La ocean in Franta
Buna fetele,
anul asta am hotarat sa mergem in Franta ,(Paris,Disney si ocean)
a fost cineva de aici in statiunea La Rochell?
As vrea impresi.
Raspunsuri
blackpanterro spune:
Vad ca mergeti in partea de nord.
Eu am fost la ocean in Biarritz(la sud-vest) si Biscarosse(putin mai la nord de Biarritz), am mai mers si la Arcachon la Dune de Pyla dar inafara de dune plaja e prea linistita pt mine.
Biarritz si Biscarosse au fost superbe ca statiuni dar mai ales ca plaja lunga cat vezi cu ochii, nisip fin, curat si apa albastra si valuri mari, spre seara bune de surfing.A fost superb, poate cele mai frumoase locuri ce le-am vizitat vreodata.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
Miriluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita74 Buna fetele, anul asta am hotarat sa mergem in Franta ,(Paris,Disney si ocean) a fost cineva de aici in statiunea La Rochell? As vrea impresi. |
Noi am fost acum 2 ani in La Rochelle. A fost foarte frumos, zona e superba, sunt multe castele in imprejurimi, e si un fort (Fort Boyer). Mancarea super buna si acceptabila ca pret.
Daca mai vrei detalii, intreaba
luminita74 spune:
Va multumesc ptr informatii.Noi am rezervat camera la un hotel (nu ii retin numele deloc)in La Rochell ptr 8 nopti si de mancat probabil ca pe langa.Nu am mai fost in aceasta statiune .Noi mergem cu masina asa ca vom putea sa ne plimbam si sa gasim unde sa mancam.As vrea sa stiu cum este apa in acea perioada ,sf iulie inceput august.Daca poate cineva sa ma ajute cu acest raspuns.Hotelul are si piscina dar ....suntem totusi la ocean si sa incercam si noi putin apa.
miraklucker spune:
si noi am fost in mai multe randuri pe langa Biaritz, in Arcachon (sora mea locuieste in Bordeaux). E foarte frumos, dar apa prea rece pentru gustul meu, in schimb copii n-au avut probleme. Odata am fost pe la sfarsitul lui iunie si alta data iul-inceputul lui august.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
Marox spune:
Luminita74, La Rochelle nu e o statiun, gen Neptun, e un oras si inca unul destul de mare. Eu am fost acolo la sfirsitul lui septembrie, pentru 2 zile. Desi afara era cald, in jur de 27°C, in apa nu era nimeni. Oceanul e rece si cu valuri mari. Depinde ce noroc de vreme aveti. Am fost si la Biarritz, mult mai la sud de La Rochelle, la inceputul lui octombrie, si, exceptional,am putut face baie.
In prima zi la La Rochelle, am mers pe Ile de Ré, unde sint plaje, restaurante, casute. Am inchiriat biciclete si am facut vreo 20 km. A doua zi am facut o plimbare cu vaporul, pina la Fort Boyard si inapoi. Acolo se filmeaza o emisiune de aventuri foarte cunoscuta aici, poate ai avut ocazia sa dai de ea si pe TV5.
luminita74 spune:
Stiu ca apa poate sa fie rece dar hotelul pe care l-am ales are si piscina .Oricum eu nu inot iar ai mei se pot balaci putin in ocean si daca vor mai mult o pot face in piscina. Stiiti cumva pretul la mancare este mai mare decat in Paris sau cam la fel,ptr ca noi avem doar micul dejun la hotel ptr care am platit 12 euro de pers.
Abia astept sa vina concediullll
luminita74 spune:
Vad ca nu mai intra nimeni pe aici.Imi pare rau ca as mai fii avut cateva intrebariii....
Marox spune:
Pai, pune intrebarile, ca cine stie raspunde! Eu n-am stiut ce sa-ti spun despre preturi La Rochelle vs Paris, ca nu stau in Paris. Imi pot da cu presupusul, oras turistic in luna iulie vs capitala, cred ca e cam la fel.
luminita74 spune:
As mai vrea sa stiu ce se poate vizita prin imprejurimi...cat costa o cafea....cat costa o masa de pranz....?si ce informati imi puteti da voi despre acest loc.
delphin spune:
Despre masa de pranz, acum depinde de ce si unde mananci, un pannini si un cola "sur le pouce" in jur de 5,5€, apoi la un resto mic, meniul minim pleaca de la 15€, la MC Do, happy meal e 4€, alte meniuri de la 6,5€ in sus. Voila.O pizza normala de la 7,5€ in sus, depinde de garnitura./ de persoana
O cafea 1,5-2€
Ce se mai poate vizita in imprejurimi? Pai fa si tu o googaleala cu lieus à visitter a la Rochelle si vezi ce gasesti. Apoi mai este si office de tourism unde poti merge si acolo fiind si intrebi ce ai putea sa faci in zona, voila!