Copilasi de iulie-august 2004 (12 bis)
Raspunsuri - Pagina 17
szivarvany spune:
Mitzu, ce frumosi sunt
Super tare costumatia, chiar daca tie nu-ti place
Cristal, tinem pumnii sa curca euroii siroaie
Pako, Andries, Amironeanu ... Corianai (oare iar ne-a parasit?) pe unde sunteti ???
Vreti sa radeti ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Cristalina, tinem pumnii strinsi sa descarce aia tiru' cu euroi la voi in ograda institutului !! Hehehe, imi si imaginez seara de carnaval de sosire a lui John, tre sa fi fost super !!
Mitzulino, sa stii ca si mie imi place costumul lui Tudor !! A fost deosebit ! Cit despre Marutza, doamne, ca dulce-i !! Este la fel de frumoasa ca mami a ei, eu zic ca ti-a mostenit trasaturile si o sa fie asemeni tie !! Pupici pentru amindoo comorile tale ! Si spor la trebi, vad ca la Sibiu aveti vreme frumoasa, ce bine cu camerele astea web !?
Ah, si daca ma uit pe geam, vad si aici la Bucuresti o geana de soare, cica vin ploile .. hehee, tinuse prea mult vremea faina de primavara, noroc totusi ca nu mai e asa de frig !
Daria, pe cintareata o sa o ascult de acasa, aici la birou nema sunet !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
olivia, bine ai venit!
vizionat mara, tudor si inglezoaica
cristal, bafta, sa se lasa fara lacate
kro spune:
Daria, bestiala Giulia ...
Si inca o data, m-am mirat de asemanarea intre ea si fii'mea cea mica, ca si ea e "fan" Camp Rock si se crede Mitchie Torres si canta prin casa acelasi cantec ca si Giulia ... cu tot cu miscare de scena . Dar nu numai asta ... o "recunosc" pe Ale in aproape tot ce povestesti tu despre Giulia, mai ales in atitudinea "eu vreau sa fiu (si chiar ma cred) cea mai cea dintre toate"
Stii, i-am spus ca daca mergem iar la salina, se va intalni cu o fetita (Giulia) si se vor juca impreuna - era entuziasmata. Dar cand i-am aratat-o in poza, a schimbat placa si a zis ca nu vrea, pentru ca (Giulia) are zambetul mai frumos decat al ei . Hahaha ... si-a gasit fii'mea nasul'
Mitzu, sunteti frumosi cu toti Maruta e o dulce, iar Tudor frumos ca intotdeauna.
Fug la treaba, ca azi avem serbare la gradi si vreau sa pleca mai repede ...
szivarvany spune:
Si eu astept mersul ala la salina, asta va fi iar vacanta noastra si atat k e criza
Si eu stiu cantarile si filmele, d`aia ma iubesc fetili pe la kefuri ca jtiu canta cu ele
De ANCAMARIA mai stiti ceva ??? ...
leeloo2004 spune:
Pai Stefan inca lucreaza cu logopeda, care eu zic ca e foarte implicata si se ocupa de el (de ex. eu am tinut o lista in care scriu pe perioade cuvintele pe care le spune el - in feb anul trecut spunea 5 cuvinte mari si late - in februarie anul asta spune clar 30 cuvinte+onomatopee si stiu sigur ca la asta a contribuit mult ajutorul ei) de asemenea educatoarea lui e foarte implicata - a fost si ea la logopeda si repeta si ea cu el, il ajuta foarte mult - dar mie mi se pare ca toate aste anu sunt indeajuns si mai ales in momente ca aceasta serbare devine foarte evident - eu pot sa pretind ca si copilul meu e normal si e ca toti ceilalti, dar in astfel de momente totul e mult mai evident si nu ma mai pot ascunde dupa "deget"... Iar la un neurolog sau poate psihiatru infantil ma gindeam mai ales in perspectiva viitorului - sunt aproape sigura ca el nu va putea incepe scoala nici macar la 7, probabil va trebui aminat si imi trebuie un medic care sa-i stie istoricul si care sa ne ajute. Din pacate pina acum, la acei dr. faimosi/experimentati la care am fost nu am intilnit acel interes, acea "chimie" sau cum sa-i mai zic - dar o sa mai caut!
Ma duc sa vad si eu poze de Mitzu...
Edit: vazut, placut!!!!! doi copii frumosi-frumosi!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Leeloo, te bat Nu pune raul in fata, mai sunt 3 ani in care Stefanut poate recupera tot si va merge la scoala cu noi Eu o citesc mereu pe Dodo_pui, si ei mai au de recuperat 1 an, deci se poate
alice2004 spune:
Gabi, !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete