gradinita de stat pentru copil 2 ani

gradinita de stat pentru copil 2 ani | Autor: crissteo

Link direct la acest mesaj

Ziua buna. Stiti, exista gradinite de stat care primesc copii de 2 ani? In cazul in care nu gasim loc la cresa, am inteles ca sunt anumite gradinite care accepta copii de 2 ani? Ce stiti despre asta? Foarte curand trebuie sa ma intorc la serviciu si locuri la cresa nu sunt. Multumesc pentru ajutor. Sa aveti o zi frumoasa!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Trebuie sa cauti si sa te interesezi la gradinitele din preajam casei tale. Ca daca o gradi din partea celalata a orasului primeste tot degeaba, nu poti duce copilul 2 ore dimineata pana acolo.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Multumesc pentru raspuns, dar cum noi suntem in cautari de casa, e cam dificil sa stiu zona. Ma intereaza daca stiti ca exista gradinite care accepta copii de la 2 ani, de exemplu daca intr-un sector, 6 sa zicem nu sunt decat 3 crese si nu gasim loc la nici una dintre ele, daca exista gradi pentru 2 ani. Multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Oficial, gradinitele de stat nu primesc copii sub 3 ani. La gradinita de stat la care am eu copiii, pe motivul ca fratele mai mare e in gradinita mi-au primit baietelul mai mic la 2 ani si 11 luni. La fel ci cu alta fetita care avea surioara mai mare tot in gradi. Mai cunosc un caz, la alta gradinita unde copilul afost primit la 2 ani si ceva dar asta pt ca educatoarea era bunica ei. Deci exceptii mai exista, dar copilul trebuie sa fie curat (adica fara pampers) si sa manance singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Si noi am fi vrut asa ceva dar nu s-a putut asa ca am optat pentru gradinita particulara. Este destul de scumpa dar alta optiune nu am avut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Nici eu nu cred ca primesc copii sub 3 ani la o gradinita de stat, eu nu am auzit de asa ceva, sunt din categoria "cresa".
Chiar daca la cresa teoretic nu au locuri, practic, cu multe atentii si tenacitate iti poate primi copilul in orice perioada a anului, sau cu o relatie ceva.

Mergi la inceput