie antimuschi
- reparat usa de la casa de gradina cazuta din cauza umezelii
- curatat ditamai lada de nisip in prezent cu mocirla cu iz dubios, apropo am luat azi jucariile de acolo si le-am bagat in apa firbinte cu clor - o fi suficient?
... veniti?
...
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Otiliav spune:
Ce faceti surorilor, ne impartim in grase si slabute, chiar nu-i nici o mamica multumita
.
Am pus o poza cu burta mea ieri in albumul Elisei. Asta ca sa va orpilati ce sa mai
si
.
Insa la mine nu tine faza cu mobilizarea, parca-s Canuta-om-sucit, daca se ia cineva de fundul meu nici ca imi vine sa ma abtin de la papa. Trebuie sa fiu eu cu ideea slabitului ca sa fac un efort.
Ma urmareste ce spunea Diana, ca la Auscwitz nu erau grasi.
Alra, eu am mai zis nu-mi place Galactogilul, e dulce rau si cred ca are o groaza de calorii
. Sunt fan Galafor si ceaiuri, Nutrinatal mi se pare apa de ploaie. Dar si Galfor si Nutrinatal mie
imi fac pofta de mancare. Cam de 1 saptamana nu am luat din ele si pac am dat un kilogram jos, acum ma chinui sa-l mentin.
Lauramiron, nu cred ca se poate scapa de burta de la un bb asa mare fara sport. Banuiesc ca ai si spatiul intre muschii verticali mare, se numeste Diastasis recti, stiu ca dupa Ana am gasit exercitii pe net pentru a apropia muschii si s-au vazut rezultatele in timp cu ele, abdomene, mers mult pe jos si am mai jucat fotbal in Norvegia
.
Mirtha, te intreb aici ca mi-e mai comod. E ok mamaliguta cu branza si ou fiert. Nu telemea ci branza marunta, am luat si o cutie cu 0,2% grasime.
Am carti de citit despre diete dar nu am timp de ele, am in format electronic Traiesc, deci ma abtin - Mihaela Bilic si inca un regim pentru cele care alapteaza, inca nu l-am descifrat.
Diamisha, de 2 zile cam respect cele 12 reguli. Am gasit niste paine cu fibre in Cora dar nu Wasa sau Finn Crisp, ca stiu cum sunt, luam in Norvegia. Tu pe unde le-ai gasit aici?
Si eu deschid cu placere mailurile de la servici, parca e bine sa nu ma simt complet deconectata de munca. Tu parca spuneai la inceput ca stai 3-4 luni, asa tin minte, deci ai extins perioada, avantaj mare pentru Sonia ca o diversifici tu.
Olivia, eu am ceva regrete ca nu-s fetele apropiate ca varsta, poate data viitoare
. Da sa stii ca tare-i bine pentru mama ca intre 2 sarcini sa se mai intoarca la munca o perioada. Parerea mea, nu toata lumea face fata sa stea acasa o perioada lunga cu copii. Mie nu mi-ar fi fost bine asa, ca dovada ca am inceput serviciul cand ea avea 1 an desi aveam 2 ani de stat acasa. Si acum sunt cam de 1 luna acasa cu Ana si Elisa si nu-i prea ok, nu-s multumita de programul Anei, acasa ma iau cu bb si educatie, activitati cu Ana zero. De maine sper sa mearga la gradinita, te inteleg Bertha perfect, poate vi se pare aiurea dar eu ma bucur ca raman doar cu bb acasa, chiar cred ca-i mai bine penrtu ea sa fie in colectivitate.
Si evident ca imi este foame, ma duc sa pap o jumatate de mar si niste ceai de facut lapte.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre