Copilasi de iulie-august 2004 (12 bis)
Raspunsuri - Pagina 11
BLUE ANGEL spune:
Alice , eu nu pot vedea pozele...
este chiar fain jocul acela ... Roxi , de unde l-a luat Mugur ? sau l-a comandat de pe site ?
Dana , dupa 5 luni e bine ..eu cat am fost insarcinata am avut 2 tentative sa merg la coafor si de fiecare data am iesit repede ptr ca imi era rau ...asa ca am ajuns abia inainte de botez ... aveam o pleata pana la fund ...
si chiar asa ..da-le incolo de riduri ..macar sa fim cu totii sanatosi , ca asta-i tot ce conteaza !!!!
Gabi , si cum ai iesit la evaluare ?
Olivia , drum bun si ne gandim la voi !!!da-ne un semn cand poti !!!
Andreea de Pupi ..ce faci ?
va pupam ..si o noapte/zi buna va dorim
Dorsilia spune:
La multi ani Papadie! sper ca esti bine si tu si ca-s sanatoase si fetele cucuietele, asteptam vesti, povesti si neaparat poze, ASAP
io-te io-s prima pe ziua de azi pe aici?
am facut o salata boef bestiala acu chiar, si mi-a dat prin cap ideea sa pun sfecla rosie in compozitie, cred ca de la sfecla e asa buna
azi am avut o zi...copiii la un grad de nervi maxim, Dea a plans jumatate din zi, nu stiu cum s-o fac sa depaseasca starea asta de nervozitate, pt ca daca ea vrea ceva nu conteaza distragerea si gudurelile noastre...si de regula vrea ceva ce se intersecteaza cu ce vrea Danut, sar scantei la propriu
mi s-a spart/explodat un vas de yena in cuptor, palalaie de foc, cioburi, a trebuit sa salvez friptura, m-am taiat la mana, am facut mizerie in bucatarie, a trebuit sa termin friptura intr-un alt mod
v-as spune ca iar ma trece un val de depresie, de parca ar mai conta sau ar fi ceva nou
noapte buna sau buna dimineata!
Dorsilia spune:
Monica, tirul cu ciocolata...il caut si eu, poate ma ia-ntre roti..:P
iar vb gura singura...ca neuronii-s in sevraj
carmenp spune:
papa, la multi ani, sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de ion si fetele tale
gabi, v-am vazut, mey ce mare a crescut tudor
simona, daca gasesti ceva oferte la botulina zi`mi si mie;))
roxanaz spune:
mneata!!!
muulti aaaaani traiascaaaa muulti aaaaani traiascaaaaaaa laaaaaaaaa muuuuuulti aaaaaaaani!!! sa traiesti sa infloresti sa fii sanatoasaa!!!
Lia hai ca se imbunatateste vremea si o sa puteti iesi afara mai mult, macar sa se oboseasca mai tare copchiii.
Dana uff ce amr mic. dar asta e veatza, las ca e bine si la job (si mai usor ca acasa hihi)
revin cu ceva poze noi si cu o ghhicitoare
sa avvem o zi buna!
roxanaz spune:
astea-s pozele mai noi: http://community.webshots.com/album/570362890FLhODW
si asta e ghicitoarea: care e Eva si care e Patrick? 1 sau 2?
szivarvany spune:
Venim si noi cu poze noi
Rox,
PAPADIE
Revin.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz astea-s pozele mai noi: http://community.webshots.com/album/570362890FLhODW si asta e ghicitoarea: care e Eva si care e Patrick? 1 sau 2? |
Eu zic ca Eva e in poza 1 - pare-mi-se ca ea are mai putin par decit avea Pat la virsta asta...Gresesc? Oricum pup grasomega () si pe fratiorul ei Power Ranger verde....
Si LA MULTI ANI Oana - Papadika - sa fii iubita si fericita si implinita -
Vazut si pe Gizmo de Alice - mi-a placut mult mai ales martisorul - frumoasa initiativa de la gradi!
Lia - cu riscul de a-mi lua o bita pe spinare de la tine, eu tot zic ca tu ai nevoie de niste momente, fie ele cit de mici de respiro...eu i-as da sotului copiii sa plece undeva macar o ora si sa te lase singura sa te relaxezi...faci o baie, te creia o pauzasti, citesti citeva rinduri dintr-o carte, o revista sau vezi un filmulet...zau ca ajuta la moral si tonus si ce mai vrei tu daca macar o data pe luna ai parte de asa ceva!
Blue - evaluarea mi-a iesit bine, mai ales ca anul trecut a fost un an greu pentru marca de care ma ocup eu si eu chiar m-am ocupat de proiecte pina in ultimul moment...asa ca nu avea cum sa ma evalueze altfel decit bine...ramine de vazut insa daca din evaluarea asta decurge si ceva bonus au ba...dar asta aflu abia prin mai-iunie...Am uitat sa mentionez ca ti-am vazut puii - parca sunt picatura rupta - mi se pare ca seamana tare mult unul cu altul, iar Coco are niste gene...il invidiez!
Roberta - imi pare tare rau sa aud de problemele voastre...sper din suflet sa se rezolve...si multa sanatate tatalui tau - te inteleg perfect si al meu e la fel...
Kim - ajunserati?????? Welcome HOME!!!!!!
Mai revin...
Edit - intre timp am vazut si poze cu Giulika-frumusica!!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.