Copilasi de iulie-august 2004 (12 bis)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu, ce frumosi sunt
Super tare costumatia, chiar daca tie nu-ti place

Cristal, tinem pumnii sa curca euroii siroaie

Pako, Andries, Amironeanu ... Corianai (oare iar ne-a parasit?) pe unde sunteti ???

Vreti sa radeti ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cristalina, tinem pumnii strinsi sa descarce aia tiru' cu euroi la voi in ograda institutului !! Hehehe, imi si imaginez seara de carnaval de sosire a lui John, tre sa fi fost super !!
Mitzulino, sa stii ca si mie imi place costumul lui Tudor !! A fost deosebit ! Cit despre Marutza, doamne, ca dulce-i !! Este la fel de frumoasa ca mami a ei, eu zic ca ti-a mostenit trasaturile si o sa fie asemeni tie !! Pupici pentru amindoo comorile tale ! Si spor la trebi, vad ca la Sibiu aveti vreme frumoasa, ce bine cu camerele astea web !?
Ah, si daca ma uit pe geam, vad si aici la Bucuresti o geana de soare, cica vin ploile .. hehee, tinuse prea mult vremea faina de primavara, noroc totusi ca nu mai e asa de frig !
Daria, pe cintareata o sa o ascult de acasa, aici la birou nema sunet !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, bine ai venit!
vizionat mara, tudor si inglezoaica
cristal, bafta, sa se lasa fara lacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Daria, bestiala Giulia ...
Si inca o data, m-am mirat de asemanarea intre ea si fii'mea cea mica, ca si ea e "fan" Camp Rock si se crede Mitchie Torres si canta prin casa acelasi cantec ca si Giulia ... cu tot cu miscare de scena . Dar nu numai asta ... o "recunosc" pe Ale in aproape tot ce povestesti tu despre Giulia, mai ales in atitudinea "eu vreau sa fiu (si chiar ma cred) cea mai cea dintre toate"
Stii, i-am spus ca daca mergem iar la salina, se va intalni cu o fetita (Giulia) si se vor juca impreuna - era entuziasmata. Dar cand i-am aratat-o in poza, a schimbat placa si a zis ca nu vrea, pentru ca (Giulia) are zambetul mai frumos decat al ei . Hahaha ... si-a gasit fii'mea nasul'

Mitzu, sunteti frumosi cu toti Maruta e o dulce, iar Tudor frumos ca intotdeauna.

Fug la treaba, ca azi avem serbare la gradi si vreau sa pleca mai repede ...

Mergi la inceput

Si eu astept mersul ala la salina, asta va fi iar vacanta noastra si atat k e criza
Si eu stiu cantarile si filmele, d`aia ma iubesc fetili pe la kefuri ca jtiu canta cu ele

De ANCAMARIA mai stiti ceva ??? ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Pai Stefan inca lucreaza cu logopeda, care eu zic ca e foarte implicata si se ocupa de el (de ex. eu am tinut o lista in care scriu pe perioade cuvintele pe care le spune el - in feb anul trecut spunea 5 cuvinte mari si late - in februarie anul asta spune clar 30 cuvinte+onomatopee si stiu sigur ca la asta a contribuit mult ajutorul ei) de asemenea educatoarea lui e foarte implicata - a fost si ea la logopeda si repeta si ea cu el, il ajuta foarte mult - dar mie mi se pare ca toate aste anu sunt indeajuns si mai ales in momente ca aceasta serbare devine foarte evident - eu pot sa pretind ca si copilul meu e normal si e ca toti ceilalti, dar in astfel de momente totul e mult mai evident si nu ma mai pot ascunde dupa "deget"... Iar la un neurolog sau poate psihiatru infantil ma gindeam mai ales in perspectiva viitorului - sunt aproape sigura ca el nu va putea incepe scoala nici macar la 7, probabil va trebui aminat si imi trebuie un medic care sa-i stie istoricul si care sa ne ajute. Din pacate pina acum, la acei dr. faimosi/experimentati la care am fost nu am intilnit acel interes, acea "chimie" sau cum sa-i mai zic - dar o sa mai caut!

Ma duc sa vad si eu poze de Mitzu...

Edit: vazut, placut!!!!! doi copii frumosi-frumosi!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Gabi

Mergi la inceput

Leeloo, te bat Nu pune raul in fata, mai sunt 3 ani in care Stefanut poate recupera tot si va merge la scoala cu noi Eu o citesc mereu pe Dodo_pui, si ei mai au de recuperat 1 an, deci se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gabi, !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput