America (152)
Raspunsuri - Pagina 6
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciuf Aveti idee cum pot copia muzica mp3 de pe Youtube? Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006) Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea |
Aici, merge f. bine, se downloadeaza doar muzica, nu si imaginea.
http://www.listentoyoutube.com/index.php
ruxij spune:
Bai fetelor, eu iau 8500$ inapoi de la taxe federal si 670$ de la stat!! Contabila tot asa, a bagat de trei ori datele N-am mai luat niciodata asa mult, cel mai mult luam 2000-2500, iar acu cativa ani a tb sa dau inapoi 4000.
miereamara spune:
Of Ruxi (Brutus) si tu?. Pai, mai pune vreo 6000 la ce iei tu inapoi si obtii venitul meu pe un an!
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
sinzi_ana spune:
Hai ca acu imi e rusine noi luam numai pe casa $7500...dar cica tre sa ii dam inapoi????? Habar nu am cum vine treaba...tipa care ne--a facut taxele nu a spus nimic ca trebuie sa ii dam inapoi in 15 ani...daca e adevarat atunci nu vad rostul banilor astora??? E absurd...pt ca daca vroiam sa fac loan, imi cumparam o casa cu $7500 mai scumpa...hmmm....
Irina, nu prea mai facem nimic...cand Radu e plecat...eu parca paralizez...nu am chef de nimic...sunt mohorata si plicticoasa...
Ce face finutzu??? Sa stii ca am avut emotii cand l-am tinut in brate sa nu dau senzatia ca acaparez (cred ca am tendinta asta cu bebelusii) si sa nu te sperii asa din prima
V-ati facut planuri de venit incoace? Eu da
Leopardul meu e un comic...se tine scai dupa mine, plange cand plecam de acasa, ma rontzaie cand ii dau ocazia, a jumulit covorul de tot (bine ca e unu ieftin de la Walmart si nu ataca canapelele)...
Trebuie sa ma interesez de o asigurare medicala pt ca zilele astea il duc la vaccin
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
Andrada spune:
Vreau catelllllllllllll dar nu vreau sa fiu single ca am copil de crescut.
Cred ca ar trebui sa fac sub la in unul in doi. Am sot abuziv nu vrea ciine sa ma despart? Altfel aduce banii in casa, arunca gunoiul eu invers.
Nu-mi vine sa cred, asta de vizavi isi clip-clip unghiile. Eww. Aaa e ok si eu mai pensez o mustata ceva.
Domestic servici am.
A
sinzi_ana spune:
Andrada, David a ajuns la concluzia: "life is harder now that we have a dog" si eu ii spun ca daca ar fi avut un babybrother/sister (ca isi doreste) ar fi fost la fel de grea...
Si el cica..."it's even harder for you guys cause now you have me and the dog...i am sure you don't want another baby, you have enough...everything you wanted"
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
AB spune:
Panterutzo s-ar putea sa ma insel dar saculetul de nisip e de intindere pasiva a diafragmei. In general dupa operatie i s-ar da relaxante musculare ceea ce probabil nu au. Sau nu-i dau din cauza celei de-a doua hernii. Dar sa stii ca e chiar sanatos cu conditia sa nu se miste.
M-ati ucis cu taxele. Io nu iau nimic, nimicutza... da pentru voi dau cu placere Imi gasii si io cand sa ne imbogatim
arminad spune:
Citat: |
Hai ca acu imi e rusine noi luam numai pe casa $7500...dar cica tre sa ii dam inapoi????? Habar nu am cum vine treaba...tipa care ne--a facut taxele nu a spus nimic ca trebuie sa ii dam inapoi in 15 ani...daca e adevarat atunci nu vad rostul banilor astora??? E absurd...pt ca daca vroiam sa fac loan, imi cumparam o casa cu $7500 mai scumpa...hmmm.... |
Pai face rost ,mai cum sa nu faca ,cine iti da tie 7500 credit fara nici o dobinda sa ii cheltui azi ?Nici o banca nu-i asa ? De dat inapoi ii dai in 15 ani cite un pic atunci cind iti faci taxele ,practic poti sa nu-i simti daca iti pui multe deduceri .Te pui pe treaba mai faci un bebe ,mai iei un tax child credit ,mai pui un geam termopan sau alte imbunatatiri la casa si uite asa aproape ca nu simti cind ii dai inapoi .
Ruxij ,tie poate ti-au retinut aia de la facultate mai mult impozit decit anul trecut si d-aia ti-au dat asa mult inapoi .Sa-i folosesti sanatoasa ,oricum,si sa iei tot atitia la anul.
Ca zisesi de Bogdan ca e uituc ,eu am avut un meeting cu teacher a lui Dan ieri si s-a plins ca e dezordonat rau.Cica nu are cuvinte sa-mi descrie asa ca m-a dus in clasa sa-i vad cu ochii mei desk-ul.M-a pufnit un ris cind l-am vazut,era ca si cum ar fii inghesuit cineva cu picioarele un maldar de hirtii intr-un cos de gunoi.Acu m-am prins si de ce toate foile de homework ale lui erau asa de creponate ,eu o banuiam pe teacher
Andrada,LOl,pune-o sa mature dupa ce termina
Delia,felicitari!
Ramona,ne lipsesti,mai .Da-ne un semn de viata.
blackpanterro spune:
Multu fetele de raspunsuri, s-ar putea sa aveti dreptate cu aerul din stomac, dr i-a spus ca trebuie sa elimine gazele dar ea nu poate saraca ca o cam doare daca se screme
Noi am luat inapoi la taxe $5800 dar noi mereu luam mult pt ca se calculeaza taxele numai pe salariul de baza care e mic.Restul de house allowance si COLA(cost of living allowance) sunt netaxabile.
Oricum s-au dus deja pe datorii la cartea de credit si pe bilete de avion spre Spania in Mai :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
Andrada spune:
Arminad am si eu un Dan acasa. Si pe mine m-a dus sa-i vad biroul. Si apoi mi-a aratat de ce are 3 la science, tipul uita mereu ultimele intrebari. Mai ales daca sint pe partea celalalta a foii. Nauc e!
Sinzi, cred ca imbatrinesc. Ieri mi-am luat cercei in lunch, m-am apucat sa-mi asez cit de cit parul dimineata, ce mai devin girly-girl, sau e menopauza. Acu vreau ciine,
Scump David mei ca se gindeste la voi. E rara empatia la cupii asa mici. Eu zic aia cu fire-drill-ul sa intri nitel in el. La unele poate lua el hotariri, dar security and stuff sint nenegociabile, e bine sa invete asta zic eu,
A